Английски хулиган е крадецът на бялото мече от ледената пързалка в Бургас


Английски хулиган е крадецът на бялото мече от ледената пързалка в Бургас
Снимки: Авторът
09 Януари 2020, Четвъртък


Тренажор за пързаляне на начинаещи кънкьори бе задигнат в края на миналата година и намерен захвърлен в една градинка на Ивановден

Автор: Диана Славчева

Тренажор за пързаляне на начинаещи кънкьори бе откраднат в края на миналата година от ледената пързалка в Бургас. Помощно съоръжение, което струва близо 1000 лева, е намерено от самите собственици на атракциона, захвърлено в забутана градинка в близост до математическата гимназия в морския град.

Завръщането на леда на бялото мече тренажор става на Ивановден и затова вече носи името Иван. При покушението му то е останало без едно око, което сега е изрисувано от поддържащите леденото съоръжение в центъра на Бургас.



Следствие на проведените оперативно-следствени действия от служителите на Първо районно управление на МВР бързо е установено и кой е извършителят на хулиганското посегателство върху бялото мече. Това е 18-годишен англичанин, който от години живее по българското Черноморие с родителите си, подвизаващи се у нас като брокери на недвижими имоти. 

В нощта на 27 срещу 28 декември той заедно с приятели под въздействието на алкохола вилняли по ледената пързалка, след което отнесли със себе си мечето тренажор. 



В момента се документира цялостната престъпна дейност на 18-годишния английски гражданин, като от бургаската полиция са категорични, че към него ще се приложи цялата строгост на закона, предвидена за извършеното от него вандалско деяние.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки