Прокуратурата в Смолян с нови данни за умишленото убийство на 41-годишния Георги


Прокуратурата в Смолян с нови данни за умишленото убийство на 41-годишния Георги
Снимка: БГНЕС
18 Април 2019, Четвъртък


Подробности по случая ще огласят Тодор Деянов, окръжен прокурор на гр. Смолян и Костадин Бундов, началник на РУ на МВР - Смолян


Окръжна прокуратура - Смолян и ОД на МВР в родопския град ще дадат брифинг по повод разкрито тежко криминално престъпление – умишлено убийство, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Подробности по случая ще огласят Тодор Деянов, окръжен прокурор на гр. Смолян и Костадин Бундов, началник на РУ на МВР - Смолян. 

Припомняме, че дактилоскопна експертиза установи самоличността убития, открит случайно от гъбари в района - Георги Т. Г., на 41 г., убит преди около 15 денонощия.

До момента е установено, че на 15 април 2019 г., на разклон за селата Пещера и Турен, област Смолян, в местността "Пещерско бърце", в горист участък, е открит труп на мъж, затрупан с клони от иглолистни дървета. 

Има тройна съдебномедицинска експертиза, но насилствената смърт е установена при извършена аутопсия в болницата в Смолян. Тогава е установено, че смъртта на пострадалия е настъпила в резултат на асфиксия (задушаване), след счупване на подезичната кост. Вещите лица са потвърдили, че се касае за насилствена смърт.

По досъдебното производство продължават активните процесуално-следствени действия за установяване на извършителя на убийството.



В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки