Природолечителят Иван Гарабитов: Мед, лимон, джинджифил, чесън и ябълков оцет пазят от грип


Природолечителят Иван Гарабитов: Мед, лимон, джинджифил, чесън и ябълков оцет пазят от грип
20 Януари 2019, Неделя


Съвременният застоял начин на живот разболява хората, категоричен е той

Автор: Десант

Мед, лимон, джинджифил, чесън и ябълков оцет укрепват имунната система, имат противовъзпалително действие и ни предпазват от грипа. Това обяви в предаването „Тази събота” по bTV природолечителят Иван Гарабитов.

Тези продукти той е комбинирал в еликсир-сироп "Дар от Гарабитов". Природният имуностимулатор прочиства организма от токсините, особено след празниците с обилно хранене. Когато клетката е освободена от отровите, вирусите нямат среда за виреене, а и тялото по-бързо се справя с тях, обясни Гарабитов. При слаба имунна система всеки вирус ни атакува, подчерта той.



Съвременният застоял начин на живот също разболява хората, предупреди още природолечителят. Неговият съвет е всяка сутрин да отделяме 5-10 минути за гимнастика. В ефира на медията Гарабитов демонстрира лесно упражнение с дълбоко вдишване при вдигане на ръцете в различни посоки и издишване при прибиране на ръцете до тялото.

Тези елементарни движения сутрин са достатъчни човек да бъде в хармония, да излиза с усмивка и да се прибира с усмивка, категоричен е Гарабитов.


В категории: Новини , Рецепти за здраве , Здравословно хранене

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки