217 са вече подписите в защита на ул. Крайбрежна в Поморие


217 са вече подписите в защита на ул. Крайбрежна в Поморие
16 Ноември 2018, Петък


Въпреки че институциите бяха сезирани и бяха подадените жалби, конкурсът не беше спрян

Автор: Десант

Нашумелият въпрос с обявената от Министерството на туризма концесия на плаж „Поморие-изток”, продължава да привлича интереса на все повече поморийци. Провокирани от неправомерните условия в конкурса за концесионер, при който концесионната територия неправомерно обхваща и част от ул. Крайбрежна, живеещи на тази улица представиха подписка, с 217 подписа, в защита на обществения интерес. Кметът Иван Алексиев също ги подкрепи, като положи и своя подпис в защита на правата им.

Въпреки че институциите бяха сезирани и бяха подадените жалби, конкурсът не беше спрян. Това накара много поморийци да потърсят кмета с въпрос как да се присъединят към подписката.

„Не мога да остана безразличен към желанията на моите съграждани. Затова обявявам, че всеки който иска да изрази позицията си, подписвайки се в подкрепа на желанието на Общината да се пребори със сторената несправедливост при определяне границите на улица „Крайбрежна”, ще може да го направи.”, каза кметът Алексиев.

Подписката е на разположение на всички желаещи да се подпишат, намира се в Центъра за административно обслужване на Община Поморие.

Всеки желаещ ще може да вземе бланка за разпространението ѝ и на други места в града.


В категории: Новини , Общини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки