През Коледните пости можем да изчистим токсините и да засилим имунитета


През Коледните пости можем да изчистим токсините и да засилим имунитета
15 Ноември 2018, Четвъртък


Уникален български натурален сироп може да подпомогне пречистването на организма от вредните плаки

Автор: Десант

Започнаха 40-дневните Коледни пости – време за почивка на храносмилателната система и изчистване на организма от отровите. Едно лесно и изпитано средство за оздравяване и балансиране на организма.

Можем да използваме тези дни, за да станем по-здрави, като ускорим очистващите процеси  и обновяването на клетките.

Изучавайки проблемите на човешкия живот и дълголетието, много учени и лекари посочват токсините, които се натрупват в дебелото черво, като една от причините, водещи до преждевременното изхабяване на човешкия организъм. Когато обаче то се очиства редовно, черният дроб не се обременява и енергията, която се използва за токсичните субстанции, може да се използва за полезна дейност от другите органи и системи.

Всеки, който иска да предпази организма си от преждевременна старост, трябва да води борба срещу вътрешната автоинтоксикация на организма, да се грижи за хигиената на вътрешните органи.

Това може да се постигне с уникалния български натурален сироп „Дар от Гарабитов“. Той е създаден от терапевта, йога учител, заслужил треньор по борба и автор на известната едноименна методика за здравословно отслабване и бързо възстановяване на организма от травми и възпаления Иван Гарабитов.

Български учени доказаха, че уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед, която е в основата му, детоксикира организма, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява жизнеността.

Приемането му по време на постите води до лесно и бързо изхвърляне на отровите от тялото, сваля излишните килограми, повишава енергичността, подобрява качеството на съня, подмладява и изглажда кожата, засилва здравината и блясъка на косата, подсилва имунната система, подобрява храносмилането и водно-електролитния баланс, спомага при лечението на простуда и грип.

Когато се пие той, не се изпитва глад, тъй като това е течна храна, която дава на организма здраве, сила, тонус. Детоксикацията с него води до подмладен външен вид и човек може да посрещне зимните празници и делници в добро настроение и повишено самочувствие.


В категории: Новини , Рецепти за здраве

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки