Екип на Десант бе сред свидетелите на уникалната сватбена фотосесия на връх Мусала


Екип на Десант бе сред свидетелите на уникалната сватбена фотосесия на връх Мусала
Снимки: Румяна Христова и Фейсбук
09 Септември 2017, Събота


Най-високата точка на целия Балкански полуостров бе избрана от Тома и Вели от Асеновград, за да запечатат в кадри един от най-хубавите си мигове

Автор: Севдалина Пенева

Младо семейство си направи уникална следсватбена фотосесия на връх Мусала, видя екип на Десант, който по случайност бе на мястото на събитието точно на 6 септември.И ние, както и останалите стотици туристи, избрали този ден, за да покорят най-високия връх не само в България, но и на целия Балкански полуостров, останахме приятно изненадани.

Въпреки ниските температури в този ден – около 13,00 часа термометърът там показваше минус 4 градуса – булката беше свалила якето си и позираше по дантелена бяла рокля с гол гръб.Всъщност, търговецът Тома от Асеновград и моделката Вели са съпрузи от юли миналата година.

Двамата обичат планините, а Тома е много запален и по планинското колоездене. Затова решават да си направят следсватбена фотосесия на връх Мусала, на националния празник на България 6 септември.Десант им пожелава дълги години щастлив съвместен живот и да предадат любовта си към планините и на своите деца!


В категории: Новини , Природа

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки