Най-дебелият българин свали 150 килограма с родна методика за здравословно отслабване


Най-дебелият българин свали 150 килограма с родна методика за здравословно отслабване
Иван Тодоров - отново с китарата в компанията на добри приятели
08 Август 2017, Вторник


Иван Тодоров вече става от фотьойла, към който е прикован цели 5 години

Автор: Десант

46-годишният Иван Тодоров от село Златар, Шуменско, свали 150 кг без операции и медикаменти, и се върна към нормалния живот благодарение на уникална българска методика за здравословно отслабване. От предишните му 320 кила днес са останали само 170. Заради свръхтеглото си, в продължение на 5 години той е прикован към фотьойл, от който не е могъл да мръдне. 

„Гледах през прозореца как се сменят сезоните и мечтаех да изляза навън, да усетя аромата на въздуха, само това исках“, споделя днес ексрекордьорът по натрупани килограми.

Стресът от смъртта на майка му отключва през 2005 г. болестното надебеляване. „Коремът ми висеше над коленете, аз го държах с 2 ръце, беше страшна гледка“, връща лентата назад Иван. А преди това мъжът бил изключително деен - тренирал бойни изкуства и бокс, свирил на китара и йоника.

За връщането му към стария начин на живот помага съдбовна среща на неговата сестра Тодорка в магазин, предлагащ дрехи за гиганти. Собственикът му също страдал в миналото си от болестно напълняване, но се "вталил" с помощта на българската методика на Иван Гарабитов - заслужил треньор по борба, който от години е признат за гуру в здравословното отслабване.

Създаденият от него център поема безвъзмездно лечението на затлъстелия златарченин и само месец и половина след прилагането на терапията кантарът отчита намаляване на теглото му с 50 кг, което му позволява поне да може да спи легнал, а не свлечен в омразния фотьойл.

Въпреки че днес вече се е разделил с цели 150 кг, кожата му не е увиснала. И сега Иван периодично прилага методиката на своя съименник, която трайно променя и хранителния му режим. „На село се храним с подръчни материали – каквото произведем това е – наричам я „производителна диета“, казва „вталеният" българин.

За съжаление той, както и сестра му, не са в състояние да работят и преживяват с малката реколта от градината си и благодарение на добрината на съседи и приятели. Те се надяват, че все пак ще се намерят и други хора, които ще им протегнат ръка за помощ. 


В категории: Новини , Здравословно хранене

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки