Седмичен хороскоп


03 Юни 2016, Петък


3 - 9 юни 2016 г.


Овен Финансовата ви независимост и умението правилно да разполагате с парите си е една от главните ви задачи. Не е изключено стечение на обстоятелствата да ви предостави ново запознанство, което да бъде изключително полезно. Звездите ви предупреждават да намалите упоритостта си. Особено в отношенията с колегите си. Таен покровител може да подкрепи вашите планове, което да повиши авторитета ви в обществото.

Телец Хората, с които се запознавате, може да изиграят важна роля в живота ви. Възможно е да се появят нови идеи, които да повлияят на вашия мироглед. Засилва се интересът ви към теми, свързани с различни тайни и психологически моменти. Периодът на материален комфорт може да ви подтикне да направите промени в имиджа.  Не приемайте чужди съвети, те няма да ви помогнат, а само ви вредят.

Близнаци Настроението ви е устойчиво и вие сте с добро разположение на духа. Бъдете внимателни в новите си запознанства. Някое от тях може да ви донесе разочарование. Може да възникнат проблеми в брачните отношения на основа ревност. Постарайте се да изясните позициите си и да преминете на по-високо равнище на взаимоотношенията. Вероятно е да получите добри новини, които не сте очаквали, или да се сбъдне една ваша стара мечта.

Рак Тази седмица е забележителна със събития, които ви карат да преоцените ценностите си. Материалните ви постижения са съизмерими с духовните ви стремежи. Вие сте способни да се концентрирате върху своите вътрешни промени. Възможно е да откриете в себе си пророчески дарби. При общуване следете за думите си и излагайки мислите си, се придържайте към ясни формулировки. Постарайте се да се въздържате от резки постъпки.

Лъв Определете приоритетите и възможностите си. Вашата смелост и стремеж бързо да приключите с деловите задачи може в един момент да се обърнат срещу вас. Вероятно е известно подобрение на финансовото положение. Периодът е подходящ за търсене на нови възможности и единомишленици. Ако не сте егоистични и самолюбиви, може да усетите лекотата на общуването с хората около вас.

Дева Започва период на емоционално обновление, което е свързано с умението ви правилно да направлявате своя жизнен потенциал. Хората, с които се запознавате сега, навярно може да изиграят важна роля в живота ви. Но все пак бъдете бдителни. Една лоша преценка на обстоятелствата може да ви постави в ръцете на недоброжелатели, които умело да ви манипулират за целите на личните си желания и намерения. Бъдете настойчиви и целеустремени в действията си.

Везни Като цяло периодът е благоприятен за контакти и служебни пътувания. Устойчивостта на настроението ви и доброто разположение на духа ви позволяват да постигнете желаните резултати. Вашата скромност и неповторимост, свързани с трудолюбието ви, правят впечатление на околните. Възможно е да получите подкрепа от покровители. Обърнете внимание на физическата си кондиция и на това да изглеждате добре.

Скорпион Концентрирайте се върху целите си. Възможни са рискове и сложни ситуации, изискващи внимание. Вероятни са непредвидени разходи или непредизвикана агресивност от страна на непознати. При всякакви недоразумения и натяквания не трябва да се предавате. Възможно е целенасочено да ви манипулират. Не е изключено да има взаимни неразбирателства и недоволство с партньора ви.

Стрелец Импулсивността и упорството могат да бъдат за вас пагубни, а мъжеството и решителността да са вашата тайна опора. Търсачите на приключения трябва да са по-внимателни, защото са възможни опасни ситуации. Благоприятен период за критически анализ на възможностите и поведението ви. Не е изключено стечение на обстоятелствата, което да изиграе голяма роля в живота ви. От вас зависи дали това да е положително или не съвсем.

Козирог Седмицата е изпълнена с изненади и скрити намерения. Професионалните ви успехи зависят от добрата ви информираност и владеенето на чужди езици. Възможно е да станете обект на злобни шегички. Съсредоточете се в себе си. Не се отдавайте на мрачни мисли, защото това може да попречи на конкретните житейски задачи пред вас. Обърнете повече внимание на любимия човек.

Водолей Желанието да си сътрудничите с приятели или хора от близкото ви обкръжение може да ви подтикне към осъществяване на общи бизнес намерения. Планетите ви предупреждават, че тези начинания едва ли са успешни. Жените от знака следва да избягват острите противоречия с партньорите си. Не са изключени взаимни обвинения. Периодът носи непредвидими ситуации и известни рискове.

Риби Звездите ви съветват да помислите за започването на собствен бизнес, ако това е била вашата отдавнашна мечта. Обърнете особено внимание на новите подходящи предложения. Използвайте максимално отдалите се добри възможности. Но не следва да взимате спонтанни решения. Всичките ви проблеми може да се решат, ако действате внимателно и обмислено. За да запазите вътрешното си равновесие, отсейте ненужните връзки.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки