Седмичен хороскоп


19 Февруари 2016, Петък


19 - 25 февруари


Овен Осмисляне на изминатия път може да ви посочи нови перспективи за развитие. Не се увличайте да правите твърде далечни планове. Избягвайте лъжеучителите, които могат да попречат на по-нататъшното ви духовно израстване и да повлияят на бъдещето ви. Проявете бдителност. Съдбата отново ви изпитва и трябва да подтиснете своята гордост и дребнавост. Не е изключено така да обърнете нещата във ваша полза.

Телец Периодът е благоприятен за обмисляне на нови възможности за печелене на пари. Съумейте да планирате добре нещата си и да разпределите рационално силите си. Това може да ви помогне да избегнете неприятностите. Острият ви ум и интуиция ви доближават до целите ви. Не бъдете дребнави. От вашето търпение и прозорливост зависи успехът ви за доста време напред.

Близнаци Бъдете внимателни и предвидливи. Наблюдавайте случващото се в личен и обществен план. Анализирайте го. Но не бъдете и прекалено икономични, защото това може да ви подтикне към другата крайност. Идват промени в професионален и финансов план. Те изискват концентрация на усилията ви. Затова ви се препоръчва да полагате грижи за физическото си укрепване и добрата си кондиция. Преодолените препятствия са път към бъдещия ви успех.

Рак Усилва се дарбата ви да убеждавате. Интуицията ви е на ниво. Звездите благоприятстват дейността на всички, които извършват творческа работа. Настойчивостта и оптимизмът ви носят добри резултати. Успехът ви съпътства дори в рисковани постъпки. Срещнете се с приятели и се повеселете. Началото на периода ви благоприятства в колективните прекарвания, пътувания и екскурзии сред природата. Не е изключено да ви зарадва добра новина.

Лъв В личния ви живот има доста тайни. И невинаги е лесно да направите правилния избор, защото съдбата може да ви предложи няколко примамливи предложения. Планетите покровителстват жените от знака. Вие се чувствате в хармония, и мир на духа. Мъжете от знака може да се наложи да отстояват принципите си и да налагат собствената си гледна точка. Благоприятни са общуването и срещите с различни хора.

Дева Звездите ви съветват да държите емоциите си под контрол. Потърсете утеха в мъдрости, запазени от вековете. Препоръчва ви се трезва оценка на действителността. Може да ви поканят на гости в непозната обстановка и при не съвсем познати хора. Бъдете внимателни и проявете сдържаност. Периодът минава под знака на свалянето на маските и познание на лошата страна на хората. От вашата разсъдливост зависи успехът на по-нататъшните ви планове.

Везни Осмислете изминатия път. Проявете такт, мъдрост и разбиране. Звездите ви съветват да проявявате повече интелигентност. Много е важно да не пропуснете това, което само идва към вас. Съдбата може да изпита гордостта ви, вашата дребнавост и високомерие към околните. Намерете време да се усъвършенствате духовно и интелектуално. Може да разкриете нови истини и да развиете творческите си заложби.

Скорпион Не планирайте нищо, защото плановете ви може да се променят. Постарайте се да бъдете доволни от това, което съдбата ви предоставя. Не искайте повече. Настроението ви е добро. Но е възможно да почувствате, че нещо в живота ви не е точно така, както ви се иска. Отделете повече време за развлечения и разходки на чист въздух. Въпреки изненадите в различните ситуации, вие можете да укрепите отношенията си с околните. 

Стрелец Съдбата може отново да изпита вашата твърдост. Смело се изправете срещу предизвикателствата. Не губете време. Звездите благоприятстват творческите личности. Увеличава се техният жизнен потенциал и дарбата им да предвиждат. Прекарайте повече време с любимия човек. Помислете обаче и за финансовата страна на живота. Тези от вас, които не са семейни, е възможно да се запознаят с човек, с който да свържат съдбата си. Жизненият ви потенциал се повишава.

Козирог Периодът е добър за придобивки. Той може да се превърне в благоприятен за обновление, ако съумеете да концентрирате своята енергия и да намерите правилното й приложение. Творческият подход към нещата, наситените ви чувства, личната привлекателност и доброжелателност към обкръжаващите може да ви донесат очаквания успех. Заемете позиция на изчакване и анализирайте обстановката.

Водолей Използвайте благоприятния момент да поставите мислите си в ред и да набележите планове за бъдещето. Жизненият ви потенциал е висок. Очаква ви приятна изненада. Повишената ви работоспособност ви помага да се справите с редица неща, особено с такива, за които се изисква концентрация на вниманието. Вероятно е да получите изгодно предложение. Успехът ви съпътства и в отношенията с близките.

Риби Самочувствието ви се повишава постепенно от успехите, които постигате. За вас започва добър период. Той става плодотворен, когато успеете да концентрирате своята енергия и намерите нейния правилен изход. Отношенията с партньора няма да са обременителни и сковани от условности. В службата имате достатъчно свободно време, което ви дава възможност да се сближите с колегите си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки