Седмичен хороскоп


15 Януари 2016, Петък


15 - 21 януари 2016 г.


Овен Умението ви прагматично да съчетавате дейностите може да доведе до много добри резултати. Финансови проблеми може да ви накарат да потърсите нестандартни методи за решаването им. Не се изнервяйте, всичко се подрежда добре. Една част от вас може да започнат нова работа или да отидат на ново място. Любовта ви носи щастие. Младите представители на зодията може да се решат на смела стъпка. Въвеждате ред в делата си.

Телец Използвайте този период, за да довършите започнатото, парите сами идват при вас без да ги търсите съзнателно. Брат или сестра може да ви съобщи една новина. Служебен проблем може да се реши, но за целта трябва да помолите началниците си за помощ. Това ви е неприятно, но е единственото, което можете да направите. Не се притеснявайте, всяко чудо е за три дни.

Близнаци Много негативни мисли имате в главата си, време е да ги изхвърлите от там, преди да са увредили здравето ви. В дома ви може да влязат нови хора. Възможно е да има много шум и движение, това да ви измори. Нуждаете се от кратка почивка преди голямото изпитание в края на месеца и началото на следващия. Дребни клюки и недоразумения може да помрачат настроението ви. Но всичко се оправя, животът продължава в обичайния си за вас коловоз.

Рак Енергичните ви усилия водят до добър резултат, вашите дейности подпомагат и други хора от обкръжението ви. Търговските операции може да ви отнемат цялото време, но за периода е характерно и едно изпитание. Без приятелска подкрепа няма да успеете да изпълните всичко на 100%. Любимият човек може да прояви чувство за собственост и това да ви подразни. В момента имате други проблеми и за любовни търкания не ви остава време.

Лъв Положението е доста напрегнато. С действията си вие провокирате някои хора да правят точно обратното на това, което искате. Възможни са сблъсъци с тях, които може да се отразят на работата ви негативно. Обществените ви занимания и постовете, които ви предлагат, са нова възможност. Авантюристичният ви дух е подхранен от развитието на събитията. Възможно е да получите пари и да осъществите свой проект.

Дева Заради прекомерната си чувствителност може да изпуснете емоциите от контрол. Трябва да отчитате, че в състояние на нервна възбуда харчите повече, отколкото трябва, а това не е препоръчително. Трябва да заложите на сигурното. Експериментите в този период няма да доведат до нищо добро. Внимавайте да не загубите работата си заради дреболии. Позитивната нагласа много ви помага. Следвайте програмата си, не се отклонявайте от нея. Всичко останало е подробност.

Везни Звездните позиции ви провокират към инициативност и решителност. Смело може да подхванете деликатен проблем, който е назрял и трябва някой да го реши. Важно е от какви позиции говорите, това предопределя изхода. В общуването с роднините може да възникне напрежение. Не ги карайте да мислят като вас. Вие сте различни хора и по различен начин виждате нещата. Нужни са компромиси и от двете страни.

Скорпион Кариерата е важна за вас, иска ви се да направите не една, а две крачки напред и да изпреварите конкуренцията. Това е напълно възможно, защото имате качества и най-важното – воля. Бизнесът ви върви без особени сътресения, но има какво да направите по отношение на здравето си. Сдобивате се с по-голяма финансова свобода. Замислили сте някои покупки и няма да се откажете, докато не ги осъществите.

Стрелец Един проблем може да ви притисне с цялата си тежест. Той най-вероятно е свързан с пари. Трябва да балансирате добре между разнородни, но скъпи нужди и да прецените от какво можете да се откажете. Ограничете малко членовете на своето семейство, всеки трябва да поеме някакъв дял от задълженията. Инвестициите може да ви накарат да търсите съвети и помощ. Не сте сигурни в едно начинание, но с течение на времето може да се успокоите.

Козирог Периодът е труден, преодолявате го с общи усилия. Възможно е да научите нещо ново и веднага да го приложите в практиката си. Една изненада ви шокира. Възможни са кардинални промени в живота ви, защото такива има и в света около вас. Не се опитвайте да носите много дини под една мишница, няма да успеете. Свършете една работа, но качествено. Силата ви е подложена на изпитание.

Водолей Покровителството на влиятелно лице може да реши временните ви затруднения. На жена от огнена зодия не вярвайте много, по-вероятно е да ви излъже. Разположението на планетите ви прави нервни и раздразнителни. Впрочем вие разбирате, че също имате вина за някои проблеми, но просто не искате да си признаете това. Мъжете от зодията се чувстват готови за подвизи. Жените разчитат много и на обаянието си.

Риби Периодът е добър за изкуство и творчество, но трябва да си осигурите спокойствие и тишина. Възможно е да се занимавате с благотворителност. Имате идеи, които се възприемат добре от колегите и приятелите ви. Може да научите интересна новина. Възможно е едно приятно прекарване на друго място. Събитията ви правят щедри и разточителни. Доброжелателното ви отношение към хората около вас е възнаградено. Вие получавате награда за труда си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки