Седмичен хороскоп


08 Януари 2016, Петък


8 - 14 януари 2016 г.


Овен Ситуацията е сложна. Веднага се опитвате да излезете от нея по нестандартен начин. Съветите на хората само може да ви объркат. Оставете всичко и помислете какви са вашите приоритети? Тогава може да видите нещата по-ясно и да реагирате адекватно. След една критична ситуация сте по-внимателни. Слушайте разума си. Всичко, което поставяте като основа сега, има по-нататъшно продължение. Периодът е емоционален.

Телец Не оставяйте една идея да умре, преди да сте я реализирали. Даже и да се налага да молите някои хора за услуга, направете го, така може да спечелите в дългосрочен план. Не си служете с лъжи и спекулации, може да бъдете разкрити и това да ви се отрази на състоянието за дълго време. Някои дреболии може да ви ядосат, но бързо да ви мине. Много скоро идва вашият час.

Близнаци Звездите ви изпращат прилив на енергия. Физическата работа няма да ви навреди, нито пък новите предизвикателства. Ако успеете да убедите любимия човек, че си заслужава да опита, може да останете доволни и двамата. Планирате дейностите си добре. Имате разнородна работа, но успявате да се справите с всичко. Разговор с роднини може да се окаже много полезен за реализирането на идеите ви. Отсявайте истината от илюзията.

Рак Принципността ви може да натежи на хората около вас, най-вече на подчинените ви. Може да се наложи да наемете нови хора или да промените нещо в работния си график. Не обичате промените и поради тази причина сте в лошо настроение. Действайте твърдо, покажете решителност. Всяко едно колебание отслабва силата и авторитета ви. Не е изключено недоброжелатели да ви атакуват, така че бъдете перфектни в работата.

Лъв Звездите повишават вашата импулсивност и предприемчивост. Но трябва да съобразите всички фактори, ако искате да не загубите парите си. Един телефонен разговор много може да ви помогне в това отношение. Послушайте сърцето си, няма защо да се правите на много разумни и прагматични. В живота има и неща, които не се купуват с пари. Време е за обективен анализ на ставащото.

Дева Навлизате в нов период от живота си. Трудностите ви съпътстват, но вие имате достатъчно воля и хъс да се справите с всички изпитания. Не се изолирайте от обичайната среда, там можете да намерите повече радост, отколкото си мислите. Може да ви се наложи да направите ревизия на плановете и дейностите, които вършите, и да се откажете от нереалистичните идеи. Бъдете внимателни в личните отношения и не бързайте да действате.

Везни Отваряйте си очите на четири и се опитайте да видите онова, което е под повърхността. Може да получите атрактивни предложения за работа. Добре е да претеглите плюсовете и минусите, да не бързате с отговор веднага. Емоционалните решения не са най-доброто нещо. Трябва да си поставите реални цели, само тогава можете да постигнете нещо. Опитайте се да не гледате много в далечното бъдеще.

Скорпион Разочарованията в последните месеци отстъпват място на нови надежди и очаквания. Навлизате в интересен период. Обстоятелствата ви помагат да откриете онова, което търсите. Хората също са настроени положително към вашите усилия. Обаждане на близък човек може да ви помогне да си изясните спорен въпрос. Пазете имуществото си. Има опасност от кражби и измами. Не се хващайте на обещания за лесен живот.

Стрелец Сега е време да подредите своята програма, да намерите място и за неща, които са нови, но интересни. Промените ви мотивират да продължите реформите. Разположението на планетите ви носи увеличаване на активността в сферата на финансите. Може да се решите да теглите кредит. Ваша фикс идея не ви оставя на мира и може да се опитате да убедите и останалите членове на семейството, че си заслужава да опитате. Не се престаравайте, може да си докарате ядове.

Козирог Мислете аналитично и преценявайте ходовете на своите опоненти. Можете да разчитате на Водолей или Риби. Възможно е да се отпуснете и да оставите нещата да се развиват от само себе си. Рано или късно това може да даде отражение, особено ако работите с пари или документи. Внимавайте да не объркате всичко с неправилни действия, после може да ви трябва много време да оправите нещата.

Водолей Новите ви идеи се приемат добре от колеги и началници. Навлизате в ползотворен период. Занимавате се с организационни въпроси. Не е изключено да ви предложат нова работа и много бързо да приключите с всички формалности. Един финансов въпрос остава нерешен, но това не трябва да ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Скоро всичко се оправя.

Риби Започва период, който поставя ново начало в живота ви. Имате възможност да се докажете, да си повдигнете самочувствието. Сега приоритетите ви са други и това се отразява на работата ви. Починете си добре преди да се заемете с новите работни задачи. Шумът малко ви натоварва, така че с радост се отпускате в камерна обстановка. Радва ви спокойствието в дома и мотивацията на по-млад член от семейството.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки