Седмичен хороскоп


11 Декември 2015, Петък


11 - 17 декември 2015 г.


Овен Периодът е пълен с изненади. Заредете се с търпение и готовност да посрещнете смело и по подобаващ начин предизвикателствата. Работата ви е спорна, но може сами да си навлечете усложнения. В един момент може да ви се струва, че всички проблеми и отговорности са легнали върху вас. Опитайте се да бъдете по-спокойни и добронамерени. Чувствителността ви е засилена. Имате нужда да се разтоварите.

Телец Не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами. Стъпили сте здраво на земята, усилията ви дават резултати. Можете да лансирате една идея благодарение на Лъв или Стрелец. Главният съвет е – не се увличайте по дреболии, изберете един проект и се съсредоточете върху него. Вашата фантазия може да разбуди желание да направите нещо необичайно.

Близнаци Имате възможност да покажете познания и богато въображение. Това може да ви осигури почитатели, но и такива, които не биха искали да успеете. Покажете твърдост и решителност, за да пресечете опитите на някои да блокират действията ви. Периодът крие опасност от битови инциденти. Имате семейни въпроси за решаване и това ви прави неспокойни и невнимателни. До вас е човек от зодия Лъв, който ви е безценен помощник.

Рак Непредвидените разходи може да ви докарат нерви, но това е нещо, с което всеки се сблъсква. Не драматизирайте, съумявате да се справите с положението, в което сте изпаднали. Бъдете готови за компромис. Близките ви хора имат проблеми, които се опитват да решат, затова настроението им не е блестящо. Не ги натоварвайте с изисквания. Имате много хубави мигове в компанията на обичани хора.

Лъв  Смело можете да управлявате събитията. Качествата ви да организирате са безспорни и другите ви признават това. Обществото вижда във ваше лице мислещ човек, човек с бъдеще. Подготвяте пътуване. Организацията му не е лесна, много неща трябва да предвидите и направите. Вашата активност е похвална и околните я оценяват, но това ви оставя без сили. Навлизате в труден период.

Дева Сега трябва да покажете конструктивно мислене и прагматизъм. Периодът е емоционално силен. За необвързаните той може да стане начало на нова любов или нов етап от живота. Всичко, което поставяте като основа сега, има по-нататъшно продължение. Голяма част от вас може да променят нещо в начина си на живот. Може да става въпрос за ново жилище или дори за ново местоживеене. Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги.

Везни Животът ви става по-пъстър и богат на емоции. Мислите за другите с добри чувства. Сложете здраво юздите на своята щедрост, защото има опасност да похарчите всичките си пари. Около вас има много хора. Това може да ви измори, но съзнанието, че така трябва и сте на верен път е най-хубавото нещо. Много неща са направени благодарение на вас и на вашия труд. Можете да се гордеете с това.

Скорпион Желанието ви да експериментирате е много силно. Възможно е в един момент да съжалите за някои свои решения, но смело да продължите напред. Ако някой ви провокира, може да направите нещо на инат. Многото задължения, които имате, ви натоварват. Това ви е за урок друг път да не се нагърбвате с толкова неща наведнъж. Вие сте напрегнати. Успокойте се, лошите ви предчувствия няма да се сбъднат.

Стрелец Тук и сега, това трябва да е девизът ви. В службата ви е много динамично. Очакват се събития, празници, довършване на проекти. Спазвайте правилата, не бъдете припрени. Всичко приключва добре, ако мислите разумно. Приключвате период, който не е бил лек, но затова пък сте успели да постигнете целта си. Може да си дадете кратка почивка, преди да предприемете следващото изкачване към върха. Някои от вас имат любовна среща.

Козирог Понякога сте мнителни или прекалено емоционални, успокойте се. Разочарованията в любовта могат да се избегнат, ако заложите на яснота в отношенията. Всеки опит да се посегне на вашата свобода и независимост може да доведе до душевни терзания и съжаление за важни решения, които сте взели в миналото. Разногласията могат да се изгладят, ако допуснете, че истината е някъде по средата.

Водолей Имате много идеи за конструктивно решаване на техническите въпроси, но не се сърдете, ако не всички се приемат добре от околните. Късметът съпътства активните, решителни хора. Колективните усилия може да доведат до много добри резултати, а вашият принос е значителен и хората около вас признават това. Периодът е добър за обучение, за интелектуални занимания.

Риби Измамите през този период могат да станат факт само ако подценявате опасността. Представяте се много добре пред познати и непознати. Към вас има нов любовен интерес и това ви мотивира и зарежда с нови сили и енергия. Горди с постигнатото до този момент може да се отдадете на гледане на телевизия и разговори. Има какво да направите, за да оправите една грешка. Пътят ви е ясен, а това е половината от успеха.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки