Седмичен хороскоп


04 Декември 2015, Петък


4 - 10 декември 2015 г.


Овен Седмицата обещава социален напредък. Имате подкрепата на брачния си партньор. Навлизате в успешен и продуктивен период. Необвързаните от зодията може да имат много изкушения. Те може да са свързани с много неща, но и с пари, а вие не разполагате с голяма сума в момента. И все пак заради интригуваща ви личност сте готови да направите много жертви. Имате разнообразни задачи и удоволствия.

Телец Внимателно се вслушвайте в това, което ви казват хората. Ако не сте самонадеяни и не проявявате инат, може да разберете нещо важно и съществено за събитията и хората около вас. Така може да намерите точното си място. Предстоят ви разговори, пътуване, срещи. Възможни са ситуации, които изискват твърдост и умение да отстоявате своето. Трудно ви е, но не и невъзможно.

Близнаци Всичко, което поставяте като основа сега, има по-нататъшно продължение. Имате съидейници, но в крайна сметка отговорността си е ваша. Затова мислете разумно и не изпреварвайте събитията. Голяма част от вас може да променят нещо в начина си на живот.  Показвате конструктивно мислене и прагматизъм. Желанието да постигнете бързи резултати обаче ви действа доста изнервящо. Успокойте се, нищо няма да решите, ако бързате.

Рак Предоставя ви се добра възможност да покажете качества и да получите добри предложения. Приятелите са готови да ви помогнат. Доверете се на съветите им. Сега трябва да бъдете отворени за учене и за нови неща. Задачите и ситуациите, в които попадате, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време.

Лъв Периодът крие малка изненада, поднесена от близък човек. Звездите ви препоръчват да бъдете по-сдържани, излишъкът на енергия да го вложите в решаването на стари проблеми, а не в излишни приказки. Желанието ви да експериментирате е много силно. Възможно е в един момент да съжалите за някои свои решения, но смело продължете напред. Има човек, които ви следва и вярва безпрекословно.

Дева Вашите приоритети се променят, защото и обстоятелствата се променят динамично. Искате вие да ръководите нещата. Не е изключено да заемете по-висок пост. Внимателно се вслушвайте в това, което ви казват хората. Възможни са ситуации, които изискват твърдост. Ако сега отстъпите, това може да даде на опонентите ви коз и те да постъпват винаги така. Бъдете силни, когато вземате решения. Може да се преборите с един проблем.

Везни Започват промените в живота ви, много размествания има, хората ви предлагат възможности, които са добри, но за съжаление няма да можете да използвате в максимална степен. Необходимо е да поработите върху своя имидж. Правилото „по дрехите посрещат“ важи в пълна степен. Постарайте се да изглеждате добре и да се държите уверено. В професионално отношение имате постижения, за които се говори.

Скорпион Умението ви прагматично да съчетавате дейностите води до много добри резултати. И все пак може да остане едно неудовлетворение във вас. Въвеждате ред в делата си и провеждате важен разговор. Като цяло периодът е ползотворен. Даже и да проявят недоволство към вас, вие продължавате по начина, който сте избрали. И той се оказва правилен. Близък човек се опитва да ви окаже натиск.

Стрелец По отношение на делови проблем може да измислите оригинално решение. Може да получите предложение, което кардинално да промени начина ви на живот. Важното е да обмислите всичко добре, да поговорите с близките си и да не се влияете от чувството на страх пред неизвестното. Смелостта ви помага. Планът ви е изпълнен изцяло, дори ви остава време за приятни удоволствия.  Опитайте да се избавите от илюзиите, критичното ви мислене е плюс за вас.

Козирог Навлизате в нов период за професионални изяви и трудностите са напълно естествени. Нужна ви е помощ, това, което не знаете, можете да компенсирате с много четене. За жените от знака – радост вкъщи. Мъжете може да открият нов източник на удоволствия. Някакви щети може да бъдат компенсирани, да укрепите връзки и да осъществите идеите си. Не си играйте с емоциите на близките си хора. Шансът е на ваша страна.

Водолей Имате труден период. Той е свързан с приключване на задачи, поети отдавна, с проверки и изпитания от всякакъв характер. Щадете нервите на хората около вас, мълчете си, ако става въпрос за дреболии. Запазете вътрешното си равновесие, каквото и да ви струва това. Вашата стабилност впечатлява околните, а умението ви да действате в сложни ситуации ви носи изгодни оферти в най-скоро време.

Риби Довършвате стар проект и почти веднага се заемате с нови начинания. Нямате никакво време, сроковете ви притискат. Опитайте се да надникнете в себе си, вижте какви са предчувствията ви. В тези дни интуицията може много да ви помогне. Не е изключено да преминете на нова работа. Тя може да е по-отговорна и по-платена. Добре е, ако получите подкрепата на своите близки, защото за тях няма да ви остане много време.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки