Седмичен хороскоп


16 Октомври 2015, Петък


16 - 22 октомври 2015 г.


Овен Лавина от дребни проблеми може да ви залее и ако не се организирате добре, може да останете под тях дълго време. Работата ви е много и ако не погледнете на нея позитивно, има опасност скоро да ви отегчи. Новите предложения изискват конструктивно мислене. Не се доверявайте на големи обещания. Имате енергия, планетите ви дават шанс да свършите работата си и резултатите са много добри.

Телец Опитайте да се концентрирате, за да изпълните докрай необходимото, останалото си идва от само себе си. Любимият човек ви подкрепя. Това ви дава сили да продължите уверено напред. Вашите желания не са плод на случайност, а дълбоко обмислени. Затова не се притеснявайте, давайте смело накъдето сте решили. В края на седмицата се очертават парични приходи.

Близнаци В главата ви се въртят най-различни планове и идеи. Нужни са ви единомишленици, иначе няма да се получи това, което очаквате. Помнете, че не трябва да си губите главата по нестандартни неща. Въображението ви е силно, то създава нереални проекти и е лошо, ако захвърлите всичко, за да гоните илюзията. Не подценявайте интуицията си. Тя може да ви помогне да се предпазите от бъдещи грешки. В споровете с близките бъдете деликатни и фини.

Рак Планетите ви дават вдъхновение и страст, и това проличава във всичко, което правите. Старите дългове могат да преустановят деловата ви активност. Някои от вас може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Може би точно сега няма да получите отговор на въпроса, който ви интересува и това може да направи настроението ви променливо. Справяте се успешно с всякакви начинания. Действайте, не се отпускайте по течението.

Лъв Звездите обединяват усилията си, за да подкрепят различните ви стъпки и действия. Вие сте изпълнени с устрем и динамика, а мисленето ви е прагматично и ви помага да се справите с нещата. Може да се насладите на просперитета. Ако сте в брачни отношения, намерете време с партньора си  да проведете наложителен разговор. Ако пък не сте обвързани, смело напред и не се притеснявайте да използвате чара си.

Дева В обществения живот се сблъсквате със сили, на които не сте в състояние да се противопоставите. И въпреки това опитвате. Това е рисковано. Най-добрата тактика за всички, които през тази седмица се оказват в трудна ситуация с екстремен характер и се опитват да излязат от нея, е да се търси компромис и точка на равновесие на интересите. Приемете даденостите философски. Романтично настроените хора може да преживеят много силни чувства.

Везни Имате приятен период от емоционална гледна точка. Всичко се развива според очакванията ви. В работата ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Не е изключено да се сблъскате с изненади на пътя. Спазвайте закона и не бързайте. Може да бъдете подложени на упреци и провокации. Помислете още веднъж какви са приоритетите ви.

Скорпион Някои започнати дела може да са подложени на сериозни изпитания. Не се опитвайте да гоните два заека, съсредоточете силите си в едно нещо и го изпипайте добре. Разположението на звездите говори за това, че сте подложени на чужди влияния. Възможно е да се съгласите с неща, които по-рано сте отхвърляли категорично. Затова можете да станете жертва на мошеници, в желанието си да промените живота си към по-добро.

Стрелец Опитайте се да владеете своите нерви. Обстановката може да се подобри. Ситуацията е благоприятна да покажете хъс и решителност. Ако сте мотивирани, може да свършите много работа. Лесно намирате общ език с хората около вас, чувството ви за хумор е блестящо. Много добре ви се отразяват физическите натоварвания. Навлизате в добра форма. В главата ви може да се родят интересни идеи. Не се срамувайте, ако ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност.

Козирог Носите голяма отговорност. Всяка казана от вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Решавате финансови въпроси. Не бързайте, все още има пречки, които трябва да преодолеете. Не сте застраховани от грешки, но в последния момент разумът надделява.

Водолей Планирайте нещата си. Трябва да покажете гъвкавост и адаптивност. Имате толкова много енергия, че няма да знаете къде да я вложите. Може да се проявите като авантюристи, да прилагате нетрадиционни подходи към съвсем обикновени неща. Отрицателните ви емоции са повече от необходимото и хората около вас може да изпитат гнева ви. Удачни са дела, които изискват воля и твърдост на характера.

Риби Постарайте се да изглеждате разумни и спокойни в решаването на сложни казуси. Не влагайте прекалено много емоции, защото това определено ви пречи. Бъдете внимателни с околните, но не приемайте механично онова, което ви предлагат. Малодушието може да ви лиши от една прекрасна възможност. По-добре покажете независимост и следвайте собствените си планове. В отношенията ви може да възникне криза.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки