Седмичен хороскоп


11 Септември 2015, Петък


11 - 17 септември 2015 г.


Овен Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да ви струват извънредно скъпо. Тези от вас, които са на ръководни постове, трябва да се заемат с кадрите. Романтичните ви отношения стават по-прозрачни. Би било полезно да посветите на децата си своето свободно време.

Телец Настъпва прекрасно време за размисъл за преход към нов вид дейност, възстановяване и укрепване на старите връзки или оказването на помощ на близките. Работата ви може да се увеличи, което да ви принуди да промените набелязаните планове. Не е изключено да се срещнете със стари длъжници. Жизненият ви потенциал е на ниво. При решаването на проблемите се опирайте на помощта на близки и роднини.

Близнаци Планетите са настроени благоприятно по отношение на вашето благосъстояние и това трябва да се използва. Щастието ви зависи от това колко бързо съумявате да вземете нужното решение. Възможно е суетност или нечувствителност да станат причина за скарване с близък човек или агресия от странични хора. Можете да сте господар на положението или обратното - да се окажете в зависимост от партньорите или роднините си.

Рак Необходимо е да се отървете от всички ненадеждни връзки и ненужни задължения. Голяма е вероятността от трудно разрешими противоречия. Трябва да се постараете много внимателно да разплетете този възел без да разкъсате нито една нишка. Не е изключено да загубите увереността в себе си и да се появи чувството, че не сте нужни никому. Може да успеете да излезете победител от всички разправии.

Лъв  Звездите ви съветват да не разчитате на късмета в търговските сделки или хазарта – възможни са финансови загуби. Трябва да сте много предпазливи и внимателни във всяко нещо – ситуацията може да се развие така, както не сте и очаквали. Не проявявайте активност в търговските дейности. Сега ви е трудно да оцените трезво своите възможности. В средата на седмицата може да ви очаква успех.

Дева Много от вас се опитват да реализират най-смелите си идеи. Преди да действате, изучете подробно обстановката като прецените всички възможни варианти. Не трябва да забравяте, че всичко става, когато му дойде времето. Не ви се препоръчва да се нагърбвате с много проблеми. Съсредоточете се на основните направления и действайте с присъщата ви упоритост и старание. Въздържайте се от съблазни и продължете започнатите неща.

Везни Изходът от негативната ситуация в голяма степен зависи от вас. Участвайте активно във всички дейности и развлечения. Много от вас съумяват да разгледат проблемите си от други, може би по-обективни, духовни, философски позиции и това им помага да държат под контрол възникналите ситуации и с желязна ръка да направляват течението на събитията в нужното русло.

Скорпион Настройте се към положително възприемане на околния свят, успокойте се и се вслушайте в себе си. Това ви помага да направите правилния избор, а да го защитите за вас не представлява трудност. Не се предавайте, внимателно пресмятайте всяка своя крачка в работата си и действайте според обстоятелствата без да се доверявате на съветите на доброжелателите. Пазете се от случайни запознанства. 

Стрелец Началото на седмицата се оказва най-сполучливо и благоприятно за разрешаването на главните съмнения и защита на своите убеждения. Избягвайте излишествата и преумората, които може да се отразят крайно неблагоприятно на здравето ви. Не е изключено неочаквано предложение или среща със стара любов. Негативни обстоятелства могат да попречат на осъществяването на смелите ви замисли. Общувайки с близките си, се постарайте да изслушате и да разберете всеки от тях.

Козирог Не бъдете твърде предпазливи и податливи, но и не проявявайте несдържаност и упорито противопоставяне. Не е изключено агресивно поведение по отношение на хората. Отложете набелязаните срещи. Отделете внимание на семейството си. Не се препоръчва да се занимавате с битови проблеми. Постарайте се да запазите в душата си вътрешен комфорт. Възможно е възстановяване на загубеното.

Водолей Не се отказвайте от участието на приятели, влиятелни лица или покровители. Помощта им ще бъде точно навреме. Пазете се от странично влияние, интриги на съперници и завистници. Отстоявайки принципите си, се постарайте да избегнете категоричността в изказванията, насмешките и ненужните спорове. Препятствията и няма да могат да посеят съмнения в правотата на вашата дейност.

Риби Звездите препоръчват да се опитате да установите връзки с високопоставени и уважавани лица. Вашата увлеченост съдейства за успех сред поклонниците ви. Не трябва да се отдавате на розови мисли и чувства, запазете разсъдъка си здрав. Неочаквани промени могат да ви принудят доста да се потрудите и дори да се занимавате с напълно непознато и неизучено нещо. При много от вас се увеличават разходите.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки