Седмичен хороскоп


08 Май 2015, Петък


8 - 14 май 2015 г.


Овен Решителността и дързостта са ви от полза при преодоляването на проблемите. Те изискват нестандартни решения и променени стратегии, за да постигнете успех. Така всяко начинание е щастливо. В дейността си се доверете на интуицията. Не се надявайте на чужда помощ. Вие сте прекалено активни, за да ви бъде нужна тя. Възможност да осъзнаете своята значимост, неповторимост, да се утвърдите и да изпитате своите сили.

Телец Проявете цялата си решителност за постигане на целите си. Предвидливостта ви и добре обмислени планове ви позволяват да успявате навсякъде. Разчитайте на опита и интуицията си. Внимавайте – неочаквано препятствие, поставено на пътя ви от недоброжелатели, може да попречи на плановете ви. Укрепвайте с всички средства вашия авторитет и вашите позиции. Не взимайте кардинални решения.

Близнаци Научете се да се радвате на малките неща. Жените от зодията не бива да се съмняват в искреността на партньорите си. Тяхната привлекателност предизвиква комплименти. Ако бъдете търпеливи, може да съумеете да обмислите добри планове за бъдещето. В отношенията си с околните се ръководите от идеята за пълно равноправие, което може да предизвика поддръжка и одобрение. Постарайте се да се държите тактично.

Рак Използвайте всяка възможност да проявите своята активност, която може да ви издигне в кариерата. Може и да ви се наложи да отстоявате себе си в неочаквани ситуации и да гледате проблемите в очите. Не губете присъствие на духа и се старайте да сдържате емоциите си. Това е вашият коз. При благоприятно стечение на обстоятелствата и умелото ви лавиране сред многообразието на човешките характери вие може да постигнете много.

Лъв Животът ви започва нов етап в развитието си. Не е изключено това да е свързано с изменение на общественото положение или служебния ви статус. Вероятно е романтично запознанство или среща със стара симпатия. Във вас се засилва желанието да контролирате работата си и да влияете на работното ви обкръжение. Определете отношението си към колегите. Неочаквана новина ще промени начина ви на живот.

Дева Звездите ви предупреждават да не бъдете прекалено амбициозни, защото действията ви могат да се обърнат срещу вас. Съдбата проверява вашата целеустременост и вяра в житейските принципи. Трябва да бъдете упорити, въпреки че повечето контакти и срещи може да имат само кратковременен резултат. Някои от тях могат впоследствие да окажат дори негативен ефект върху кариерата и името ви. Проявете повече практичност и рационалност.

Везни Стремеж към обновление и нови идеи ви карат да търсите подкрепата на влиятелни хора, които да обогатят душевния ви свят. Очите ви се отварят за нови възможности. Не бързайте с отговорните решения в личния си живот, защото после трудно може да ги промените. Възможно е да се появят нови съмишленици и приятели, които да ви помагат в пряката работа. Чувствате се уверени и това ви прави обаятелни.

Скорпион Научете се правилно да разпределяте и насочвате своята енергия. В общуването си с колеги и делови партньори бъдете внимателни в критичните си забележки, за да не обидите някого. Опитайте да сдържате негативните си емоции. Не пренебрегвайте дружбата с по-възрастни от вас хора. Опитът, който могат да ви предадат, може да се окаже доста ценен за вас. Потърсете уют в общуването с любим човек.

Стрелец Звездите ви препоръчват въздържание, противопоставяне на съблазните и ограничени контакти. Не е желателно да давате пари на заем или да се занимавате с финансови дела. Бъдете сдържани и се вгледайте в себе си. Лъжливо известие, невярна оценка или неизпълнимо обещание могат да доведат до усложнения в работата или личния живот. Опитайте се да отложите дела, които не са толкова спешни. Има реална опасност да попаднете в капан.

Козирог Може смело да прилагате рисковани ходове, да планирате това, за което сте се страхували досега. Пътуванията, новите впечатления и общуването с интересни хора ви изпълват с ентусиазъм и ви стимулират за личностна изява. Не приемайте кардинални решения, защото всяка ваша постъпка може да се обърне срещу вас. Възможни са недоразумения с някои хора, които да ви накарат да направите труден избор.

Водолей Съдбата поставя на изпитание твърдостта ви и умението да правите компромиси. Не предприемайте важни ходове. Всяко действие може да се обърне против вас, ако не е добре обмислено. Може да се почувствате щастливи единствено ако излезете от обичайните си рамки. Може да имате душевни терзания единствено ако не съумеете да осмислите трезво миналото и предстоящите действия.

Риби  Времето ви е разкъсано между служебни ангажименти и семейни задължения. Опитайте се да разделите проблемите. Погледнете по-практично на нещата и защитавайте своите интереси. Ако сте по-чувствителни като натура, това може да ви накара да се почувствате неудовлетворени. За да се откъснете от терзаещи ви мисли, споделете проблемите си с приятели или близки хора. Те могат да ви помогнат и да повишат самочувствието ви.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки