НФСБ щурмува властта с познати и обичани лица от СКАТ


НФСБ щурмува властта с познати и обичани лица от СКАТ
05 Април 2013, Петък


Валери Симеонов е водач на листите за Бургас и Ямбол, Данчо Хаджиев ще се бори за София област и Перник
Познати лица от екрана на телевизия СКАТ, разследващи журналисти, професионалисти от различни области на обществения и политически живот в страната, личности, доказали,



че могат да воюват за България – такива са хората, избрани да поведат листите на НФСБ за участие в парламентарните избори в 31 многомандатни района.
Собственикът на СКАТ и един от тримата съпредседатели на ПП „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов ще се бори за народния вот в градовете Бургас и Ямбол. Съдружникът му Данчо Хаджиев, който е също така и в лидерската тройка на партията, ще води листите в София област и в Перник.

Третият съпредседател Валентин Касабов, който пък е познат на зрителите на СКАТ като водещ на предаването „Паралакс“ е вписан на второ място в списъка с имената на кандидат-депутатите от Бургас, но пък е водач на листата за Пловдив област.
Поради огромния читателски интерес към имената, записани за участие в парламентарните избори от името на НФСБ, публикуваме пълния списък на водачите на листи за многомандатните региони. В няколко поредни броя ще бъдат представени и пълните листи по места.



В категории: Политика , Горещи новини

6
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
6
Читател
13.05.2013 18:50:58
0
0
Истината за престъпника Валери Симеонов Балевски не може да се скрие. Прочетете я в сайта на вестник Атака.
5
15.04.2013 10:50:37
0
0
Имам много въпроси към вашите кандидати за парламента, но ще им задам само два!Дано отговора не е като на тия от другите партии, които вие наричате предатели и продажници!Всички критикуват конституцията, но ще се закълнат в нея!Ако влезете в парламента ще промените ли така конституцията,че депутатите, министри и президента да носят наказателна отговорност ако продадат България или с техни действия или бездействия навредят на страната??????Защото сегашната не само ,че ги предпазва, ами и ги стимулира да крадат!И нова да се приеме никой депутат,включително и вашите няма да искат да носят отговорност!И.......г-н Симеонов!Сигурен ли сте във вашите кандидати за депутати, че още в началото няма да бъдат купени от някоя друга партия и няма да ви предадат??????Аз съм готов да се обзаложа на каквото кажете,за поне четирима, които ще ви предадат още първите три месеца!Имате ли смелостта да се обзаложите???
4
РАДО
12.04.2013 14:27:42
0
0
Идиоти не ми триес коментара истината за Валери Симеонов Балевски остава.АМИН.
3
руди
10.04.2013 06:52:38
0
0
Не е точно според заглавието,но аз съм за иновациите,стига като се качат на върха,да не забравят какво са обещавали и от къде са тръгнали.
2
националист
07.04.2013 11:44:04
0
0
Значи ние симпатизантите на НФСБ от Пловдивска област трябва да гласуваме за Касабов ли? Че ние нямаме ли си човек от Пловдивска област та ще гласуваме за Касабов от Бургас? А сщо така и за Байрактаров!
1
Димитров
07.04.2013 05:19:08
0
0
Приветствам Ви и поддържам.Дайте гласност за НФСБ и чрез другите телевизии.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки