Срам и позор


Срам и позор
Снимка: Валентин Фотев
02 Септември 2009, Сряда


Това пълно с правописни грешки табло е монтирано на вратата на оптиката до Многопрофилната болница в Бургас



И е изработено лично от екскандидата за кмет на  града и участник в риалитито „Островът на изкушението” Андрей Едрев, представящ се за административен директор на медийна компания и строителен бохем. Той се прочу и като председател на бургаското ръководство на партия “Либерали“. Въпреки всичките си титли и преходна слава, очевидно Андрей всъщност не е нищо повече от един неграмотен плейбой.


Андрей Едрев



Уважаеми читатели, навсякъде около нас може да се видят подобни абсурди. Грабвайте фотоапарата и увековечете в снимка обекта на вашето възмущение. Изпратете ни я на електронния ни адрес desant@desant.net и вашата бдителност ще бъде възнаградена!


В категории: Парадокси

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Ж.
27.09.2010 12:09:47
0
0
Хееей, случайно да знаете, че не този, който е изработил табелата, а пръчителят й е виновен за това? От 25 години се занимавам с реклама и зная от художниците, че изработват текста така, както им е даден и не влагат грам труд да мислят дали е правилно или не. Първо - ако е грешно подаден, ще има втори път направа на табела - съответно втори път заплащане. Второ - ако променят и един знак, винаги имат проблеми с поръчителя и съответно падане в цената. Така чееее - оптиката си носи отговорността. Къде са гледали, когато са я слагали? И те ли са неграмотни? Я си огледайте боклука край блоковете, прашните улици и мръсните обувки. Оттам започнете! Хайде, със здраве!
2
Ани
20.10.2009 13:22:24
0
0
Вие сте болни бе хора ,преди време имаше стаия ,че Андрей е снимал той самия тази табела.Поне като цитирате други източници ги цитирайте правилно,не само да си правите реклама на сайта.
1
хахахахаха
03.09.2009 06:50:29
0
0
Българска работа!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки