Как Бургас съдейства на Доган да сложи ръка на нос Чукалята


Как Бургас съдейства на Доган да сложи ръка на нос Чукалята
Единственият достъп до сарая е откъм морето, тъй като в радиус от 300 метра по суша има непревземаеми заграждения. И с просто око се вижда, че това се разминава с разбирането за „водна спортна база“ и далеч надхвърля 7,5 м височина
09 Октомври 2015, Петък


Хронология на една сделка за безценен имот на брега на морето, от която вони на корупция и политически слугинаж

Автор: Севдалина Пенева peneva@desant.net

Неутолимите апетити на депесарския бос в сянка Ахмед Доган към стратегически и знакови места по Южното Черноморие никога не са били тайна. Преди 7 години самозабравилият се политик поиска да сложи ръка на остров Св. Анастасия, който се намира на 6 километра по вода от Бургас. За тези, които никога не са стъпвали на него, ще споменем само, че тук се е намирал най-старият християнски параклис по Българското Черноморие, датиращ от края на IX век.

Основателни съмнения, че Доган ще превърне светинята в казино, вдигнаха на крак бургаската общественост. Но инвестиционният план на Доган бе спрян едва след намесата на телевизия СКАТ. Пак благодарение на медията, малко по-късно бяха пресечени в зародиш и други опити на създателя на ДПС да прилапа първо остров Св. Кирик до Созопол, а после и нос Акин до Черноморец.

Като добавим и това, че обръч от фирми, близки до Доган, владеят огромно курортно селище над бившия къмпинг „Златна рибка“ в Созопол, помпозна вила на брега на морето в бургаския парк „Росенец“, ориенталски палат в местността Германката също край Созопол, се избистря явното намерение на Ахмед Доган – да си има собствен архипелаг или поне да превземе колкото може повече площ от бреговата ни ивица, която, поне по Конституция, все още се води изключителна държавна собственост.

До 2013 г. обаче грандиозните му кроежи удрят на камък. Докато изненадващо на натиска му се поддава не кой да е, а бургаският кмет Димитър Николов, избран втори мандат с гласовете на ГЕРБ и кандидат за трети. На 7 март 2013 г. лично той внася в Общинския съвет на Бургас  докладна записка за промяна в подробния устройствен план (ПУП) за застрояването на частен терен от 180 декара на нос Чукалята. Според ПУП-а, придвижен от Николов, на самия бряг на морето ще се строи „сграда на водна спортна база“ с височина до 7,65 м., което ще рече 2 етажа.

Документите обаче са едно, а реалната действителност (особено тази, подплатена с огромни средства) – съвсем друго. Две години след докладната на Димитър Николов, на това място се издига огромен ориенталски палат с височина, която надхвърля 23 метра. И поне по груба оценка на експерти дотук в нея са заровени около 40-50 милиона лева.
Към „сградата за водна спортна база“ в момента кипи изграждането и на солидна постройка за зимна градина, за която няма издадено строително разрешение. По същия начин стои въпросът и с яхтеното пристанище, строежът на което ясно се вижда на сателитни снимки, но документално не присъства никъде в книжата. 

Как Бургас обслужи ДПС и неговият бивш (или по-точно задкулисен) шеф и каква е цената на мръсната сделка, която граничи с национално предателство, ще проследим в поредица от публикации.
Ще се опитаме да отговорим на няколко въпроса, от разплитането на които вони на корупция и политически слугинаж:
Каква е схемата за заличаване следите на ДПС от сделката и как фирма от най-близките обръчи на Доган става в крайна сметка собственик на земята?
Кой издаде разрешение общински път, водещ до нос Чукалята, да бъде преграден с бариера и достъпът на граждани до брега да бъде ограничен от страховита охрана вече повече от година?

„Брегоукрепване“ или изграждане на яхтено пристанище се извършва в момента на Чукалята и къде са в случая контролните органи?
Как се издава строително разрешение за изграждане на огромен палат на самия нос за седем календарни дни?
Има ли в крайна сметка незаконно строителство на Чукалята и кой го прикрива?
Нос Чукалята е стратегическо за националната ни сигурност място.

Въпросните 180 дка площ бяха някога територия на бившето яхтено пристанище на спортен клуб „Нефтохимик“, после собственост на „Лукойл“. Нефтената компания продаде, от своя страна, терена на руската фирма „Стрейтлайн“, която през годините така и не заяви инвестиционни намерения там. Причината може би е тази, че това място винаги е било под особен държавен контрол. През 2013 г. тя продава терена на „Хермес солар” ООД.

Преди Десети ноември на нос Чукалята имаше военен секретен обект, който служеше за наблюдение на всички влизащи и излизащи плавателни съдове през фарватера на Бургаския залив, както и на корабите, които се движат в българските териториални води, спомня си разследващият журналист Асен Йорданов, собственик на сайта „Биволъ“.
Йорданов се занимава с проучване на скандалната сделка още от 2012 г., подал е десетки сигнали до всички възможни държавни институции, които осъществяват контрол върху незаконното строителство, но до момента среща единствено отказ от извършване на реални проверки.

Факт е, че от тази точка (нос Чукалята) се осигурява също така и пряко наблюдение върху Военноморска база Атия. Това е най-близката точка от сушата и до остров Света Анастасия, само 1,5 километра. Няма по-добра видимост и към нефтеното пристанище.
Мястото обаче е и свято за християните. На това място през I век е стъпил Андрей Първозвани на път за Скития. Предполага се, че точно там е бил изграден средновековният метох „Св. Георги“, а основание за тази хипотеза е, че в непосредствена близост под Чукалята е било т. нар. „манастирско пристанище“, което е било построено за нуждите на манастира на остров Св. Анастасия. Преди години дори имаше идея точно тук да се издига огромен кръст, който да бъде поставен в чест на мисията на Андрей Първозвани.
Вместо кръст, на това място сега има сарай на ДПС. При това, строен с крадени пари от КТБ.

Буквално дни, преди банката да изпадне в несъстоятелност, на фирма „Хермес солар“ ООД са били отпуснати няколко милиона лева кредит, без обезпечение. Дружеството дължи на КТБ общо 18 милиона лева. Парите явно са дадени с идеята, че никога няма да бъдат върнати. С тях вероятно е платена и земята на нос Чукалята.
Пълномощник по изваждането на строителните книжа, както и автор на проекта на помпозната сграда, пък е архитектът на ДПС Калин Тихолов, който бе замесен в най-големите гешефти, свързани със земи по Българското Черноморие. Достатъчно е само да споменем участието му в „Дюнигейт” в Несебър.

Дали е негова „блестящата“ идея да се приспи общественото внимание около покупко-продажбата на терена не знаем, но факт е, че ПУП-ът за строежа е бил одобрен в ОбС-Бургас буквално часове, преди „Хермес солар“ да стане собственик на земята.
На практика Димитър Николов внася докладна, в която „инвестиционните намерения“ са заявени от руската фирма „Стрейтлайн“. Но дори и да не е знаел какво се готви там, през следващата година сайтът „Биволъ“ и телевизия СКАТ хвърлиха достатъчно светлина върху сделката, за да му светне и на Николов.
Защо обаче той продължава да стои на тъмно и да хвърля лъжи в общественото пространство, подробности очаквайте в следващия брой.


Както е видно, сараят на Доган е на самия нос Чукалята, пред Нефтеното пристанище Остров Св. Анастасия се намира на 1,5 км. по вода Мястото е стратегическо за националната ни сигурност – оттук има идеална видимост към Военноморска база Атия, към Бургаското пристанище и към целия залив Брегоукрепване или яхтено пристанище се изгражда тук?

В категории: Бургас , Горещи новини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
инж.Иван Дунчев и bezistena
15.10.2015 17:40:06
0
0
Понеже в постинга ни
"Разследване на в–к Десант и bezistena:Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик–наблюдателен пункт или психотронен генератор?"
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/.1399325

не ни достигна работният технически обем,да кажем няколко думи и за кметd на Бургас Димитър Николов,в коментарния блок споделяме няколко напълно противоречиви,но абсолютно допълващи се констатации,което представяме на общественото внимание:



–Виж какво,братовчеде...,а,забравихме първо да ти кажем,че ти си братовчед на Доган!
Кръвен братовчед си му,и затова си се заиграл с него с далаверата по незаконния му палат на светилището Чукалята–че как няма да помогнеш на брат'чеда–тъй де,нали кръвта вода не става!
Обаче,братовчеди или не,но сте нагазили и двамата яко законите,за морал въобще да не говорим,и то свръх нагло и демонстративно и от двама ви,и онай–вече ти,защото ти представляваш закона и носиш основната вина!

Заради което от нас имаш нашето категорично "У–у–у!" и "Позор!","Долу!",обобщени от предложението на другарския съд–"Разпни го!"

Обаче ти,братовчеде,си и на нас братовчед,както захванахме по–горе да ти казваме!Наш кръвен братовчед си,поради което си длъжен и нас–братовчедите ти от Всемирното Бяло Братство да помагаш,защото Митко,кръвта вода не става,нали!
И ти много добре ни помагаш,братовчеде,толкова много направи и правиш за разхубавяването на този свещен град Бургас,въпреки обсадата на мощни групировки и хищни далавераджии,от които си заобиколен и често им поддаваш!

Браво,Митко,браво кмете!

Конкретно за остров Света Анастасия,въпреки първоначалните планове да го харижате и него на братовчеда Доган,имаш нашето "Браво!","Само така!" и още подобни похвали,обобщени с култовия израз "Осанна!"–което означава "Слава!"за непосветените,а за нас означава Иса,Исус!

Защото,братовчеде Митко,ние с теб сме братовчеди,както и ти си братовчед с Доган,сиреч и ние сме с него братовчеди,което не изхожда от математическите правила,а от това,че и той,и ти,и ние сме от една и съща кръв,която вода не става!
Ето коя е тази кръв:

КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА=КРЪВ на Бог Тати Иса и Богиня Диана

Ето и твоят свещен род и произход,кмете,по широкоразклоненената генеалогична мрежа на Дуло на Исус и Мария Магдалена!

ДИМИТЪР НИКОЛОВ=Диана Матара Балк–
генетичен потомък на Богиня Диана,Богинята Майка,която е Българка

ДИМИТЪР НИКОЛОВ=Кан(Жрец) от Дуло на Богиня Матара–
феноменен жречески потомък от рода Дуло на Богинята Майка,чието новоепохално проявление е под образа и името на Мария Магдалена

Няма да те качваме на кръста и разпятието,Митко,ти си достатъчно разпъван от (+) до (–),от минуса до плюса,по екстремумите на синосоидата на проветливия ти пост и сложен живот–което е и твоята екстремална школа за екстремалната ти закалка,братовчеде!

КРЪСТ=Иса Трака

РАЗПЯТИЕ=Братя от Иза

СИНУСОИДА=Дионисиус=Исус и Диана–
екстремалният режим който създават Исус и Мария Магдалена–Диана,за нашето закаляване и подготвяне за Духовен,интелектуален и управленчески елит на всички народи!

Още веднъж "Позор!" за сделките с Доган и другите,които безспорно вършиш на минусовия полюс,и още веднъж нашето голямо "Браво!" за всичко хубаво и за красивия Бургас,който ти възкреси!
Вярваме,че ще помогнеш на Ахмет Доган–нашият общ братовчед по Бащина ни и Майчина ни линия,да си подготви документите за национализация на двореца на Чукалята,който да направим школа за деца–феноменчета и подготовка за жречета,щото ни е жал да го превърнем в топка с Брауновата горелка,както някои предлагат в нашия постинг!
Браво,братовчеде Митко,и адмирации особено за прекрасното место,което си направил от свещения остров Света Анастасия!

Това дълго Българско свещено хоро,което играха Българите на 15 август във видеоклипа от острова,преосвети осквернения остров през годините и вековете,за което имаш ти и всички Бургазлии,както и будните Българи–журналистите от Десант и Тв Скат,нашето искрено възхищение,поклон,благословение и задължителното просвещение за вашето общо освестяване, скоростно опрощаване,поемане на личната отговорност на всеки,и заедно хванати за ръка и водени от общите ни Богове и Родители,да сме в първите редици за възстановяване на Българското Божие царсто на Любовта,Братството и Мира на Земята!

АМИН!
4
везир
14.10.2015 21:37:52
0
0
Е И КВО
3
инж.Иван Дунчев и bezistena
14.10.2015 11:57:00
0
0
Поредният подарък,просвещение и насърчение за вас,наши приятели,съратници и поборници на свещения фронт за спасяване на Българския народ и Българщината–феноменни и бунтовно–борчески Бургазлии,събрали на куп духовния интелектуален елит и гений на Свещения Божи Български народ!
Даряваме вас,както и всички Българи,с нашето синергитично общо с в–к Десант импресийно разследване,и ви просвещаваме и посвещаваме в тайните на Божествения ни феноменен общ произход и в скритата истина за Свещената Българска земя и нашите непреходни духовни и материални богатства,и за скорошното възстановяване и установяване на Божието царство на Любовта,Братството и Мира по целия свят под водителството и ръководството на Българите–Духовните водачи и интелектуален и управленчески елит на всички народи и племена на Земята!

"Разследване на в–к Десант и bezistena:Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик–наблюдателен пункт или психотронен генератор?"
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/.1399325

Познайте се,че сме Божии феноменни генетични потомци и се насърчете и въздигнете за велики дела,защото това е нашата мисия на Всемирното Бяло Братство и на Българите–да спасим Българите и човечество,тласкано към погибел от тъмните сили на черното братство,чийто генезис е българо–юдейски,и да установим Божието царство на Господ Бог Исус и Богородица на Земята!

Бъдете благословени,Боговете ни бдят и пазят близките и домовете ви и вече излизат в открита защита на Свещения си народ,който сме ние Българите!

Радпостранявайте нашите просветителски статии,дайте ги на отчаяните и предалите се вече,останали без дъх и сили Българи да се познаят какви неподозирани Божествени феномени и сили има в тях,пратете ги по всички възможни канали на нашите деца и родители,които мерзавците анти–българи прокудиха в позорна скръбна емиграция по целия свят да мият чиниите и насраните гъзове на тия,които Святите ни Деди направиха от маймуни човеци и ги обгрижваха и дондуркаха с Любов,а те сега колективно провеждат мерзката адова акция за окончателното затриване на Божия Български народ!

С Любов и благословение от екипа на bezistena и инж.Иван Дунчев!
2
инж.Иван Дунчев и екип на bezi
12.10.2015 21:28:51
0
0
В следващия пасаж от нашия преден коментар

"Основната стойност на тия обекти,които строи Доган,е завладяването на самото свещено енергийно место,като ви припомняме престъплението,извършено от Доган и ДПС с древното Българско свещено енергийно место на връх Победа,където те директно и най–безцеремонно завладяха и анексираха не само къс свещена Българсказемя,но и унищожиха един от езотеричните енергийни стожери на България!" ,

сме допуснали техническа грешка,като името на въпросния връх,където мюфтийството построи бетонен похлупак с активното съдействие на Доган и ДПС,като паметник на Енихан баба върху езическота тракийско светилище,не е ПОБЕДА,а е СВОБОДА.
1
екип на bezistena и инж.Иван Д
12.10.2015 15:07:39
0
0
Поклон и поздравления за разследващата журналистика и изнасянето на истината за попълзновенията на анти–Българските мекерета,мерзавци и крадци на нашата държава и природа,и за мръсната подмолна диверсия и завоювателна неоосманска имперска политика на турците,на върха на която стои петата колона на Турция в България–антиконституционната противозаконна ДПС,чийто официален идеолог,сив кардинал не в сянка,а на най–светло место,и политически анти–Български Франкенщайн,е отявленият анти–Българин Доган.
Абсолютно верни са всички констатации и изводи в статията за част от огромните далавери и нечисти сделки и дейност на Доган на върха на ДПС и на перфидно планираната и провеждана инвазия на Турция и на ислямистите връз България и Българите за нашето пълзящо поробване по принципа и юдовата технология на постепенно сварената жаба в тенджерата върху бавния огън!

Но нашият екип на bezistena.blog.bg ще разкрие най–страшната и съществена страна на тази пъклена анти–Българска операция и дейност на Доган,която е скрита за непосветените и никъде не се и намеква за нея,и която е най–важната стратегическа операция за вече започналото реализиране на последният решителен кръстоносен поход на обединените заговорници срещу Българите и вътрешните ни и външни душмани,за окончателното изтриване на Българския етнос от лицето на Земята въобще,за който план и вече започнала война ние ви просвещаваме във всички наши пространни документални статии в блога ни!

Нашите феноменни Деди–Българите,които са Свещената Божия жреческа каста и феноменните пост–сътворенчески подизпълнители на съзиданието на света,които са и Духовните водачи и интелектуален елит на всички племена и народи по света,които те са разселили от Тракия и България по целия свят и са ги култивирали и цивилизовали,са застроили от дълбока древност земите на днешна България и Балканите със сложна система от енергийни изкуствено построени скални мегалитни светилищни съоръжения по възловите енергийни места на България,които места са в непрекъсната енергийнаи материална връзка помежду си,образувайки така енергиината светилищна мрежа и система на България,с която се поддържат в балансиран жизнен комфортен режим всички параметри на природните и биологичните условия за нормално функциониране и живот на хората.

Същата мегалитна светилищна енергийна мрежа и система Българите изграждат при експанзийните си разселнически мисии с тракийските племена по целия свят,като по този начин те създават единната световна енергийна мегалитна светилищна система на планетата Земя,благодарение на която функциониира и съществува в деликатен крехък енергиен баланс и в сложна връзка природата и живота на нея,чийто главен Божи експериментален апотеоз е човека.

Централната енергийна база и команден светилищен център на световната мегалитна светилищна система,е България,за което ни уведомяват в прав текст най–големите в света феномени–Българските пророци и Посветени Паисий,Раковски,Петър Дънов и Ванга,както и в индеректен кодиран порядък всички Посветени на света,които задължително са от генната потомствена каста на Българските жреци,както и всички манипулирани Библейски документи и засекретените древни документи,които ние разсекретяваме и изнасяме за вашето просвещение в нашия блог посредством всепроникващата мощ на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни

Операторите на тия енергийни светилищни съоръжения са Българските жреци и техните генетични потомци сред другите племена,продукт на тяхното генно феноменно инженерство,които жреци–оператори реализират своите феноменни свръхестествени познания и способности на светилищата,които са високотехнологични съоръжения за материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух за духовните,здравните и материалните потребности на хората.

Този статут на България като главен и централен енергетичен и команден център на планетата, и на Българите като феноменният Духовен и интелектуален елит на всички племена,е най–старателно скриваната трансепохална тайна на човечеството,поддържана с всички средства от враговете на Българите с инструментариума на перманентният и тотален геноцид връз Българите и пълна информационна цензура през вековете-
В най–скритите свръхсекретни документи и архиви и планове на тайните служби и разузнавания на всички големи и по–малки световни сили и държави,висша стратегическа цел № 1 и върховна тайна доктрина на управленческият им елит,който всичкият е от Българският род Дуло и неговите династични импланти и ашладиски сред всички племена,е да завладеят България,която е същинският сътворенчески Земен Рай и Обетована Райска Земя(за което ние ви превеждаме неограничено количество и обем автентични документи в статиите ни),и да черпят и ползват екстрите и благата му,които мегалитната светилищна система осигурява за оторизираните Свише да я управляват и експлоатират,а те са само Българските феноменни жреци и техните съвременни потомци–ние,Българите!
Описваната и прорицавана Битка за Троя,се отнася за битката за Раят(ТРОЯ=РОЯТ=РАЯТ)–сиреч за България,която вече 1500 години се води непрекъснато с всички средства и чийто последен решителен етап нашите душмани провеждат сега с всички глобални световни и регионални войни,събития и процеси,които се вихрят в света,непонятни за непосветените,и чиято крайна цел е България и затриването на Българския Божи род и народ,която юдова и адова перманентна мечта обаче няма да се случи,а ще се случат всички прорицавани транепохални събития по установяване на Божието Българско царство на Любовта,Братството и Мира по цялата Зема!
Амин!

В тактиката за завладяването на Троя,Земният Рай–България,на преден план и на първо место стои първо завладяването на централните възлови светилищните мегалитни енергийни съоръжения и комплекси или при невъзможност тяхното унищожаване или ограничавана на достъпа до тях за Българите,които са генетичните феноменни потомци на жреците и потенциални бъдещи скорощни оператори на светилищата,за което випросвещаваме и в статията ни

"Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?"
http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884

В най–секретните карти на турските тайни служби и разузнавания,съставени връз основа за пленени древни Български документи,са означени основните и възловите,както и всички други десетки и стотици хиляди светилищни обекти в България,и по които карти и юдов план са работили турските военни щабове и тайни служби и техните мозъчни тръстове и идеолози юдо–фанариотите по време на завладяването и 500 годишното робство на България,с които карти работи и "езотерикът" Доган и цялата пета колона на Турция в България–институционално прикрита зад главното мюфтийство,за което ви просвещаваме в поста ни
"СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора"
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672

Научна историческо–археологическа статистическа истина и постулат е,че всички ранно и по–късни християнски храмове и свещени места,са построени 100 % задължително върху древни езически тракийски(Български) светилищни обекти и съоръжения.
По–късно всички мюсюлмански светилища и храмове джамии,текета и други,на османските нашественици–завоеватели са построени върху разрушени или преустроени християнски светилища,т.е. върху езичиските светилищни съоръжения.
Сиреч основната битка срещу Българите се води на езотеричния феноменен пси–енергиен фронт на светилищната енергийна система,прикрит зад религиозен псевдо–духовен параван.

За тия процеси,които осветяваме ние,можете да се информирате от блога ни,като изпишите в търсачката на Гугъл нашия блогов аватар "безистена и Доган","безистена и светилищата", "безистена и скалните светилища","безистена и заговора срещу Българите",както и "безистена и..." и изписвате която конкретна тема ви интересува като парола в търсачката към безистена.

Конкретно за диверсионната дейност на ДПС,Турция и Доган срещу България ви насочваме към статиите ни

"Планираните и провеждани от Българските управници диверсионни актове срещу Българския народ и България"
http://bezistena.blog.bg/history/2013/10/06/planiranite-i-provejdani-ot-bylgarskite-upravnici-diversionn.1173807

"Възловото Тракийско светилище ДАРКАЯ на Тунджа и защо турските служби искат да го унищожат.Как Сара Брайтман разкри плановете йм."
http://bezistena.blog.bg/drugi/2014/11/18/vyzlovoto-trakiisko-svetilishte-darkaia-na-tundja-i-zashto-t.1314885

Когато се запознаете с тия безспорни и категорични документи за трансепохалната тайна на планетата Зеимя и човешката цивилизация,изведнъж ще ви просветне,каква е основната цел на Доган,така необяснимо стремящ се да завзема "голи скални носове и чукари " по цялото Българско черноморие и основно по южното!
Разбира се,че инвестирането на милиони и милиарди пари от Доган,откраднати от Българската държава и от многострадалния Български народ,както и наливани му щедро от Турция,в построяването на хотели,палати,сарай и мега–комплекси като на хълма на Света Марина до Златна рибка,гони задължително и икономически интереси,изгоди и мощ,както и завладяване на свещена Българска територия,отвоювана от дивите турци с реки от свещената кръв на свещените ни Предци,но най–важната цел на бясната му строителна дейност по тия "неугледни и пусти" скалисти места е окупирането и анексирането на тия територии Българска земя в частна неприкосновена чужда на България собстветност,и най–вече установяването на собственост върху важните енергетични светилищни комплекси,съществуващи по тия възлови места.

На тия места Доган заедно с изродени феноменни черни пси–енергетици ходжи и магове,подсилвани с технически средства,организират постоянно действащи психотронни генератори и инсталации за пси–енергетично въздействие и манипулация връз социално–политическите процеси в страната ни и телепатично–психотронно въздействие върху пси–енергийните устои и корени на Българите!

Ето пасаж от настоящата статия:
"Преди Десети ноември на нос Чукалята имаше военен секретен обект, който служеше за наблюдение на всички влизащи и излизащи плавателни съдове през фарватера на Бургаския залив, както и на корабите, които се движат в българските териториални води
Факт е, че от тази точка (нос Чукалята) се осигурява също така и пряко наблюдение върху Военноморска база Атия. Това е най-близката точка от сушата и до остров Света Анастасия, само 1,5 километра. Няма по-добра видимост и към нефтеното пристанище.
Мястото обаче е и свято за християните".

Всички изброени по–горе шпионско–диверсионни стратегически изгоди за наблюдател на Чукалята от миналото,сега за Доган и турските служби нямат абсолютно никаква стойност,защото всичко на Българската колониална държава е принадлежност на НАТО,на ЕС,съответно на техният най–голям явен и таен партньор Турция,които не само знаят 100"% всички тайни на държавата ни,но те и определят цялата ни политика,включително и военната и отбранителната,и гиводят планирано и перфидно към тоталното затриване на държавата и народа ни!
Основната стойност на тия обекти,които строи Доган,е завладяването на самото свещено енергийно место,като ви припомняме престъплението,извършено от Доган и ДПС с древното Българско свещено енергийно место на връх Победа,където те директно и най–безцеремонно завладяха и анексираха не само къс свещена Българска земя,но и унищожиха един от езотеричните енергийни стожери на България!

Или поне така си помислиха,че са направили,похлюпвайки с бетонен съркофаг и покроф древното Българско=Тракийско светилище на култовия връх,защото светилищният енергиен извор,генератор и акумулатор си е там,каквото и да правят,мерзавците анти–Българи,и жизнетворящата му положителна енергетика продължава да работи непокътната и да облъчва Българите–читавата феноменна част на народа ни,където и да сме ние,със здравословна мощна лечебна и тонизираща енергия,която се преумножава и преекспонира с положителната ни душевна енергетика,и да преумножава енергетиката на душманите ни,посегнали на светините ни и кроящи адови планове за нас,но преекспонирайки я върху тяхната черна отрицателна душевна енергетика и изграждайки в тях центрове на мощни автомоторни енергийни лъчеви унищожителни смъртни заболявания!

Знайте,че каквото и да правят с Българските енергийни и духовни устои и стожери,ако ще и всичките да ги похлюпят,както правят с хилядите новопостроени джамии задължително върху нашите светилища,или по изкупуваните и застрояваните по морето,планините и по цялата страна,Български светилищни места,най–важният акт и процеси за нашето спасение–нашето просвещение и осъзнаване за тия висши Божии Български сакралии,вече се реализират с познанието за тези трансепохални тайни на Българите,и затова тия наши душмани вече са безсилни да осъществат юдовия си план и затрият народа ни,защото

Българският Дух,който е Духът Святи,Святият Дух,е изтърван вече от бутилката на многовековния зандан и заблуда за свещения ни произход и феноменен Божи статут,и познали се вече,че сме Божият феноменен народ и Българските ни Богове Господ Бог Исус и Богородица вече окрито поемат защитата ни,никаква тъмна и адова сила не може вече да върне и натика Духа Български обратно в бутилката и в оковите на незнанието,на непознаването ни и на робският ни статут и примирение,нито да ни навреди или затрие,напротив–нещо повече ще се случи с освестяването ни,че сме Божиите потомци и наследници–ще си възвърнем цялото ни законно наследство–а то е целият Свят,който Българите ще управляваме по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира!

Благословени сте,хора от екипа на Българолюбородния в–к ДЕСАНТ,Българите от Патриотичния фронт и от ТВ Скат,благословени сте,бунтовни и непреклонни феноменни бургазлии,както и всички читави истински Българи,защото Боговете ни Господ Исус и Богородица,винаги са бдяли над нас и пазили свещения Български род и народ,а сега вече открито ни поемат под защитата и ръководството си и ще трансформират всички зли намерения и действия срещу Българите в наш принос и полза!

Амин!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки