Наградиха 10-те най-добри боксьори от клуб „Априлец – Бояджик“


Наградиха 10-те най-добри боксьори от клуб „Априлец – Бояджик“
13 Декември 2019, Петък


Специален гост на събитието бе зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов, който дълги години бе председател на управителния съвет на спортния клуб

Автор: Десант

На тържествена церемония в Ямбол 10-те най-добри боксьори на клуб „Априлец – Бояджик“ бяха наградени за изключителни заслуги към спорта. Специален гост на събитието бе зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов, който дълги години бе председател на управителния съвет на спортния клуб.

Церемонията по награждаването съвпадна с още едно градиозно събитие – 20 години от създаването на клуба. По този повод старши треньорът на едни на-успешните спортисти в България, доказали се на международно и национално ниво, легендата на българския бокс - Димитър Мутафов пожела още повече престижни титли за отбора.

Основен спонсор на отбора по бокс е телевизия СКАТ.

Приза най-добър спортист в клуба грабна европейският шампион по бокс Даниел Асенов. На второ и трето място бяха отличени неговите братя шампионът на националната боксова лига Катин Асенов и националният шампион в категория до 52 кг. Боян Асенов.

Официални гости на събитието бяха и областният управител на Ямбол Димитър Иванов, кметът на община Тунджа Георги Георгиев, международният съдия по бокс Атанас Николов, както и заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов.


В категории: Спортен дух , Спортни новини , Личности

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки