Задържаха в София старозагорец, крал строителна техника в Бургас (СНИМКИ)


Задържаха в София старозагорец, крал строителна техника в Бургас (СНИМКИ)
20 Ноември 2019, Сряда


Мъжът задигнал от строителен обект багер на стойност близо 500 000 лева

Автор: Десант

50-годишен криминално проявен мъж от Стара Загора бе задържан днес на столичния булевард «Тодор Каблешков» в резултат на полицейски действия, предприети от служители на Главна дирекция «Национална полиция» и отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас.

Мъжът ще бъде привлечен в качеството на обвиняем за кражба на скъпоструваща строителна техника, отнета от територията на Бургаски регион преди няколко месеца.



Установено е, че багера, на стойност близо половин милион лева, след кражбата е натоварен на камион със закрити ремаркета и вероятно пласиран на друга строителна фирма.

Престъпната дейност на старозагореца ще бъде изяснена в детайли, тъй като се предполага, че същия е съпричастен към извършването на други две сходни кражби на скъпоструващи багер и челен товарач.

Събраните до момента материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура. По случая е образувано досъдебно производство.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Dido
20.11.2019 14:50:51
0
0
Предполагам и кой е.Старазагорска мутра на име Мишо или Михаил.Той държи част от ТЕЦ 2 и копае със фадрома и други машини.Види се уж за борец ,но да го видим.Има и фирма регестрирана и във .Змеево.Старозагоско.Има Конна база и имоту и рекети на хора.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки