Дните след Пълнолуние са най-подходящи за детоксикация на организма


Дните след Пълнолуние са най-подходящи за детоксикация на организма
20 Февруари 2019, Сряда


Как можем да направим пролетното почистване на тялото

Автор: Десант

На 19 февруари настъпи поредното Пълнолуние. Затова 20 и 21 февруари са подходящи за начало на пролетното пречистване на тялото, съветва природолечителят Иван Гарабитов, стана известен не само като бивш заслужил треньор по борба, създал не един и двама европейски и световни шампиони, но и като гуру на здравословното отслабване.

След пълнолунието, по време на намаляващата луна, тялото започва да отдава, а не да задържа, метаболизмът се ускорява и извеждането навън на всички ненужни отрови  става по-бързо.

Започването на детоксикираща програма в този период е лесно за спазване и в синхрон с природата. Отслабването е бързо, лесно, трайно и безвредно! А резултатите, смъкнатите килограми са двойно повече, отколкото при хранителен режим в другите фази на Луната, посочва Гарабитов.

Той съветва, както правим основно пролетно изчистване на дома, така да подходим и към тялото си. За да предпазим организма от преждевременна старост, трябва да водим борба срещу вътрешната автоинтоксикация, да се грижим за хигиената на вътрешните органи.

Природолечителят е създател на „Дар от Гарабитов“ - уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед. Неговият сироп детоксикира организма, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява жизнеността. 

Съществуват и много други природни средства, които подпомагат изчистването от натрупалите се токсини. 

Учителят Петър Дънов също е съветвал да се започне пролетното пречистване на организма през февруари, веднага след Пълнолуние.

Вижте още по темата:
Оризът чисти организма и дарява здраве


В категории: Новини , Рецепти за здраве

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки