Българо-еврейският научен институт: Апелираме премиерът на България да не се поддава на рекета на улицата


Българо-еврейският научен институт: Апелираме премиерът на България да не се поддава на рекета на улицата
23 Октомври 2018, Вторник


От БЕНИ подкрепят вицепремиера Валери Симеонов

Автор: Янко Крумов

Управителният  съвет на Българо-еврейския научен институт (БЕНИ) се  присъединява    към  протестите срещу настоящите зле прикрити и грубо-манипулативни опити на опозицията и подопечните й казионни медии да дестабилизират държавата по неконституционален и недемократичен път, изопачавайки думите на говорещия без "соросоидна политкоректност" г-н Валери Симеонов, вицепремиер на Република България и председател на НФСБ.

Това се казва в официална писмо до медиите, подписано от председателя на института Елко Хазан и зам.-председателя Георги Мъндев. 
    
Апелираме към премиера г-н Бойко Борисов и членовете на МС да не се поддават на рекета на "улицата"! - се казва в текста на писмото. 


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Откъде накъде?
26.10.2018 13:01:26
2
2
Какво значи "рекет на улицата"?! Как е възможно да принизяваме и деформират значението на тези, които избират и търпят извращенията на самозабравилата се каста!? Не хората рекетират, а властта рекетира гражданите си и извършва нетърпим геноцид. А вие се месите и си позволявате да давате мнение. Не искам никого да обиждам, ама БЕН не ни е на нивото, че да ни дава акъл.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки