Уникална ледена пързалка в Каварна получи номинация за Морски Оскар


Уникална ледена пързалка в Каварна получи номинация за Морски Оскар
Снимки: ВИП Комюникейшън
15 Август 2018, Сряда


Това е третият в света спортен и тренировъчен комплекс, изграден до море, подобно на Сочи и Дубай

Автор: Десант

Уникалната ледената пързалка „BLACK SEA ICE ARENA" в курорта Каварна, е третият в света  спортен и тренировъчен комплекс, изграден до море, подобно на Сочи и Дубай.

Партньорите на престижните награди Marine Lifestyle Awards 2018, известни като Морските Оскари, номинираха модерната аткракция, чието покритие е с естествен лед 60x30 м, а трибуната за зрителите е с цели 400 места.

Наградите ще отбележат най-значимите постижения на бизнеса в черноморския регион на страната, оценяйки иновациите, добрите резултати и творческото многообразие. Официалната церемония по връчването им ще се състои в Златни пясъци на 17 август т.г.

Отличията се раздават в няколко категории: за цялостен принос; хотелиерство; туризъм; яхтинг;
здраве и красота; услуги, строителство, събитие на годината и др. Има и специален приз за благотворителност, мениджър на годината, откритие на годината, бизнес дама и пр.

Основна цел на Морските Оскари е да популяризират и отличат най-добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България.



Спортната ледена арена в Кранево е предназначена за професионални състезания по фигурно пързаляне, хокей, кърлинг, както и за любителски занимания. Тя работи целогодишно. На разположение е не само за спортисти, но и за тези, които искат да се занимават с фигурно пързаляне, хокей или просто карат кънки за забавление и удоволствие.

В разработката на проекта за ледената пързалка и нейното строителство непосредствено е взела участие австрийската фирма "AST", която е световно известна със своята технология за създаване на ледени пързалки.

Оборудвана е с професионална осветителна техника със специални ефекти, с всички необходими съоръжения за игра на хокей на лед, спортно табло, също така и със система на звуково зониране. Това позволява на арената да се провеждат не само тренировки и състезания на спортисти и отбори, но и популярни ледени шоута, дискотеки и изпълнения на музикални групи.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки