Валери Симеонов: Ще блокираме границата денонощно и няма да отстъпим


Валери Симеонов: Ще блокираме границата денонощно и няма да отстъпим
Снимка: ПИК
21 Март 2017, Вторник


Обединените патриоти  затвориха граничния пункт "Капитан Андреево" в знак на протест срещу изборния туризъм и официално обявената намеса на Турция във вътрешния политически живот на страната ни

Автор: Светлана Николова

Турция никога не е била демократична държава, а сега вече става диктаторска. Турция гледа на България като султанат, това е изключително притеснително! Това каза лидерът на „Национален фронта за спасение на България и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФДБ, Атака и ВМРО“ Валери Симеонов от граничен пункт „Капитан Андреево“ тази сутрин.

Обединените патриоти затвориха граничния пункт в знак на протест срещу изборния туризъм и официално обявената намеса на Турция във вътрешния политически живот на страната ни.

Пет дни преди вота хората на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров показват ясно, че няма да отстъпят и ще направят всичко по силите си, за да предотвратят манипулираните от южната ни съседка гласове.

"С тези автобуси пристигат хора, на които предварително им е било заплатено или са били подложени на натиск. Целта на тяхното пристигане тук е да променят резултатите в българския парламент и да вкарат чуждоверни, турски парти в него.

Ако турската страна в лицето на Ердоган не преустанови намесата в изборите у нас, ще блокираме границите денонощно. Ако се съди по изявленията на турските министри, подкрепата е за ДОСТ, но има сигнали, че голяма част и гласовете ще отидат и в ДПС"
, каза още Валери Симеонов.

Той допълни, че в 44-то Народно събрание патриотите ще искат приемане на закон, който да премахне двойното гражданство. 

Протестиращите са готови да останат 24 часа на границата, ако продължи безпрепятственото преминаване на автобуси от Турция, както и агитацията от страна на южната ни съседка за определени партии у нас. Освен автомобилни гуми, патриотите разпънаха и верига като ясен знак, че границата е затворена.

На блокадата от сутринта е и евродепутатът Ангел Джамбазки. Протестиращите носят със себе си икона на св. Кан Тервел, спасителят на християнска Европа, който спира първото нашествие на арабите на Стария континент.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
GRANI4AR
21.03.2017 12:50:05
2
0
VLIZASHTITE V STRANATA TRJABVA DA SE PODLOZAT NA SHTATELEN KONTROL I PO OTNOSHENIE NA PRENASJANIJA OT TJAX BAGAZ,FINANSOVI SREDSTVA.KAKTO I PREVOZNITE SREDSTVA.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки