Към Обединени патриоти се присъедини и "Средна европейска класа"


Към Обединени патриоти се присъедини и "Средна европейска класа"
Данчо Хаджиев, Георги Манев и Кристина Димитрова (от ляво надясно) при внасянето на документите в ЦИК
16 Февруари 2017, Четвъртък


Така основните партии в коалицията станаха четири

Автор: Десант

От днес към коалицията Обединени патриоти се присъединява още една партия - "Средна европейска класа“ (СЕК). Четирите партии ще участват заедно на предстоящите парламентарни избори.

Документите бяха внесени в ЦИК от заместник-председателя на НФСБ Данчо Хаджиев, председателят на СЕК Георги Манев и любимата на много българи певица Кристина Димитрова, която е член на Изпълнителния комитет на СЕК.

"За нас е важно създаването на средна класа в България с европейски стандарти. С шепа богаташи и бедни хора в страната виждаме до къде се стигна. Надявам се, че нашите идеи ще подпомогнат патриотите", заяви председателят на СЕК Георги Манев.

"Смятам, че като популярно лице бих могла да помогна да се чуе нашият глас", сподели пък Кристина Димитрова. Има ли доверие смятам, че можем да вървим напред и да имаме изпълними цели", заяви певицата Кристина Димитрова.

Тя уточни, че на този етап няма да се кандидатира за депутат, но би приела за длъжност в областта на културата. От СЕК са категорични, че нямат претенции за депутатски места или определени позиции в избирателните листи.

Партия "Средна европейска класа" има 10-годишна история, а целта й е създаването на стабилна средна класа и нормална среда за тазвитието на малкия и среден бизнес в България, който е гръбнакъм на икономиката. За това идеите и целите на Средна европейска класа съвпадат с тези на Обединените патриоти.



В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки