Русенка, прочула се като дизайнер в Калифорния, отваря магазин в родния си град


Русенка, прочула се като дизайнер в Калифорния, отваря магазин в родния си град
13 Септември 2016, Вторник




Автор: Иван Ванев

Дизайнерката Виктория Колева е родена в Русе, но от години живее в Калифорния. Сега обаче тя започва бизнес в родния си град.

Талантливата дама се прочу със своите успехи и пробив на световните сцени, след като през миналата година тя стана част от екипа на известната изпълнителка Кейти Пери. Българката отговаряше за облеклото на звездата за участието й в едно от най-гледаните предавания – шоуто на Супербоул.

Виктория работи съвместно и с перлата на Бродуей Идина Мензел – актрисата, която озвучава принцеса Елза в прочутата анимация „Замръзналото кралство“. Нашата сънародничка също така изработва  костюми за известна водеща на телевизионно шоу, излъчвано в Холивуд.

Образованието, което получава в гимназията по облекло в Русе, й дава много силен тласък и изключително добра подготовка.

Една от мечтите й е да развие бизнеса си в Русе, като осигурява работни места и възможности за младите хора. Амбициозната дизайнерка има своя компания за спортни облекла – Vfit, като досега продажбите са се осъществявали онлайн, но в момента подготвя откриването на магазин, който ще предлага нейни модели.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки