Волен Сидеров завлякъл свои с 800 хил.евро


Волен Сидеров завлякъл свои с 800 хил.евро
Касабов изнесе цялата кампания на водача и мажоритарен кандидат Волен Сидеров, за "отплата" му е задължен 150 хил. евро - Снимка архив Десант
13 Март 2010, Събота


Лидерът на „Атака“ отчаяно унищожава улики срещу офшорните си фирми, но прокуратурата разследва нов сигнал, че теглил кредит с банковите гаранции за 150 хил.евро, подписвани от съратниците му
Върховна касационна прокуратура и Сметната палата задълбочиха проверката на лидера на ПП „Атака“ Волен Сидеров след постъпил сигнал, че офшорна фирма на националист №1 е изтеглила банков кредит от 800 хиляди евро чрез използването на подписани гаранции от кандидати за депутати в настоящия парламент.



До тук е ясно, че ден преди крайния срок за регистрация на листите за вота миналото лято, в централата на „Атака“ на столичната ул.“Врабча“1 пред нотариус кандидатите от предните позиции са подписвали банкови гаранции за теглене на кредит в полза на няколко офшорни фирми. Документът ги е задължавал с по 150 хил.евро. Активистите смятали, че сред множеството формуляри за вота са подписали и декларация за лоялност, както им казал Сидеров.   
Истината лъсна през януари, след като един от най-верните съратници на Сидеров  – тв водещият от СКАТ Валентин Касабов, трети в Бургаската листа, изкара черно на бяло удостоверение, заверено от нотариус Теодора Вуцова. Пред неговата камера Вуцова признава, че е пратила в партийната централа своя сътрудничка от кантората, която е    вписвала в регистъра кандидат-депутатите „в качеството им на поръчители върху договори за поръчителство с материален интерес – размер на главница до 150 хиляди евро, сключен във връзка с договор  за заем от 27.05.2009 г.“.     
Документът, който ние публикуваме за втори път съдържа и следното любопитно уточнение: „...не е извършено удостоверяване на подпис на представител на другата страна пхо договора за поръчителство в полза на „Фриленд холдинг“ ООД, учредено по законите на Р. Сейшелите – чуждестранно юридическо лице.“
Пак пред Касабов нотариус Вуцова потвърждава, че офшорките са няколко и кандидатите за депутати са ставали гаранти на различни дружества.
 Тъй като стана ясно, че ВКП държи под специален надзор разследването срещу Сидеров по този въпрос, миналия петък той се е обадил на няколко от своите депупати, за да ги покани в централата. „Там ни чакаше синът на Капка Димитър Стоянов, който ни вкарваше един по един и ни връчваше подписаните от нас два документа“, каза депутат, пожелал анонимност. Доведеният син на Сидеров ги карал  пред него самия да късат самия договор за гарант и гаранцията, след което да подпишат друга декларация, че същата дата – 5 март 2010 г. са унищожени документите за гаранция, като договорът не е бил подписван от офшорната фирма. „Този хаотичен акт от страна на Сидеров ще го повлече още по-надолу в бездната, защото това се случи без присъствие на нотариус – възможно да са ни дали цветни копия, които не можем да различим, пък и откъде да сме сигурни, че отсрещната страна наистина не е подписвала и не е теглила заем“, каза анонимният депутат. Същият петък през централата със сигурност са преминали депутатите  Стоян Иванов, Валентин Иванов, Огнян Тетимов и Огнян Пейчев.
Те, както и останалите депутати са получили призовки за разпити в Софийска градска прокуратура, където е разпоредена проверката от отдела за борба с корупцията към ВКП.
„Чакам Сидеров да събере смелост и да ме повика да си скъсам банковата гаранция – ще го оглася пред цяла България, защото той месеци наред ме обявяваше за лъжец и ме клеветеше, че си измислям“, заяви в четвъртък Валентин Касабов. Той вече бил викан да даде показания пред прокурор. Оказал пълно съдействие.
Голямата треска около скандала обаче тепърва предстои, защотго из кулоарите на парламента се носи слух как Слави Бинев, Десислав Чуколов и Сидеров са изтеглили 800 хил.евро чрез една от тези офшорки, а гаранти са им част от жертвите, подписвали гаранциите.
Групата на „Атака“ е пред разпад, защото повечето от народните избраници имали огромни семейни проблеми с дълга си за 150 хил.евро, който може всеки момент да стане безусловно изискуем. Те отговарят по него с цялото си имущество. Нещо повече, съгласно нормативната уредба всеки кредит над 5 хил.лв. Е трябвало да бъде вписан в декларациите пред Сметната палата, а всичките са го укрили и потенциално са отговорни пред НК.
Оформила се е вътрешна непоносимост към депутата Явор Нотев, близък до Сидеров. Нотев беше адвокатът, който го измъкна невредим от делото по инцидета на автомагистрала „Тракия“ и за отплата получи депутатска банка.
Веднага след като се разчу за скандала с банковите гаранции Нотев твърдеше пред наш репортер, че не допуска Сидеров да е извършил подобна наглост. Сега обаче се оказа, че Нотев и нотариус Вуцова имат кантори на един и същ етаж в административна сграда в столицата и добре се познават. 


Това е удостоверението на Вуцова за банковети гаранции, с които според сигнала е изтеглен кредитът за 800 хил. евро

В категории: Политика

39
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
39
скапаняка
26.03.2010 05:02:36
0
0
Волен започнал да търси нови източници за финансиране.
Подобна ясна директива била издадена и на всички областни координатори по време на срещата им в началото на февруари. Заповедта била обвързана с местните избори през есента.
"Трябва да търсим заможни хора, които да бъдат привлечени за наши членове. Срещу гарантирано избираемо място в листите те трябва да поемат разходите по кампанията", обяснил на подчинените си Сидеров.
Той самият вече не си губел времето. Преди дни екип на "168 часа" стана свидетел на задушевна среща в ресторанта на столичния хотел "България" между Сидеров, дясната му ръка и ковчежник на "Атака" Тодор Попов и скандалния бивш кмет на район "Витоша" от ОДС -бизнесменът Йордан Йорданов. На срещата присъства и водачът на листата на Български народен съюз в Шумен през 2005 г. Филип Цанов. Той е собственик на няколко месокомбината.
Йордан Йорданов е изгонен от Столичния общински съвет през ноември миналата година -след разследване на журналиста Васил Иванов от Нова телевизия. Бившият кмет бе обвинен в корупция и злоупотреби, срещу него се водят четири разследвания. При уволнението му кметът на София Бойко Борисов призова СДС да оттегли доверието си от Йорданов и сините го направиха. Пред "168 часа" депутати от СДС споделиха, че на парламентарните избори през 2005 г. Йорданов предложил солидно "дарение", за да води листата във Варна. Местни активисти възроптали и "дарението" не било прието. Тъмните петна в сегашната биография на Данчо Йорданов явно не притесняват закъсалия финансово Волен Сидеров. Лидерът на "Атака" се чувства добре в компанията на обвинения в корупция бивш общинар. На чаша вино те дълго разговарят. Темата очевидно е важна. Заместникът на Сидеров Тодор Попов гледа сериозно и намества очилата си. Старателно си води бележки, докато Йордан Йорданов говори.
Срещата и виното се леят около час, след което Волен се сбогува и си тръгва. Тодор Попов остава в компанията на скандалния бивш кмет.
Според шефове на "Атака" срещата на Волен Сидеров с Йордан Йорданов и Филип Цанов била заради АЕЦ "Козлодуй".
"До 2002 г. Йорданов беше шеф на атомната централа и Сидеров се консултира с него за сигурността на ядрените реактори", обясниха от централата на партията.
"Идеята за срещата беше моя и на Йордан Йорданов", заяви и другият участник в "карето" - бизнесменът Филип Цанов.
"От години се познаваме с Тодор Попов и сега с Йорданов изложихме идеите си за спасяването на реакторите", допълни той." По думите на Цанов Йордан Йорданов бил "голям авторитет" в района на Козлодуй и тепърва се очаквало да си сътрудничи с местната структура на "Атака". "Той е сериозен човек, опита се като кмет да въведе строги правила в район "Витоша", но чиновниците не го подкрепиха и го очерниха", убеден е Цанов.
Скандалният кмет Йорданов беше с изключен телефон. "И аз го търся, но не мога да се свържа с него", вдигаше рамене бизнесменът.
Източници от софийската организация на атакистите споделиха притесненията си, че обяснението за АЕЦ е само за "замазване"
"Едва ли са си говорили само за АЕЦ. Данчо Йорданов ли е най-големият специалист по тази тема", роптаят сидеровци.
Според тях разследваният за корупция бивш кмет ще намърда свои хора в листите им в София. "Данчо има куп фирми - за управление на стопанска дейност, архитектурни, за търговия с електрическа енергия. "Ако се разбере, че "Атака" ще си сътрудничи с разследван за злоупотреби бивш столичен общинар, то партията няма да има никакъв шанс на изборите в столицата", кахърят се атакистите. Голяма част от тях не вярват на члена на централното си ръководство Десислав Чуколов, според когото "общинските листи на "Атака" щели да бъдат само със "съвестни, неопетнени и уважавани хора по места".

Стратегия: Популярни добре облечени бизнесмени ще помагат на Волен да вземе властта.

Свързван с Митьо Очите щял да движи делата на Сидеров в Несебър

ШЕФЪТ на общинския съвет на Несебър Димитър Янков е човекът, който е осигурил голямата подкрепа за Волен Сидеров на президентските избори.
Това съобщиха за "168 часа" местни представители на БСП и СДС. По думите им Янков, който е член на партията "Либерален съюз", ще бъде и в основата и на предизборната кампания на "Атака" за местните избори през есента. Двете формации щели да направят коалиция, като Димитър Янков не криел, че има намерение да се кандидатира за кмет на Несебър.
"През коя ли партия не е минал вече този човек! По едно време драпаше за подкрепа от ГЕРБ, но като видял, че не става, се прилепил за "Атака", смята друг несебърски общинар-Венелин Ташев.
Като цяло Димитър Янков е сред местните общи-нари, покрили се през последните години със солидно количество скандална слава. Той бе при опечалените при погребението на Иван Тодоров-Доктора. Последният инцидент, в който бе замесен, стана в началото на ноември 2006 г. Тогава именно Венелин Ташев обвини Янков, че е поръчал на сочения за престъпен бос на Южното Черноморие Димитър Желязков-Очите да нападне сестра му.
"Господинът Димитър Янков е криминален тип. Няма престъпление в Несебър - без значение взривове, нападение или каквото и да било, което да не е свързано с неговото име", категоричен бе пред " 168 часа" Венелин Ташев. "Аз съм единственият човек, който посмя да говори открито за връзката на Янков с Митьо Очите, но вече не искам да коментирам това, за да не си докарвам повече ядове", допълни той.
Самият Димитър Янков не отрича, че се познава с Митьо Очите, но е категоричен, че няма никаква връзка с него. "Нямам време да се занимавам с поръчки и с Митьо Очите", твърди шефът на Несебърския общински съвет. Той не бе открит за повече яснота за връзката му с "Атака".
"Господин Янков не е в страната. Ще се върне след две седмици", обясниха от пресслужбата на общинския съвет в града.
Извън скандалите Янков стана известен и с поканата на Общинският съвет в Несебър към Майкъл Джек-сън. Поидея на Димитър Янков морските общинари предложиха на Джако да се установи в града им, като за целта му бъде предоставен общински терен или имот.

Юри Галев поглеждал към „Атака"

БИВШИЯТ член на силовите групировки Юри Галев също проявявал интерес към общинските листи на "Атака", научи "168 часа".
Преди години Галев бе обвинен в отвличания и искане на подкупи, но до сериозни дела не се стигна. Сега бизснеменът смятал да се кандидатира като независим за кмет на Самоков и си търсел парламентарна сила, която да го подкрепи, твърдят запознати.
Преди около месец Юри Галев се поинтересувал дали "Атака" е склонна да му "даде рамо" в кметската надпревара в Самоков. Отговорът на местните атакисти бил резервиран, но част от тях се опасяват, че Галев може да потърси подкрепа по-нагоре в йерархията на "Атака".
"Може и Юри Галев да търси подкрепа на по-висока инстанция в "Атака", но местната структура е категорично против издигането му за наш кандидат-кмет. Ще си имаме собствена кандидатура, която в момента се обсъжда и в скоро време ще бъде предложена на ръководството", коментира пред "168 часа" самоковският координатор на "Атака" Влади Владимиров.Местни атакисти обаче се притесняват, че кандидатурата на Галев може да им бъде наложена "отгоре".
"На срещата с областните координатори на 4 февруари Волен каза, че каквито и бизнесмени да намерим за листите ни, окончателният им вариант ще се утвърждава лично от него. Тоест дори и ние да не приемаме даден човек като кандидат за кмет или общински съветник, Сидеров има правото да го наложи", разказа очевидец.
Самият Галев отрече всичко. "Засега се занимавам само с футбол и това ми е предостатъчно", обясни пред "168 часа" бизнесменът, който е и шеф на ФК "Рилски спортист".
38
враца
25.03.2010 20:09:40
0
0
След като още след парламентарните избори миналата година в градове като Сливен, Бургас и Пловдив партията на Волен Сидеров се разцепи или бе напусната от местни лидери, днес това се случи и във Враца. И отново с аргумента, че парламентарното поведение на “Атака” е предателство към идеите и очакванията на членове и симпатизанти. Това съобщи БТА в ранния след обед, но в края на деня от пресцентъра на “Атака” категорично отрекоха информацията. От името на Волен Сидеров бе обявено, че подалото оставка ръководство на “Атака”-Враца е нелигитимно, като такова не може да се ползва с името на партията и в града под Вола тепърва предстои атакистите да изберат лидерите си.

Иначе в разпространената от БТА информация преди изявлението на пресцентъра се казваше: “Ръководството на Общинския сбор на “Атака” във Враца подаде колективна оставка в знак на протест с политиката на централното ръководство на партията и нейните представители в общинския съвет и в парламента от Врачански избирателен район. В декларация до медиите се казва, че след изборите партия “Атака” не работи за осъществяването на своята предизборна програма и безрезервно подкрепя ГЕРБ. Това, заедно с “неблагоразумните действия” на народния представител на партията от Врачански избирателен район Венцислав Лаков и на двамата общински съветници- Валери Атанасов и Владимир Христов, е довело до масов отказ на членове и отлив на симпатизанти”.

Според ръководството на общинската организация централното ръководство на “Атака” не може да контролира дейността на партията по места, а нейните сътрудници не работят “достатъчно праволинейно” и служат на други политически сили. Това е довело до разцепване на групата от четирима общински съветници почти веднага след местните избори.

Ръководството прекратява и членството си в партията, за да остане вярно на истинските идеи и на предизборната програма на “Атака”. Декларацията е подкрепена и от председателите на партийните организации в Оряхово и Роман.

четвъртък, 25 март 2010
37
Старец
21.03.2010 06:40:49
0
0
Сън не те хваща, приятелю.
36
До Старец
20.03.2010 23:16:30
0
0
Аз не съм ставал в 1.00 да пиша, просто не съм лягал [bluescreen]

Кое е полуистина? Всичко е вярно, няма лъжи, не ми трябва да лъжа.
35
Старец
20.03.2010 19:13:45
0
0
Ще си вземе 1 300 лв, разбира се, и милионерите от другите партии си ги вземат, а Волен няма милиони, само в главата на Касабов ги има. А на по-предния, дето не може да спи и в един часа в полунощ е станал, за да напише за 754 път едни и същи глупости, го/я поздравявам, упорито момче/момиче. Отговорил съм в коментарите към статията "Жената е повече офицер от мъжа! но какъв е Сидеров?" на всички изредени тука от него полуистини, които интерпретира тенденциозно в своя полза, а някои са откровени лъжи. Там ги е написал за 755 път. Наистина упорита личност!
34
Освен това
19.03.2010 01:08:23
0
0
Болния и той и той нашичкия си взима тези т.н. безотчетни пари в размер на 1300 лв! Както и останалата атакистка тълпичка.
А ти смешнико, който не си никакъв Старец а един пубертет, който дори няма право да гласува пишеш простотии за неопетнената и ох дръжте ме да не падна - едвам свързваща двата края партия Атака - хахахахаха
33
Ти вменяем ли си?
18.03.2010 23:01:58
0
0
Старче, ти не четеш какво ти пиша. Едно и също каканижеш.

Няма злоба, срещу този нещастник не мога да изпитвам злоба а отвращение.

Какво е направил ти писах 753 пъти! Това, че ти не четеш не е мой проблем.

Ето пак ще ти напиша - за 754 път!!
Излъга избирателите си - ето това направи! Най-гадната лъжа от всички! Предаде доверието на хората! По всички точти на Атака се извъртя. Даде мултиплексите на ДПС, гласува да остане ДДС върху лекарствата, вече не е против САЩ базите!
Вече не е така против Турция в ЕС и т.н. и т.н. нещастник такъв!

Чети бе типигьоз! няма всеки път да ти пиша едно и също!

Като между другото извърши няколко криминални акта

1.На магистрала Тракия
2.Гаранциите по кредитите
3.Не е върнал парите на фирмата която му извърши кампанията с билбордовете
4.Скандала с Луфтханза

То бива бива бива тъпунгер неразбран ама толкоз не бива!!!!
32
Старец
18.03.2010 17:20:56
0
0
Момчета, по-спокойно, ще си изплюете злъчките. Защо толкова мразите най-достойния българин на всички времена? Какво ви е направил Волен Сидеров? Не мога да си обясня защо е тази безмерна омраза към човека, който единствен работи в полза на България, включително и за вас. Освен, ако сте от отбора на Позитано, ония там мразят целия български народ, може би мразят всичко живо, а не се знае дали не мразят и себе си дори, което би било логично. Но в едно съм съгласен с вас, че Волен е милионер, само че засега потенциален. Действителен милионер може да стане само ако осъди клеветниците от СКАТ и Десант, защото статията и "Паралакс" са си чисто клеветнически и то с груба, парадоксална клевета, в която няма грам логика. Ако пък Волен успее да осъди и другите клеветници от печатни и електронни медии, може да стане и мултимилионер, но това трудно може да стане, защото и съда, и прокуратурата, и клеветниците се дирижират от Позитано. А това, че прокуратурата работи по случая, е добре, може пък да бъдат осъдени клеветниците.
31
До Старец 2
18.03.2010 02:12:44
0
0
И да добавя, че прокуратурата работи по случая умнико и скоро ще се разбере всичко! За теб има ли нещо друго освен тая въздухарска атака? Болен си от Атака.
Неизлечимо.

Откажи се от Атака бе дилимундьо!

Атака са една шайка безочливи крадливи нагли мошеници! Само идиот няма да го разбере.

Тайфата - Капка, Болен, Чуколов, Архонта, Синчо мамин златен - ей богу няма по-противна тайфа!
30
До Старец
18.03.2010 02:05:49
0
0
Колко пъти трябва да ти пиша на теб аргументи бе нещастник!? Един, два, три, сто? Колко?

Ти четеш ли какво написах по-долу бе? От това повече какви аргументи искаш...

Ти не си в ред! Атака чиста и неопетнена! Хахахаха. Ти лунатик ли си бе?

И какви клевети бе нещастник? Всичко е вярно! Касабов показа удостоверението-копие на документа с който Сидеров е мамил! Касабов ходи при нотариуса на Лидеров. Ясно ли ти е бе муджахидин неден!? Нали се знае офшорката? Знае се цялата информация по тая тъмна афера!

Айде стига си писал, че вече ми писна от тебе!

И никой не ми плаща клеветнико!

29
Старец
17.03.2010 20:05:12
0
0
Момчета, злобата ви замъглява разсъдъка, поради което се принизаявате до нивото на махленски клюкарки и не можете да кажете нищо смислено по темата и вместо да опонирате на изразените мнения, вие хаотично сипете обиди и не изразявате никаква определена позиция. За сравнение, моята позиция е: защита на най-чистата и неопетнена партия Атака и на най-достойния мъж на съвременна България - Волен Сидеров, по-повод на клеветническата статия на в.Десант "Сидеров завлче своите с 800 000 евро", която е малка част от клеветническата кампания срещу Атака, която се води от влизанто им в НС до днес, ежедневно, без прекъсване. Чувството ми за справедливост се бунтува срещу клеветата и за това се включих в този форум, а и в други, защото платените поръчкови медии непрекъснато облъчват обществото с лъжи и клевети срещу Атака. В защита на тезата си казвам само, че е абсурдно твърдението на Валентин Касабов да завлече Волен своите съратници като долен измамник и да остане в парламента и на лидерската позиция, всекидневно да се среща и да работи с измамените свои депутати. Ако беше го направил, той щеше да си подаде оставката и да се оттегли от политиката въобще, защото няма какво да очаква. Такава измама може да се очаква само от хората, които измениха на Атака и я напуснаха и същите сега отправят към Сидеров абсурни и смехотворни обвинения, по-точно - клевети. Изменниците и измамниците са Валери Симеонов и Валентин Касабов и десетина общински съветници от Бургас, които вероятно вече съжаляват защо са се повели по акъла на първите двама. Ясно и точно. А от вас до сега съм прочел само обиди по адрес на Сидеров и по мой адрес, без аргументи. Не ви ли е обидно да играете подобна роля? Защо не, ако плащат добре, само с морал не се живее.
28
Георгиев
17.03.2010 18:51:20
0
0
С теб старец, повече няма да се занимавам.
За Атака всичко е ясно. Да не говорим какви побойници са, а в Австрия един дори извърши убийство!! А какво да кажем за тоталната подмяна на вота от тяхна страна? А старче? Десетки точки и позиции сега ги обърнаха на 180 градуса! За такива като теб това не значи нищо естествено...хехехе
Жалък си...Не го ли виждаш бе? Не го ли виждаш какъв плейбой и тарикат е? Знаеш ли колко му пука за тебе? А ти като пълен идиот му вървиш след задника! Ами върви!
27
Георгиев
17.03.2010 18:32:15
0
0
Старец, Атака не са на власт, затова още не са крали. Каквото можаха обаче откраднаха. Откраднаха парите на фирмата която им направи кампанията с билбордовете! Какво забрави ли? Колко пъти да го пиша това, че да ти уври главата!? Измамиха депутатите и кандидат депутатите с гаранциите по кредитите.
Сега са теглили заем умнико! И кой ще го връща? Касабов и сие! И не ставай смешен - Атака са милионери със тази безумна субсидия...не може ли да вържат двата края хехехе[bouncing] Ти не бери грижа за двата им края на хатаката. Боже какви наивници и неинформирани има по тоя свят...
26
Д-р Ох Боли
17.03.2010 17:16:46
0
0
Първа стъпка към лечението - отказва се от ника Старец, с който си мисли, че е много оригинален и започва да пише под други псевдоними от едно айпи.
Втора стъпка - продължават да не му отговарят и той е нервен.
Трета стъпка - все още не му отговарят, той е съкрушен.
Четвърта стъпка - сеща се за розовите хапчета, дето докторът му ги изписва всеки месец. И си ги пие.
25
gtgt
17.03.2010 14:44:05
0
0
хайде да ви видим - защо не викнете Антон Сираков да каже какви ги е вършил принципният зам -председател на Атака. Значи ние си блеем, а Антон Сираков с Владо Кузев се гушка и той далавери да прави и накрая онзи нещастен гей го отнесе, а Антон Сираков партия прави с ваша помощ- всички отрепки от Атака да прибере. Ха викнете в студиото си принципния Сираков и Кузев до него - да видим каква била истината.
24
ss
17.03.2010 14:37:17
0
0
Като сте толкова принципни- защо не вземете отношение по думите на Владо Кузев-че Антон Сираков го е карал да взема рушвет и да гласува за пражителството на комунистите
23
аз
17.03.2010 14:33:56
0
0
Абе, Гьобелс Касабов,довчера правеше свирки на Волен,а като той не те направи депутат, почна да го плюеш.
22
Д-р Ох Боли
17.03.2010 13:58:21
0
0
Човекът с ник старец не е в ред, затова не му обръщайте внимание. Прилага тук някакви луди софистики от рода на - Иван гледа риби и е педераст, значи всички мъже, които гледат риби са педерасти. Един вид - Болен Лидеров е Господ Бог и който не вика Хвала!, е купен от позитано. И залива въображаемата си трибуна с тъпи клишета, клъвнати оттук оттам от телевизията. Колкото повече му обръщате внимание, толкова повече ще му задълбочавате проблема.
21
Старец
17.03.2010 06:20:56
0
0
Защо да е мошеник и нагъл тип Волен Сидеров? Защото Атака не е ограбила нито лев от собствения си народ и са принудени сами да стават гаранти за заем, за да свърже партията двата края ли? Или защото СКАТ и Десант казват, че е завлякъл своите с 800 000 евро, вместо да го посочат за пример за уважение, че Атака е единствената партия, която не е ограбвала своя народ. А кои са почтените тогава, тия от Позитано, които ограбиха всичко и накрая вече продават и самите нас. Знаете ли, че само през последната година на управлвние на Тройната, са изнесени 21 тона транжирани, разфасовани, нарязани българи и продадени органите им от почтените от Позитано, не от Волен и Атака. Знаете ли, че някои от тези хора са нарязани още живи. Това може да се прочете само във в.Атака, вашите жалки медийки СКАТ, Десант, Под лупа и всички останали печатни и електронни медии никога няма да го кажат, защото са слуги на Позитано и защото могат да сипят само лъжи и клевети и то само срещу Волен и Атака, защото е единствената независима партия. Слуги на Позитано са и всички по форумите, които повтарят клеветите на медиите, без да влагат грам собствена мисъл, но това е добре, защото идеално представяте образа на господарите си - каквито слугите, такива и господарите.
20
Старецот
16.03.2010 22:38:28
0
0
Айде разкарай се. Не си мисли, че някой те чете. на никой не му пука за тъпите коментари и венцехвалебствия за недоволен Лидеров.
То идиот да беше щеше да разбере, все нещо щеше да му светне в главата.
Просто не знам какмо да кажа вече...невменяеми ли са тия атакаджии що ли!?

Откъде тая мотивация бе нещастно Старче? За какво е всичко това бе? Кво та бърка тоя мошеник - Сидеров? Айде млъквай, че стана за смях на всички!
Какви аргументи пак искаш бе дилимундьо? Ти идиот ли се бе? Още ли не разбра що за нагъл тип е Сидеров?
19
Сандо
16.03.2010 22:38:07
0
0
Като наблюдавам с каква бързина се роят критикарски медии си мисля, че кораба потъва и плъховете си търсят място.Че държавата е на автопилот няма съмнение.Щом един дребен балкански пигмей можа да излъже маса народ и то без последствия за него,защо и други да не опитат да се облажат, като викнат -дръжте крадеца.Друг е въпроса,защо аджиба те си позволиха такива специални методи за домогване до депутатското столче.Не е луд тоя дето яде баницата,нали?
Когато търсите истината се запитайте-кой плаща на този, който ви облъчва с "фактите" и ще видите, как изчезва ореола на виртуалния патриот.
18
Старец
16.03.2010 17:59:21
0
0
Показа си истинското лице. Като свършат аргументите, започват личните обиди. Няма да ти доставя удоволствието да ти отвърна със същото, защото целта ти е да ме баннат. Защо се горещиш толкова, кой да пише и кой не, да не би това да ти е личен форум. Като не щеш да опонираш, а искаш да обиждаш, отивай в махленската кръчма, там средата е подходяща за интелектуалното ти ниво. Поръчай си ракийката и псувай на воля. Накрая да те успокоя, че не се ядосвам, когато ме лаят помияри!
17
16.03.2010 16:00:38
0
0
Добре, пич, действай, ние сме зад теб. Ти развей байряка, ние ще те подкрепим. Сега кажи кой си, изплачи си болката до край, дай да им таковаме мамата на всички позитанци и спри да каканижеш тук като п...ка. Бъди мъж, като толкова искаш започни кампания анти който си искаш, не да посмърчаш отстрани за това, какво НЕ ПРАВЯТ ДРУГИТЕ ХОРА. Направи го ти де. Шут бездарен!
16
Старец
16.03.2010 15:30:44
0
0
Г-н огън и лед, отново забежка по тъча, сега пък с ГМО, утре с ДДС, после с американските бази и т.н. все неща които дължим на вашите от Позитано, а се приписват на Волен и Атака. Дори да е така, както Ви се иска, това може ли да се сравнява с милион убити невинни българи, милион и половина прокудени и напълно разграбена държава. Ето защо най-черните имена са тези от Позитано и никой не може да ги измести от тази злокобна класация, първото място им е осигурено до края на света. Защо искате отново да дойдат на власт тези хора, малко ли са жертвите им и грабежите им? Това кажете на хората, а не да отклонявате вниманието с ГМО и други глупости. Това, което са извършили тези хора, е чудовищно и те заслужават единствено съд в Хага за престъпления срещу човечеството, а извратената ни журналистика иска да се върне на власт тази чудовищна партия от Позитано, отдавна деградирала в мафия, а такива като Вас по форумите пригласят.
15
хопси
16.03.2010 10:04:14
0
0
Хайде стига сте писали глупости бе смешковци!Щото Касабов идва реже ви празните зелки и сте дотам.
14
Огън и Лед
16.03.2010 09:25:39
0
0
До т.н. "Старец".

Уважаеми господине,

С тези разкрития за "новиот Левски" кръга се затваря. А залепването му в едно неразривно цяло, в Обръч на Падението, стана с предателската, унищожителната и заробваща България подкрепа за т.н. "Закон"-поправка за ГМО !

Ако тази "Врата в полето", този т.н. "Закон" мине с помощта на Атака, то "Вожда" 'и, съзаклятниците около него и подтичкващите отзад - все прислуга на ГЕРБ, ще останат в Българската история като най-черните имена - откакто свят светува!

Проклятие за тях - съучастници и помагачи в Генетичната война срещу хората, природата, срещу майката Земя.
13
Старец
16.03.2010 06:50:33
0
0
Нпълно е възможно да ме отстрелят модераторите от форума. Напълно възможно е да ме отстрелят дори от белия свят убийците от Позитано, за тях това е нищо, след като са пратили на оня свят стотици хиляди невинни българи. Това няма да промени истината, тя е една: Пестъпниците от Позитано плащат с ограбените от всички нас пари на поръчковите медии, включително на СКАТ и Десант, да раздуват дребни инциденти, от рода на Луфтханза, заповеди за гаранции, Юри Галев, магистрала Тракияи и тем подобни, до размера на огромни престъпления, извършени от Атака и Волен Сидеров, а за истинските огромни престъпления, извършени от тях да се мълчи и да се забравят, за да могат на следващите избори тези злодеи отново да се докопат до властта, след като ерозират доверието на хората в Атака и Волен, за да могат отново да лъжат, крадат и убиват безнаказано. Продажните медии им помагат в пъклените им планове, помагате им и вие от форумите, волно или неволно: волно - платените клакьори на Позитано, а неволно - заблудените честни хора, от лъжите и клеветите на поръчковите медии. Затова аз пиша във вашия и в други форуми, за да се отворят очите на заблудените и да разобличавам платените. А за това дали и Атака няма да се продаде, ако вземе влстта, казвам няма, защото ако вземе властта, няма да е необходимо. Ако Волен и Атака мислеха да се продават, щяха да го направят досега, както тези, които се продадоха: Павел Чернев, Антон Сираков, вашите Валери Симеонов и Валентин Касабов и десетки други продажници, но останаха стотици хиляди честни хора, верни на Атака и Волен, а ще станат и милиони, когато прозрат лъжите и измамите на Позитано и платените им слуги.
12
Сандо
16.03.2010 00:42:50
0
0
Обърнете за малко мисленето си и си представете,че всички бяха влезнали в парламента,които бяха в редиците на "А`така".Дали и те нямаше да се продадат?Какви гаранции има?...
Това, че са се нахендрили сами заради стремежа si към власт си е техен проблем и хич да не занимават обществото с проблема си и да прехвърлят вината само на един.Темата е предателството на идеите на хората,подмяната на вота,а не кой какви пари е взел и друг ще плаща.Патриоти!
11
15.03.2010 19:33:25
0
0
Е да, нали сте им виждали камерите - във всяка по един автомат. Пък писалките на девойките пълни с отрова и колчем отворят тефтерите хвърчат куршуми и падат трупове. Тия от Десант пък са направо командоси - опасен отряд от професионални убийци. От сутрин до вечер тренират с бягащи мишени, каквото падне.
Много прост народ бе. Ей го тоя Старец пише, та се къса, няма спирачки на лудостта. Ако има модератори в тоя форум що не вземете да го отстреляте та да миряса и да започне да си пие хапчетата по-редовно.
10
Старец
15.03.2010 18:33:35
0
0
Не се питайте какви са останалите медии, те са същите като СКАТ и в.Десант - платени поръчкови медии, купени и дирижирани от Позитано. По-добре се запитайте защо и СКАТ се продаде и се опитва да ни убеждава, че инцидента с Луфтханза, подписването на някакви заповеди, сбиването на Юри Галев с някакви охранители и други подобни глупости, са големи престъпления, а се премълчават стотиците хиляди убити невинни българи, милион и половина прокудени и десетки милиарди лева ограбени от злодейската банда от Позитано. Като сте толкова интелигентни, кажете съизмерими ли са тези неща? Защо се вижда сламката, а не се забелязва гредата? За мене е ясно защо - защото нито СКАТ, нито новото отроче на БСП (в.Десант) ще кажат нещо срещу господарите си от Позитано, а след като им подложат още дебели пачки, ще почнат да дори да пишат, че престъпниците от Позитано са жертвите, а убийците са от СКАТ. Нали така поръчковите медии превърнаха Волен от жертва в престъпник при инцидента на магистрала Тракия. Сега СКАТ и Десант са от кохортата на всички останали, ще видим докъде ще стигнат.
9
Бивш атакист
15.03.2010 10:10:11
0
0
Напълно подкрепям коментара написан преди мен.
8
аз
15.03.2010 09:51:31
0
0
Ало, старчето- аз работя с интернет, чета вестници и те уверявам, че за злоупотребите и разсипничедството на вожда ви/никога не съм бил атакаджия/чета навсякъде. Ако далаверата със записите на заповед е измислена/според болните ви мозъци/ от Касабов, то тогава кой е измислил аферата с Лувханза?И те ли са "купени" да петнят името на "великия"?А имаш ли познати в Созопол, за да ги попиташ как охолно и като супербогаташ живееше преди изборите в най-луксозен хотелски мезонет, как под 20 годишно уиски "вождът" не пие? И не само той, а и нежната му половинка?Така ли се събират пари за борба народна?Струва ми се, че зомби са такива като теб, и ако не искаш да гледаш по-далече от носа си, това си е твоя работа, но на нас ни остави правото да мислим и обобщаваме.
7
15.03.2010 09:24:54
0
0
Ако СКАТ и Десант са поръчкови и платени медии, а журналистите там - продажни, се питам какви са останалите медии в тази нещастна държавица?
Изветряло старче, не знам на кого и как плащат, ама ти не висиш денонощно в този форум безплатно тъй ми се струва.
Намери срещу кои медии да плюеш - точно срещу тези, дето не лижат гъзовете на властта и не се страхуват да казват истината.
Ходи си чети официозните вестничета, изкупени от родоотстъпника Пеевски и майка му дебелата вещица Иренка, гледкай си турските сериали, осмисляй живота си с безчовечни реалити формати, чувствай се велик на гърба на кретените, дето ги разхождат по телевизиите, за да показват "таланти".
НЕ ЧЕТИ ДЕСАНТ - за теб е противопоказно, че ще вземеш да се научиш и да мислиш!
6
Старец
15.03.2010 06:03:20
0
0
Атака е единствената партия, която не прави помен с чужда пита, а със собствените си пари и точно за това става дума. Всички останали партии се финансират с ограбените от нас пари и плащат на поръчкови медии, печтни и електронни, да сипят клевети срещу единствената партия, неучаствала в грабежа на България. За съжаление, в черната коалиция на платените поръчкови медии са и СКАТ и в. Десант, защото и на тях им плащат от Позитано, но се чудя плаща ли някой на заблудените от форума или са дотолкова зомбирани, че като папагали повтарят клеветите на медиите, платени включително и с техните, ограбени от престъпниците, пари. Като си помисли човек, че това става с интелигентни хора, ползващи Интернет, можем да си представим влиянието на продажните платени поръчкови медии върху хората, които нямат други източници за информация, освен тези медии и тези извратени журналисти. Това е голямата беда, а не Стареца, уважаеми форумци.
5
Някой
14.03.2010 17:39:45
0
0
Тоя старец що не си гледа старините ами пише тук разни пасквили.Сидеров като няма пари да си ипотекира апартамента а не да изнудва хората които толкова са му вярвали.С чужда пита най лесно се прави помен.
4
Старец
14.03.2010 17:21:15
0
0
Подписването на такива документи си е чисто вътрешна партийна дейност на Атака. Тези документи са подписани доброволно от активисти на Атака преди изборите, за да се скърпят финансите на партията с евентуален заем, с намерение заема да се възстанови от субсидиите и документите да отпаднат, както и става в момента. Както се знае, Атака няма обръчи от фирми, които да и покриват разходите и е принудена да прибягва до такива действия, което не само, че не престъпление, но и достойно за уважение. За Бойко Борисов и Цветан Цветанов също беше се появила информация в медиите, че са ипотекирали частно имущество, за да си финансират изборната кампания, което е почти същото, като операцията на В. Сидеров и никой не го смяташе за престъпно, а напротив. С тази операция не се ощетяват нито съратниците на Волен, а още по-малко българския народ. Касабоолу ефенди не мисли така и месеци наред ни занимава с никого незасягащи неща, а бързо забраави за милиардите, окрадени от БСП, СДС и всички, участвали във властта за 20-те години на прехода, защото на СКАТ и на него лично му се плаща от от тези ограбени от нас пари.Затова се задъхва от злоба и се мъчи да прехвърля нещата от болната глава на здравата.
3
българин
14.03.2010 05:52:46
0
0
Явно хората на Сидеров пак се разпърдяха в коментарите.Изглежда виждат своя крах.Атака в която толкова съм вярвал вече е история.
2
емби емди
14.03.2010 04:47:53
0
0
Май това е вярно за Волен.
1
ванката
13.03.2010 19:41:39
0
0
роднините по свадбена линия делнаха бая кинти от абдалите за депутати и се разпърдаха да не бият на очи,хитро.абдала обаче се върза пак,както винаги търси гювеча и после реве, що така бе касчо се излагаш като кифла на витрина
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки