Сидеров се оказа с фирма на Сейшелите


Сидеров се оказа с фирма на Сейшелите
Нотариус Вуцова
18 Декември 2009, Петък


Лъжите на лидера на „Атака“ Волен Сидеров лъснаха в тв предаването „Паралакс“ в сряда вечерта, след като водещият Валентин Касабов показа две удостоверения, издадени от столичния нотариус Теодора Вуцова на 15 декември т.г.


Автор: Красимир Томов

На тази дата Касабов, който беше трети в кандидат-депутатската листа за НС от Бургаския район и петият в нея Петър Петров   отишли лично в столичния офис на Вуцова и я заставили да провери регистъра дали са ставали поръчители на Волен Сидеров за 150 хил.евро чрез документ, който са разписали заедно с формулярите за кандидатстването им в НС. Вече три седмици Сидеров отрича да има такива записи на заповеди и твърди, че ще съди всеки, който твърди в публичното пространство, че те съществуват.
Ето какво пише в удостоверението:“... по мой опис в общия регистър за 2009 г. е вписано удостоверяване на подпис на молителя Валентин Кирилов Касабов в качеството му на поръчител върху Договор за поръчителство с материален интерес – размер на главница до 150 хиляди евро, сключен във връзка с договор за заем от 27 май 2009 г.Не е извършено удостоверяване на подпис на представител на другата страна по договора за поръчителство


„Фриленд холдинг“ООД, учредено по законите на Р.Сейшелите – чуждестранно юридическо лице.“  
„Факт е, че в петък – само един ден преди регистрирането на листите в избирателните комисии по райони, всички от предните позиции бяхме повикани в централата на ул.“Врабча“1, за да подпишем документите за кандидатстване. Сидеров каза, че вътре има и такива, които са за лоялност към бъдещата група, не сме допускали, че влизаме в търговски взаимоотношения с него“, казаха Петров и Касабов в сряда. В тяхното положение на зависимост от Сидеров били поне още 15 настоящи депутати и няколко десетки, които са останали отвън. Заложници са и техните семейства, защото трябва да гарантират вземането на офшорната фирма дори и с опис на имущество.
Публикуваме удостоверението, като се надяваме, че г-н Сидеров няма повече какво да опровергава и да ни заплашва.
Интересното е, че минути преди започването на „Паралакс“ в сряда вечерта, нотариус Вуцова се е обадила на Касабов, за да му каже, че той не е гарант на „Фриленд холдинг“ ООД, както е записано в документа, а на друга фирма. На тази фирма гарант бил Петър Петров. На коя офшорка е гарант Касабов ще стане ясно в следващо разкритие на „Паралакс“. Новите обстоятелства сочат към това, че Сидеров може да се окаже собственик на няколко чужди фирми, за да разсее подозрението, че всички са негови заложници.


В категории: Политика

25
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
25
сиси
29.01.2010 18:43:20
0
0
подарък за умния Дим4ооооооооооооооооооо виж клипа и после си пиши тук.........................http://www.clip4e.com/play_a_ti_gord_li_si.htm................... а сидеров може ако се докаже и той да влезе в такъв клип- гордост на България. той плю на вси4ко което говореше и заблуди нас избирателите.Аз определено се гордея 4е съм българка
24
сиси
14.01.2010 20:54:20
0
0
а вие Дим4о си от онези мъже от който ве4е се страмуваме ние жените и за това има толкова жени който работят на вън нали?умни, работливи амбициозни български мъже е славата отдавна е забравена в небитието ви. какво правите ? работите много- полу4авате голями заплати, жените ви си гледат децата и къщите си защото вие изкарвате достатъ4но пари? не знам дали съм овца мисля 4е не но съм борбен 4овек който не се задоволява с жълти стотинки и мизерно преживяване .мерси за комплимента. от кои мъже сте вие Дим4о да попитаме жена ти и децата ако имате такива?
23
димчо
08.01.2010 17:59:51
0
0
СИСИ ГОЛЯМА ОВЦА СИ МА ДУША ,ЩО СИ ТОЛКОВА ПРОСТА
1 така си се родила- голяма е вероятността -
2 затъпяла си по време на растежа - същото
22
сиси
29.12.2009 06:36:51
0
0
весели празници и никой не е застрахован 4е няма и не може да попадне в тази ситуация като тази с подписите. ама ние който сме подписали за да сме 4ленове на атака дали не сме си сложили и ние подписи за нещо такова? май 4етем вси4ко но в тази държава ве4е не вярвам на никой а само на факти. а те са много много лошо всеки ден за съжаление.дано новата година донесе малко по добри вести за България но това зависи единствено от нас самите дали го искаме кога и на каква цена.не обиждай другите първо да погледнем самите нас и да вземем пример от по добрите и по напредналите да не се от4айваме а да имаме хъс за по добър живот.бог да пази България това искам.
21
цеко
27.12.2009 18:11:40
0
0
весели празници на всички измамници-големи хора сте вече не вярваите на дядо мраз повече,че пак ще ви изпържи с някои подпис някъде за нещо и после бил такъв,бил онакъв
20
Георгиев
25.12.2009 18:19:40
0
0
Приятни празници на журналистите от вестника!
Щастлива и успешна 2010!

19
сиси
25.12.2009 14:43:11
0
0
Рождество христово на вси4ки. да станем по добри да вярваме в това 4е като правим добри неща ще идват и полу4аваме добри да си върнем вярата в господ . рано или късно всеки полу4ава заслужено си и плаща за вси4коне е необходимо да се обиждаме тези дни -господ дава но не вкарва в кошара и ние трябва да се помолим и борим за нас.Бог да пази вси4ките и България.
18
Стига бе!
25.12.2009 13:57:30
0
0
Жал ми е за Сидеров, жал ми е за Симеонов, жал ми е за Касабов, но още повече ми е жал за хората, които им вярват!... Жал ми е и за хората, които гледат СКАТ... Такъв съм си, жалостлив... Честита Коледа! "Малките" хора, които съм описал по-горе с фамилиите им историята ще ги захвърли бързо на бунището, дори по-бързо, отколкото предполагат!
17
Мао
23.12.2009 10:38:39
0
0
Ти какво бе,чукундур,тебе не могат ли да те измамят?Кой е виновен в случая,измамника или измаменият,то много лесно така ,като иде някой в съда да се жалва,съдията да го скастри с думите:ти сам си си виновен бе чоджум,какво блейш кат патър?! Ми тебе така всеки ще те премята и ти все при мене ще висиш ,аз ли ще те оправям в живота? Я се стегни ,приеми го мъжки,тури му пепел и стани и ти един измамник,както виждаш на тях сметка не им диря.
16
за селяка-чокундур касабов
22.12.2009 22:06:22
0
0
Ако беше станал депутат,щеше да лиже обувките на Сидеров,и ББ.
ЕЛЕМЕНТАРЕН СЕЛЯНДУРИН,и кокво ще постигнете тия плювни?Най много да докарате пак ДПС на власт.Гнус ме е да ви чета тъпотиите,и да пущам кабеларката.Бил подписал,ами да не си подписвал бе тъпанар.
15
стивито
21.12.2009 17:33:27
0
0
1 ако само касабов беше станал депутат щеше ли да реве за този запис на заповед или щеше да е другият вариант.
2 аджеба дали щеше да защитава другите със подписаните заповеди
3 ТИЯ ДВЕ НЕЩА СА МИ МНОГО ЛЮБОПИТНИ КАТО ОТГОВОР
14
21.12.2009 13:43:58
0
0
Алекс - това ченгеджийския ти псевдоним ли е?
13
АЛЕКС2
20.12.2009 13:24:18
0
0
АТАКА -ВОЛЕН -АТАКА -ВОЛЕН-УМРЕТЕ МРЪСНИ ЧЕНГЕТА...
12
Аз защо не подписвам?
19.12.2009 19:53:02
0
0
Хахахаха,мераклиите за депутати сега реват.А защо сте подписвали бе байновци?
А иначе никъде не прочетох доказателство за твърдението,в заглавието на статията.
Браво на тоя който е измислил схемата,а сега се люспете,и продавайте за пари както в предният парламент.
Аз доколкото прочетох в други статии,май един от бащите е Симеонов.
11
сиси
19.12.2009 18:09:40
0
0
Дим4о не знам кой се е н.... но ти си един нещастник щом употребяваш такива изрази лошото е 4е не си единствения там ни е бедата продавате се за жълти стотинки и сте готови ....... за нищо ? ако не можеш да кажеш нещо разумно поне не се излагай ти семеен ли си? не завиждам на жена ти и ако имаш и деца ти си глупав и грубиян.съжалявам те много
10
сиси
19.12.2009 18:04:48
0
0
Бойко сигурно си запознат по ве4е от мен може би не споря но я кажи? 1-во: защо Сидеров не излезе и се защити? или докаже противното моляте така трябва да постъпи а не да плюе по скат и тези който се отцепват.2 ро- защо взеха да напускат и други председатели на атака от градовете защо напускат редиците толкова много хора с какво са недоволни ? не съм съгласна една партия да е толкова лидерска 4е хората да нямат право на нищо той лидера взема тези решения е това го знам от ли4ен поглед и го разбрах още на първото събрание и го казах на мъжът ми но той не ми повярва тогава. еи това не ми харесва да знаеш защото се по4уствах излишна все едно беше дали ще съм там или не има кой да решава вси4ко не е така той не е бог нито цар всеки има право на мнение и да се 4уе и вземе напредвид на гласуване долу в редиците а не горе защо сме тогава ние да ходим да убеждаваме хората и както се оказа сме ги лъгали кое от идейте на атака се разглещдат и устояват както се говорише? много приказваме ние Българите вси4ки станахне големи философи но на практика сме гола вода още сме на дъното и няма пролука през която да се види светлината за която жадуват толкова много хора. до кога ще сме най бедните най нещастните до кога Българския мъж ще взема тези мизерни заплати а жените ще трябва да ходят в 4ужбина за да издържат семействата си тук ? кажи ми до кога? къде сте мъжете в тази държава? отговори ми то4но и ясно без философии защото ми е писнало от тях да знаеш/ искам дела искам сега да видя промените да видя родителите да полу4ават нормални пенсиииииииииииииииииии нкойто са си заработили моята майка умря с една мизерна пенсия и ако не бяхме ние децата какво щеше да прави. сега баща ми ако не сме ние как ще я кара а е бил и толкова много години и миньор ит.н. ами ако ние не можем ще рови кофите ли ще умира от студ ли от глад ли? я ми кажи ти който си запознат по ве4е от мен до кога и как аз само мога да те питам теб умния.
9
димчо
19.12.2009 16:58:22
0
0
ИСКАТ ЛИ СИ ВЕЧЕ ПАРИТЕ, А .НАСРАХТЕ ЛИ СЕ НАЦЯЛО
8
бойко
19.12.2009 16:52:41
0
0
КОЛКОТО ЗА БОЙКО БОРИСОВ, ПО ВАШАТА КАБЕЛАРКА СКОТ НЕПРЕКЪСНАТО И ТЕНДЕНЦИОЗНО ГО ОПЛЮВАТЕ А СЕГА ИСКАТЕ ДА СЕ НАМЕСВА В СЛУЧАЙ ОТ ЧАСТНО ПРАВЕН ХАРАКТЕР. ПРОСТО НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА. ТОЙ И ДА ИСКА НЯМА ТАКИВА ПРАВОМОЩИЯ. ВИЕ ГО ВЪЗДИГАТЕ И ИСКАТЕ ОТ НЕГО ДА Е "ГОСПОД" ПЪК ПОСЛЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ. НЯМА КАК. ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ СИ ИМА СЪД, ИМА ПРОКУРАТУРА И ТОВА СА ОРГАНИТЕ ОТОРИЗИРАНИ ДА РЕШАВАТ. И ЗАТОВА ИМ ПЛАЩАМЕ НИЕ НЕ МАЛКИ ЗАПЛАТИ. И НЕ ИГРАЯТ В ЕДИН ЦИРК ВЕРВАЙ МИ - ПРОЧЕТИ КОМЕНТАРИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ СЕ УБЕДИШ. МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ. ТОВА КОЕТО СТАНА С АТАКА И СКАТ БЕШЕ ВИДНО ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И АЗ СЪМ ГО ПИСАЛ ОЩЕ ТОГАВА. ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ПОВЕЧЕ АКО ЧОВЕК ИМА С КАКВО РАЗБИРА СЕ.[helloween]
7
бойко
19.12.2009 16:38:04
0
0
СИСИ, АЙДЕ ДА НЕ ТЪРСИМ В Л... СЕМКИ .. НЕ ЧУЛ НЕ РАЗБРАЛ, ЗАБЛУДИЛИ ГО. ТОЗИ ЧОВЕК С ТАКИВА ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ И С ТАКОВА ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА, КОИТО НЕ СПОДЕЛЯТ НЕГОВОТО МНЕНИЕ. АЙДЕ БЕ! ПОЗНАВАМ ГО ВЯРВАЙ МИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО, КОГАТО БЕШЕ СОЛ ТАШАК НА ЕДИН ДРУГ ТАКЪВ ПАТРИОТ, КОЙТО РАЗМАХВАШЕ ПРЪСТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ТЕЛЕВИЗИЯ -РЕНТ И ЧЕТЕШЕ МОРАЛ ОТ ЕКРАНА. КАЗВА СЕ ЕМИЛ РАЙКОВ И НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ ЗАПИЛЯ. МНОГО ВНИМАТЕЛНО ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО И ВЯРВАЙ МИ ГО СЪЖАЛИХ. НО НЕ ЧУХ НИТО В ЕДИН МОМЕНТ ДА СЕ ОТПРАВЯТ УПРЕЦИ КЪМ НОТАРИУСА ЗАВЕРИЛ ТОЗИ ДОКУМЕНТ .... ЗАЩО ЛИ? И ДАЙДЕ ДА МИСЛИМ НОРМАЛНО. ВСЕ ПАК СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧОВЕК С ГОЛЕМИ ОБЩЕСТВЕНИ ПРЕТЕНЦИИ, КАНДИДАТ ДЕПУТАТ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ТОЙ НЕ ЗНАЕ ОТ КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, АМА ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС. ВОДЕЩ НА ПРЕДАВАНЕ С ПРЕТЕНЦИИ ДА ФОРМИРА ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ, И ВИЖДАШ ЛИ БИЛ В ШОК, НЕ РАЗБРАЛ, ЗАБЛУДИЛИ ГО И Т.Н. АМИ КОЕ Е ВЯРНО ТОГАВА: ИЛИ ТОЗИ НЕ СТАВА ЗА НИЩО И ИМА КУХИ ПРЕТЕНЦИИ И АМБИЦИИ ЗА ФАКТОР В ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ НА ГРАДА И ДЪРЖАВАТА ИЛИ ... НЕЗНАМ. ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС И ДА МИСЛИМ БЕЗ ПРИСТРАСТИЯ И ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.
6
сиси
19.12.2009 14:00:35
0
0
Бойко да имаш право така се прави пред нотариус когато обстановката е нормална и предполага за тази изисквания да се спазят.но ако е вярно 4е в състият ден са минали вси4ките 80 вовека който са подписали тези документи може би ще се установи и това нарушение от страна и на НОТАРИУСА те много добре са знаели какво правят в този момент дали са изпълнили и те изискванията може да се докаже много лесно. да кандидат депутатите са били в състояние на шок от цялата тази обстановка която е била там. Бойко лесно може да се види колко сделки от тези са минали в този ден колко документи са били подписани и за колко време е станало и като се раздели може да се докаже по безпорен на4ин 4е и самият нотариус не е изпълнил вси4ки изисквания на закона. просто математика нали? да Касабов и другите имат вина но има и страни4ни обстоятелства който могат да докажат 4е са били подведени заблудени с умисъл и в това 4исло играе роля и самата помощник нотариус . я ми кажи за колко време се изповядва една сделка за подписването само на един документ? те колко 4овека са минали в състият ден и по колко са подписали и след това обиждай хората. всеки можеше да е бил на тяхното място така 4е не ги обиждай. а виж главните престъпници и виновници за съсдалата се обстановка сега. защо Сидеров не излезе и да докаже 4е не е вярно вси4ко това и сам да съзира прокуратурата. много са изцапани и миришат там горе а аз о4аквам и реакция от Бойко Борисов да вземе да се разграни4и и да нареди проверка по слу4ия ако не го направи зна4и играят в един цирк което е много жалко. мисля 4е ще има реакция от негова страна защото се вдигна достатъ4но голям шум по въпроса.надявам се на това
5
бойко
19.12.2009 12:54:43
0
0
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТОЗИ ГЕНИЙ, ТОЗИ ТИТАН НА БЪЛГАРЩИНАТА, ТОЗИ ЕДИНСТВЕН ПАТРИОТ НА БЪЛГАРИЯ, ПАРДОН ИМА ОЩЕ ЕДИН ДО НЕГО, ТОЗИ С МНОГОТО ГЪНКИ НА МОЗЪКА, ТОЗИ КОЙТО ПОЧИТАТЕЛИТЕ МУ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ КАНЕХА ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА, ТОЗИ ХАМЕЛЕОН И "БОЯДЖИЯ" НА БУРГАС - В. КАСАБОВ, АЖЕБА КАК ТАКА СТАНА, ЧЕ ПОДПИСА ТОЗИ ДОКУМЕНТ, ДА НЕ БИ АЗ ДА МУ ДЪРЖАХ РЪКАТА КАТО ПОДПИСВАШЕ . . . А.А.А. И ДРУГО ИСКАМ ДА ГО ПОПИТАМ, ДАНО МИ ОТГОВОРИ ОТ ЕКРАНА НА КАБЕЛАРКАТА, КЪДЕТО СЕ ПОДВИЗАВА, ТА ХОДИЛ ЛИ Е ТОЙ ДРУГ ПЪТ ПРИ НОТАРИУС И ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ ТАМ СЕ ИСКА ЛИЧНА КАРТА, СВЕРЯВАТ СЕ ДАННИТЕ И НОТАРИУСА ПИТА ПРЕДИ ДА ПОДПИШЕШ, СЛЕД КАТО ТИ Е ПРОЧЕЛ КАКВО ПОДПИСВАШ, СЪЗНАВАШ ЛИ КАКВО ПОДПИСВАШ И КАКВИ ПРАВНИ ПОСЛЕДИЦИ СЛЕДВАТ ЗА ТЕБ ОТ ТОВА КАКВО ПОДПИСВАШ . ..ААААА.ИЛИ С ОПРЯН В ГЛАВАТА ПИСТОЛЕТ ПОДПИСА И СЕГА НЕ ГО КАЗВА. МАЙ ИМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ . . . ТАКА МУ СЕ БЕШЕ ОТВОРИЛО НЕЩО ОТЗАД, ЧЕ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ ДЕПУТАТИН /ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ/ И ЗА ТОВА Е БИЛ ГОТОВ НА ВСИЧКО. ТАКА МИСЛЯ АЗ. И АКО ИМАХ ТОЗИ ДОКУМЕНТ БИХ ГО ПРЕДЯВИЛ НА КАСАБОВ ДА ГО ВИДЯ ТОГАВА КОЛКО Е СМЕЛ. ЩОТО ТО В СЪДА НЕ Е КАТО ДА СЕ ПЕНЯВИШ ОТ ЕКРАНА НА КАБЕЛАРКАТА. И ДА МАНИПУЛИРАШ ГОРКИТЕ ХОРИЦА ДЕТО ТЕ ГЛЕДАТ. НАЛИ![helloween]
4
сиси
19.12.2009 08:14:46
0
0
сигурна съм 4е вси4ко ще се оправи и тези документи ще бъдат не валидни .пак ли ще се изложим пред европа 4е сме най добрите мошеници стига с тези далавери и да направим нещо което да спре да ходим по другите страни за да изкарваме по една троха хляб за близките си. Касабов напред има много хора който ви вярват и подържат.
3
димчо
18.12.2009 19:33:36
0
0
на длъжниците честито на депутатите да е на хаерлия
2
сиси
18.12.2009 18:41:29
0
0
браво и сега кой лъже?Господи опазини от лъжливи хора и ни събуди нека прогледне този народ нека се вземе в ръце няма какво толкова да губи-мизерните си пенсий ли, гнусните заплати който не стигат до никъде кое? кой казва истината кой лъже ще каже ли някой и в какво вярвате сега?
1
18.12.2009 18:36:18
0
0
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки