По сигнал на читател: Класен хотел на плаж Нестинарка оставя бунище на паркинга си (СНИМКИ)


По сигнал на читател: Класен хотел на плаж Нестинарка оставя бунище на паркинга си (СНИМКИ)
16 Септември 2020, Сряда


Кой трябва да се грижи за хигиената в района, пита туристка

Автор: Десант

Тризвезден хотел на първа линия до самия плаж на бившия къмпинг Нестинарка край Царево, мърси околността с боклуци, сигнализира Десант наша читателка.

Това е единственият комплекс в района, в който все още пребивават чуждестранни туристи и това, което те виждат, не говори добре за родния туризъм, оплаква се авторката на сигнала. Към него тя е приложила и снимки, на които действително се виждат боклуци, изхвърлени в неокосените храсти до паркинга към въпросния хотел.

„От персоналат на Примеа Бийч Резиденс отричат да имат отговорност към събирането на боклука. Но не казват кой следва да се грижи за хигиената в района. Очевидно тези хора не ги вълнува как петнят и природата, и туристическото реноме на страната ни!“ - пише гражданката с будна съвест.

Надяваме се все пак управата на хотела да разпореди боклуците около паркинга да бъдат изчистени и на тяхно място да постави кошчета за смет, за да няма повече подобни гледки като тези на снимките.

Официалният отговор на Примеа Бийч Резиденс вижте ТУК.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
читател
16.09.2020 14:33:05
0
0
Възмутената гражданка, като толкова много е наранена от гледката, защо не изхвърли боклуците оставени от други същи толкова възпитани "граждани" от село... Аман от безсмислени новини...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки