Прокуратурата отказа да разследва сигнал за изграждане на незаконни къмпинги край Царево


Прокуратурата отказа да разследва сигнал за изграждане на незаконни къмпинги край Царево
19 Ноември 2021, Петък


В сигнала се твърди също така за изграден незаконен къмпинг в земеделска земя до „Арапя“, „Делфин“, „Силистар“, „Юг“ и незаконно изградени бараки в земеделски земи в гр. Царево, местност „Грънчаря“ (където са настанени представители на ромския етнос)

Автор: Десант

Специализираната прокуратура и Районната прокуратура в Бургас са отказали да образуват досъдебно производство по сигнал за нерегламентирано събиране на дарения и изграждането на незаконни къмпинги на територията на община Царево. Това съобщиха от местната администрация там.

От общинския пресцентър допълниха, че е имало сигнал от независим общински съветник. Според сигнала е събирана такса „дарения“ заради поставянето на преместваеми обекти. В сигнала се твърди също така за изграден незаконен къмпинг в земеделска земя до „Арапя“, „Делфин“, „Силистар“, „Юг“ и незаконно изградени бараки в земеделски земи в гр. Царево, местност „Грънчаря“ (където са настанени представители на ромския етнос).

Държавното обвинение е направило допълнителна проверка, снети са нови сведения и едва след това е издаден отказ за образуването на досъдебно производство, заради липсата на извършено престъпление.

 „В тази връзка внушенията на независимият общински съветник, че е извършено престъпление са неверни“, заявяват от Община Царево.

„Твърденията на същото лице в публичното пространство, че не е подавало сигнал/жалба за незаконни постройки в земеделски земи - за изграждане на къмпинги и за настаняване на представители от ромския етнос, също са неверни. Такъв сигнал е подаден и той засяга Арапя, Делфин, Силистар, Юг, Грънчаря. Данните подадени от него в жалбата са потвърдени и в допълнителни сведения от 14.09.2021 г.

В името на истината, след приключването на политическата кампания за парламентарни избори, ще отговаряме на всички неверни твърдения, а за тях ще бъде понесена и съответната отговорност“, се казва още в съобщението на местната администрация.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Анти Румънецът
25.11.2021 15:27:48
0
0
Regina Maria a Romaniei: portretul marcant al eroinei care a daruit tarii Marea Unire. Viata sa, intiparita in istorie
15 noiembrie 2021
https://www.monden.ro/regina-maria-a-romaniei-portretul-marcant-al-eroinei-care-a-daruit-tarii-marea-unire-viata-sa-intiparita-in-istorie.html
Огромни тъпотии в румънска онлайн статия за кралица Мария на Велика Румъния.
Нейният гроб беше до 1940 г. в Южна Добруджа, в Балчик а след това румънците бяха принудени да ги прехвърлят костите в новата, по-малка Румъния (като резултат от принуденото връщане на тази територия на България).
В завещанието й пише че тя следва да бъде погребвана в Балчик, така че носталгиците по Велика Румъния и/или кралица Мария изпитват голяма болка и фрустрация че Южна Добруджа отново е българска.
Тя беше привърженичка на "вярата" Баха'и, тоест сатанистка.
Според "догмите" на тази "религия" Сатана е добра фигура, добро същество.
Тя беше англичанка.
Днешните членове на английското кралско семейство са всички сатанистки, според слуховете които се въртят по интернет, така че не е за учудване це кралица Мария също беше сатанистка (под покритие на "религия" Баха'и).
Houthi leader calls Baha'i community satanic
https://www.youtube.com/watch?v=eAAau8_gg9U
The Life and Death of Satan
https://bahaiteachings.org/life-and-death-of-satan/
As the famous Elvis Presley refrain goes, “You’re the devil in disguise!” Once we expose Satan for who he really is (and for who he isn’t), we can agree with the cartoon character Pogo, who exclaims: “We have met the enemy, and he is us.” At this point, Satan becomes the devil in demise.
The Baha’i writings do not discuss—or believe in—the origin of Satan. But they do recognize the origin of evil:
God has created all in His image and likeness. Shall we manifest hatred for His creatures and servants?
Satan’s Epitaph
https://bahaiteachings.org/satans-epitaph/
Behind the Bahá'í faith, one of the fastest growing religions
https://www.youtube.com/watch?v=qmNWatW17kc
Regina Maria si credinta Baha'i
https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/regina-maria-si-credinta-baha-i
https://www.gandul.ro/reportaj/fata-nestiuta-a-reginei-maria-o-zi-alaturi-de-membrii-cultului-bahai-din-romania-13372711
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки