НФСБ благодари на всички, които подкрепиха Патриотичен фронт


НФСБ благодари на всички, които подкрепиха Патриотичен фронт
Ключови думи: НФСБ, Патриотичен фронт
15 Ноември 2021, Понеделник


Оставаме верни на думите на нашия патрон, големия родолюбец Николай Хайтов: „Изтървем ли България, изтървали сме всичко“, се казва в писмото

Автор: Десант

Политическа партия „Национален фронт за спасение на България“ изпрати  писмо, с което благодари на всички, които подкрепиха кандидастската листа на КП  „Патриотичен фронт“ – НФСБ, БДС „Радикали“ и БНДС „Целокупна България“.

„Уверяваме Ви, че от ПП НФСБ ще продължим да работим с грижа за България. Оставаме верни на думите на нашия патрон, големия родолюбец Николай Хайтов: „Изтървем ли България, изтървали сме всичко“.

Борбата продължава! Да пребъде България!“ - се казва още в писмото.


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
ELODIE KOWALSKI
18.11.2021 05:59:09
0
0
Големи или неочаквани разходи могат да се промъкнат на всеки. Получаването на личен заем за неочаквани финансови затруднения може да бъде трудно, дори без лоша кредитна тежест да ви тежи. Къде можете да отидете, когато имате нужда от заем в Европа? Отговорът е CREDITMUTEL чрез creditmutelhome@gmail.com!

Когато на прага ви се появят неочаквани разходи, позволете на CREDITMUEL да ви помогне да намерите покритие. Заемът от тази страхотна организация може да бъде решението, от което се нуждаете , за да не бъдете претоварени, когато разходите за ежедневния живот започнат да се трупат. Днес ви е предложено перфектно решение, кандидатствайте за заем днес от 3000 до 5000000 евро с годишна лихва от 5%. Възползвайте се от възможността веднага и се свържете с нашата поща за бърз отговор чрез creditmutelhome@gmail.com. Ние сме винаги отворени.

Животът може да бъде труден и затова сме тук, за да намалим натиска. Вземането на заем чрез CRREDITMUTEL е супер бързо и лесно. Независимо дали става въпрос за личен заем, заем за кола или бизнес заем, нашата цел е да бъдем най-добрият онлайн заем в Европа. Насладете се на нов и по-добър начин да вземете заем, когато се свържете с нас чрез creditmutelhome@gmail.com.
1
ДобружаЕБългарска
16.11.2021 11:29:16
0
0
ДобружаЕБългарска
16.11.2021 10:59:56
00
Regina Maria a Romaniei: portretul marcant al eroinei care a daruit tarii Marea Unire. Viata sa, intiparita in istorie
15 noiembrie 2021
https://www.monden.ro/regina-maria-a-romaniei-portretul-marcant-al-eroinei-care-a-daruit-tarii-marea-unire-viata-sa-intiparita-in-istorie.html

Огромни тъпотии в румънска онлайн статия за кралица Мария на Велика Румъния.
Нейният гроб беше до 1940 г. в Южна Добруджа, в Балчик а след това румънците бяха принудени да ги прехвърлят костите в новата, по-малка Румъния (като резултат от принуденото връщане на тази територия на България).
В завещанието й пише че тя следва да бъде погребвана в Балчик, така че носталгиците по Велика Румъния и/или кралица Мария изпитват голяма болка и фрустрация че Южна Добруджа отново е българска.
Тя беше привърженичка на "вярата" Баха'и, тоест сатанистка.
Според "догмите" на тази "религия" Сатана е добра фигура, добро същество.
Тя беше англичанка.
Днешните членове на английското кралско семейство са всички сатанистки, според слуховете които се въртят по интернет, така че не е за учудване це кралица Мария също беше сатанистка (под покритие на "религия" Баха'и).

Houthi leader calls Baha'i community satanic

https://www.youtube.com/watch?v=eAAau8_gg9U

The Life and Death of Satan
https://bahaiteachings.org/life-and-death-of-satan/

As the famous Elvis Presley refrain goes, “You’re the devil in disguise!” Once we expose Satan for who he really is (and for who he isn’t), we can agree with the cartoon character Pogo, who exclaims: “We have met the enemy, and he is us.” At this point, Satan becomes the devil in demise.
The Baha’i writings do not discuss—or believe in—the origin of Satan. But they do recognize the origin of evil:
God has created all in His image and likeness. Shall we manifest hatred for His creatures and servants?

Satan’s Epitaph
https://bahaiteachings.org/satans-epitaph/

Behind the Bahá'í faith, one of the fastest growing religions
https://www.youtube.com/watch?v=qmNWatW17kc

Regina Maria si credinta Baha'i
https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/regina-maria-si-credinta-baha-i
https://www.gandul.ro/reportaj/fata-nestiuta-a-reginei-maria-o-zi-alaturi-de-membrii-cultului-bahai-din-romania-13372711
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки