Кметът на Поморие получи награда за принос в развитието на местното самоуправление


Кметът на Поморие получи награда за принос в развитието на местното самоуправление
21 Септември 2021, Вторник


Наградата се връчва по критерии, свързани с въведени иновации в публичните услуги, поддържане на активен диалог с гражданите и сътрудничество с други общини от страната и чужбина

Автор: Десант

Кметът на община Поморие Иван Алексиев получи годишната награда за принос в развитието на местното самоуправление на Националното сдружение на общините (НСОРБ), в категория средна община. Призът бе връчен на официална церемония по време на годишната среща на местните власти за 2021-а година.

“Благодаря на управителния съвет на Националното сдружение на общините и на изпълнителния директор г-жа Силвия Георгиева за този приз, защото той означава доверие, но и признание за работата, която вършим. Пожелавам на всички мои колеги още много упоритост, за да продължим да развиваме общините и с удовлетворение да получаваме награди.”, каза кметът Алексиев по време на церемонията.

Наградата за принос в местното самоуправление се връчва по критерии, свързани с въведени иновации в публичните услуги, поддържане на активен диалог с гражданите и сътрудничество с други общини от страната и чужбина, както и активно участие в дейността на сдружението.

Общо три общини бяха отличени за приноса си в развитието на местното самоуправление. Заедно с Поморие, но в категорията за малки общини, призът бе за Златица, при големите – за Пловдив.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки