Кирил Петков – политикът, рекламно лице на хранителна добавка


Кирил Петков – политикът, рекламно лице на хранителна добавка
20 Септември 2021, Понеделник


Дали тя ще се отрази благотворно на обществения имунитет

Автор: Дина Харизанова

„Има такъв народ“ излъчи като кандидат-премиер Пламен Николов, който шоумена открива на обявения от тв предаването му кастинг за политици. 

Явно е модерно новите ни политици да са по-артистични и да имат в биографията си някакво битие на телевизионни звезди, па макар и от по-ниска звездна величина. Много от тях досега са оставали невидими за човешко око, но излизайки на политическата сцена яркостта и блясъкът им нараства неимоверно. 

„Давам провиотика и на трите си дъщери!“ - познайте кой заявява това в рекламен клип от 2015 г. за хранителна добавка със 100 процента растителен произход, без консерванти и без добавки! Ами не кой да е, а хитовия в последно време нов политик Кирил Петков. 

Не че има нещо срамно в това. Още повече човекът е съсобственик на произвеждащата пробиотика компания „Провиотик“ АД.

Той е рекламно лица и в рекламен видеоклип от 2018 г. на един друг от продуктите на фирмата - ProViotic Helicobacter, чието благотворно действие срещу кошмарната бактерия Хелискобасктер пилори, предизвикваща язва, е доказано от лаборатория в Харвард! 

През миналата година в пресата пък се появиха публикации за участието на ексслужебния икономически министър и днешен лидер на нов политически проект, в създаването и на единствения био вегански пробиотик, разработен на базата на изолирана от кокиче бактерия Lactobacillus bulgaricus, култивирана впоследствие в морковен сок.

Доколко рекламираната като имуноактиватор добавка активира имунната система думата имат фармацевтите. И няма лошо един преуспял бизнесмен да атакува парламента, след като вече се е отъркал в министерското кресло. 

Дали обаче това ще се отрази благотворно на обществения имунитет на народонаселението у нас е друг въпрос.

Досега ни обещаваха светло бъдеще, гарантирано от ГЕРБ. С днешна дата утрешният ни ден е гарантиран от Харвард! И с широка усмивка от рекламен видеоклип...




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки