НФСБ предупреждава: Готви се предателство към България


НФСБ предупреждава: Готви се предателство към България
26 Юли 2021, Понеделник


Напълно очаквано временният министър на външните работи предлага 46-ото Народно събрание да преразгледа договора ни със Северна Македония

Автор: Десант

НФСБ предупреждава: „Готви се предателство към България! Начертаните от 44-ото Народно събрание червени линии, които в никакъв случай не трябва да бъдат прекрачени при преговорите със Северна Македония, бяха посрещнати от обществото ни с пълна подкрепа! С изключение на новите „демократи“ и ДПС. Напълно очаквано временният министър на външните работи предлага 46-ото Народно събрание да преразгледа договора ни със Северна Македония!“.

От патриотичната формация изтъкват, че господата демократи и либерали са на път да лишат България от историята й.

„Давате ли си сметка, че всяко едно подобно движение в посока приемане на фалшивата история на Северна Македония, категорично ще ни принуди, след влизането на тази държава в ЕС, да си пренапишем ние историята на България!“ - подчертават от НФСБ.

От там са категорични, че нито един български патриот не може да остане безучастен към готвеното предателство. Патриотите смятат, че в тази ситуация са необходими усилията на всички патриотично настроени българи. И затова предлагат да бъде създаден инициативен комитет за провеждане на Референдум с един въпрос: Готови ли сме да жертваме историческата ни същност в името на членството на Република Северна Македония в ЕС?

„Предлагаме в инициативният комитет да бъдат поканени изявени български историци, общественици и политици, готови да загърбят препирните си в името на България“ - предлагат от Националния фронт и призовават да се обединим под каузата и да спасим историческото ни минало!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки