НФСБ: Оставка за Мукаддес Налбант


НФСБ: Оставка за Мукаддес Налбант
21 Юли 2021, Сряда


Днес българският парламент избра за заместник-председател депесарката, която обяви Левски за престъпник и цензурира Ботев и Вазов

Автор: Десант

Доживяхме позора за заместник-председател на българското Народно събрание да бъде избрана бившият зам.-министър на образованието от Тройната коалиция Мукаддес Налбант, обявила Апостола на свободата Васил Левски за „закононарушител в Османската империя, която не била направила нищо – само изпълнявала задълженията си!?“ - заявиха в своя позиция от НФСБ.

От патриотичната формация изтъкват още:

„Доживяхме на трибуната на българското Народно събрание да седне човек, който дръзна да посегне на Ботев, Вазов, Каравелов и Левски и поиска уроците за българските герои в учебниците да бъдат намалени и цензурирани.

Доживяхме цинизма Парламентът да се ръководи от член на партия, която не признава Баташкото клане и Арменският геноцид и чийто председател ходи на личен инструктаж при Ердоган в Истанбул, и определя Турция за „своя родина“!

Националният фронт за спасение на България настоява за незабавната оставка на Мукаддес Налбант от поста заместник-председател на НС! Ако това не стане, от НФСБ призовават за повторно отделно гласуване, което да покаже кои парламентарни сили са български и за кои българското национално достойнство и чест не са празни фрази!


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Евгения Радкова
21.07.2021 14:36:54
0
0
Това е гавра с Българския род, жертвите и героите ни. Тези, които са я избрали, нямат чест и достойнство, нямат право да представляват Българския народ в Българския Парламент. Е Българино, ориентираш ли се в ситуацията вече???!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки