НФСБ: След решение на чалгарите от Шоуто, „Да, България“ и „Мутрите“ - ще ни управлява Ердоган от Турция


НФСБ: След решение на чалгарите от Шоуто, „Да, България“ и „Мутрите“ - ще ни управлява Ердоган от Турция
2017 г. Протест на границата против изборния туризъм и намесата на Турция в изборния процес
29 Април 2021, Четвъртък


От патриотичната формация изтъкват, че вотът на нашите изселници в югоизточната ни съседка се контролира и организира от турската държава

Автор: Десант

„Има такъв народ“, подкрепени от „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, наложиха премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС. Етническата партия ДПС получи несъмнено предимство с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция.

Това се казва в становище на НФСБ, разпространено до медиите. В него се изтъква още:

„Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях, Шоуто на Слави и т.н. нови партии върнаха думата на Ердоган да определя живота в България и на ДПС като ключов фактор за управлението на държавата ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се контролира и организира от турската държава. И вносителите на промените в Изборния кодекс го знаят.

Да припомним ли изборния туризъм и керваните с рейсове на хора, които не знаят кой и как им е платил билета, за да дойдат?!

Масовото гласуване под строй от хора, които не знаят какво правят в секцията, най-малкото, защото не знаят български?!

Злоупотребите и манипулациите с мъртвите души, които ГРАО в България не може да контролира?!

Да припомним ли, че през 2011 г. от Турция наляха 8 хиляди гласа за партията на Корман Исмаилов и Мария Капон (днес „ново лице“ от „Изправи се! Мутри вън!“)? А за ДПС останаха над 50 000 гласа?

Единственото в демократичната история на България след 1990 г. касиране на избори от Конституционния съд в 23 секции в Република Турция през 2010 г.?

През 2015 г. НФСБ спряхме мераците на турската държава да диктува вота на  българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35.

През 2017 г. партиите от „Обединени патриоти“ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ.

По наше предложение – на „Обединени патриоти“, ЦИК прие декларациите да се подписват лично в секциите, за да се спре безконтролното гласуване под строй.

Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните интереси в услуга на ДПС.“

От НФСБ заявяват, че са категорично против направените промени в Изборния кодекс. Според патриотите, те са демонстрация на национално предателство - дават възможност на ДПС и Турция да дерибействат в българския парламент!


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Ристе Радевски
02.05.2021 22:06:35
0
0
Анти-българска статия в румънксия печат за румънския войник ГЕРОЙ (?) който само е започнал контраатака срещу българските войски през Първата Световна Война при битката при Тутракан.
(вестник Адевърул = "истината", не знам дали още излиза и в хартиен/физически формат или е само онлайн "вестник")

Eroul roman care a declansat celebrul contraatac pe frontul de la Turtucaia, în Primul Razboi Mondial

https://adevarul.ro/locale/pitesti/eroul-roman-declansat-celebrul-contraatac-frontul-turtucaia-razboi-mondial-1_608d0d845163ec427194c77d/index.html
1
ристе Радев
02.05.2021 21:34:49
0
0
https://rgnpress.ro/2021/03/24/de-la-parintele-haralabie-balamace-martir-al-aromanilor-romanilor-din-balcani-la-situatia-de-azi-a-comunitatilor-istorice-aromane-si-meglenoromane-conferinta-la-parlamentul-romani-2/

Изглежда че Румъния се опитва да насади омраза сред аромуните в Албания (с читани от румънските "историци" и "езиковеди" за румънци) спрямо албанските етнически гърци, или може би и сред етническите албанци спрямо гърците в Албания.
Румънците, подобно на българите имат териториални претенции към т.н. Егейска Македония, тоест днешната гръцка Македония. Безумни претенции обаче те съществуват, особено сред румънските "историци".
Но да насаждаш омраза между 2 нищожно-бройни православни национални малцинства които живеят в Албания, където огромното болшинство от населението е мюсюлманско представлява още по-голямо безумие.
Може би румънските власти също се опитват да влюбят албанските в Румъния като предявяват вражда спрямо гърците, по този начин лишавайки България от "любовта" и съюзничеството на Албания срещу РСМ и Сърбия.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки