С цвете за дамите „Патриотична коалиция Воля и НФСБ" започна кампанията си в Бургас


С цвете за дамите „Патриотична коалиция Воля и НФСБ" започна кампанията си в Бургас
Снимки: Десант
08 Март 2021, Понеделник


Преди това бе отслужен молебен в построения от партията на Валери Симеонов храм „Св. Георги Победоносец“ в бургаския квартал „Победа“ и бе открит предизборния щаб

Автор: Десант

С роза за дамите на днешния 8 март „Патриотична коалиция Воля и НФСБ“ стартира предизборната си кампания в Бургас. Водачът на листата и лидер на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов заедно останалите кандидат-депутати от морския град подариха цветя на всяка срещната жена по една от главните бургаски улици „Богориди“. На нея се намира предизборният щаб и шатрата, където се раздават предизборните материали на коалицията.



Преди това, по традиция, предизборната кампания започна с молебен в построения от партията на Валери Симеонов храм „Св. Георги Победоносец“ в бургаския квартал „Победа“.

„По традиция на НФСБ откриваме всяка кампания от тази църква, която сме построили със собствени средства, със средства на нашите колеги, за съжаление с някои от които се разделихме. Вечна им памет“, добави Валери Симеонов. 

Храм „Св. Георги Победоносец“ е със символно значение за Национален фронт за спасение на България. Партията първо спря строежа на джамия в квартала, а след това издигна със дарения и собствени средства християнската обител, която на практика спря радикализацията на ромското гето.
Кандидатите за народни представители от политическото обединение запалиха свещ за успеха на кампанията.

Малко по-късно в морския град бе открит предизборния щаб на патриотичната коалиция, който се намира на бул. „Алеко Богориди“ 29.

„Откриваме нашата предизборна кампания спокойно и уверено, тъй като в досегашната си работа ние сме доказали, че правим това, което другите обещават, а ние, без много шум, го постигаме. Зад себе си оставяме 4 години на много добри резултати в защите на националните интереси, в защита на бизнеса и пак в тази посока ще продължим да работим.

На първо място - за повишаване на доходите на хората, тъй като ние – Воля и НФСБ, полагаме основата на икономическия патриотизъм, чрез повишаване на минималните пенсии на 500 лева и пропорционално увеличение и на останалите пенсии. Чрез подпомагане на инициативните българи, на дребния бизнес. С продължаващата срещу картелите и монополите. С осигуряването на безплатни лекарства на деца и на пенсионери. С борбата срещу повишаването на цените на горивата и разбиването на горивния монопол, който продължава да цари в България.

Също така сме поставили в нашата програма повишаването на прага за регистрация на ДДС от 50 на 100 хиляди лева. Поставяме въпроса и за още по-сериозно борба с олигархията и с корупцията. Нашите партии доказаха, че може да има политици, които да са честни, които да са неподкупни и последователни в изпълнението на своите цели и програми.

В този хубав слънчев ден аз пожелавам на всички наши съратници успех! На целия български народ също успех! И на 4 април да гласуват с разума си, а не с емоцията си!“ - каза пред щаба на патриотичната коалиция Валери Симеонов.








Патриотичната коалиция има и своя шатра в центъра на Бургас, на която се раздават предизборните материали.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки