България има нужда от обединение, не от разединение


България има нужда от обединение, не от разединение
10 Февруари 2021, Сряда


Така лидерите на ВОЛЯ Веселин Марешки и Валери Симеонов на НФСБ обявиха днес създаването на „Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ“

Автор: Десант

Във времена на криза лозунгът „Съединението прави силата“ става още по-актуален. България има нужда от обединение на патриотичните сили.

Така лидерите на ВОЛЯ Веселин Марешки и Валери Симеонов на НФСБ обявиха днес създаването на „Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ“.

Двете партии имаме общи цели и ще работим заедно по тях, след като българите ни гласуват доверие да сме управляващи в следващия мандат, заяви Веселин Марешки.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов посочи три основни политики в работата на НФСБ, по които двете патриотични партии ще работят:

"На първо място, категорично поставяме повишаване на доходите на българите и възстановяване и развитие на икономиката.

Знаете, че изпълнихме обещанието си за 300 лева минимална пенсия, която вече е 350 с добавката, но това не е достатъчно. Ще продължим да работим за повишаване доходите не само на възрастните хора, но и на активните, работещи българи“, посочи Симеонов.

Като втори приоритет той заяви силната подкрепа за малкия и среден бизнес – с осигуряването на равноправна и конкурентна среда, намаляване на административната тежест и продължаване на борбата с монополите и олигархичните зависимости в държавата.

Не на последно място лидерът на НФСБ подчерта – недопускането на ДПС във властта отново – ограничаване на Ограничаване на възможността ДПС за пореден път да бъде партия- балансьор в Народното събрание, както и ограничаване на нейното влиянието. За да не се допусне по този начин съседна Турция да влияе върху политическия живот на България.

Ние от ВОЛЯ приемаме приоритетите на НФСБ, знаете че на тема доходи ВОЛЯ неведнъж е изразявала позицията си, че сме за рязко увеличение на доходите, за да живеят българите по-добре сега, а не след 30 години“, посочи Веселин Марешки.

„Нашето виждане е, че ниските доходи сега са резултат от ограбването на българите от паразити, икономически и политически разбойници. Затова като първа точка в нашите приоритети поставяме справедливи цени на горивата, защото оттам тръгват всички високи цени, заради които народът ни обеднява, подчерта Веселин Марешки.

„На второ място - ако Воля е в следващото управление, заедно с нашите партньори, ще въведем безплатни лекарства за ученици до 18-годишна възраст и пенсионери над 65-годишна възраст. Ще припомня, че само за един месец тази наша инициатива беше подкрепена от над 200 000 българи“, подчерта лидерът на патриотичната партия.

Като трети приоритет Веселин Марешки открои категоричната позиция на партията неграмотните да нямат право да гласуват. „Не може хора, които не могат да си напишат името и да прочетат бюлетината, да определят живота и бъдещето на тези, които са инвестирали в образованието си“.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Христо Радев
11.02.2021 12:57:21
0
0
Програмата на НФСБ, винаги е била адекватна и насочена към доброто бъдеще на България и българите! Жалко, ако и този път, недоразбрали и малообразовани граждани, попречат на наистина сериозното управление на Родината ни!
България над всичко!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки