„Воля" и НФСБ обединяват патриотичните сили в нова коалиция


„Воля" и НФСБ обединяват патриотичните сили в нова коалиция
10 Февруари 2021, Сряда


Вижте кои ще бъдат нейните приоритети

Автор: Десант

„Воля" и НФСБ обявиха създаването на нова патриотична коалиция и ще се явят заедно на парламентарните избори. Това стана ясно на брифинг в Народното събрание на лидерите на двете формации - Веселин Марешки и Валери Симеонов.

„България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо днес заедно с колегите от НФСБ, ние обявяваме, създаването на „Патриотична коалиция Воля и НФСБ". Двете партии имат много общи цели, за това очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ да участваме в следващото управление и да ги реализираме", отбеляза Марешки.

„В моменти на криза държавата има нужда от обединение. Ние сме един такъв пример на обединение, не на разединение и то на принципна база", посочи лидерът на НФСБ  Валери Сименов.

„Ще работим за повишаване на доходите, равноправна конкурентна среда в бизнеса, насърчаване на малкия и среден бизнес, облекчаване на админстративните тежести и режими и борбата с монополите и олигархичните зависимости", изброи приоритетите той, като не на последно място добави и недопускането на ДПС отново във властта.

Веселин Марешки пък отново акцентира върху това лекарствата за децата да бъдат безплатни.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Д-р Божидар Г. Бакалов
18.02.2021 11:17:50
0
0
Няма нищо патриотично в действията и на двамата. Само празни декларации за заблудата на потенциални избиратели. НадявАМ СЕ за висока избирателна активност и двмата да бъдАТ изхвърлени от Нар. Събрание веднъж и завинаги. Марешки да освободи заграбените терени във Варненската Морска грАДИНА.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки