Ще обновяват спортната зала за вдигане на щанги в Асеновград


Ще обновяват спортната зала за вдигане на щанги в Асеновград
Снимка: Община Асеновград
10 Февруари 2021, Сряда


Вижте какъв ремонт предстои да се извърши там

Автор: Десант

Министерството на младежта и спорта обяви обществена поръчка за обновяване на спортна зала за вдигане на тежести „Иван Веселинов“ в Асеновград.

Предстои подмяна на старата дограма с нова PVC дограма; ремонт на подовата настилка с каучуково покритие, гранитогрес и др.; обшивка с гипсокартон и боядисване на вътрешните стени;  ремонтни работи по покрив и фасади; монтаж на нови осветителни тела; изграждане на въздуховоди и монтаж на климатизатори.

Ще бъдат изработени и монтирани 12 индивидуални подиуми с ударопоглъщащи плочи и шперплат за високо натоварване. Входната врата ще се подмени с двукрила с паник брава.

Припомняме, че Асеновград се слави с добрата си школа по щанги, а спортната зала неведнъж е била домакин на различни турнири и шампионати по вдигане на тежести. Само преди ден щангистът Георги Йочев бе обявен за спортист №1 на Асеновград за изминалата 2020 г.

Обществената поръчка за обновяването на асеновградската зала „Иван Веселинов“ е с прогнозна стойност 156 262,38 лв. без ДДС, а срокът за подаването на оферти за ремонта й изтича на 19 февруари. 


В категории: Новини , Спортни новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки