Изложението „Ваканция и спа ЕКСПО" ще е виртуално


Изложението „Ваканция и спа ЕКСПО" ще е виртуално
30 Октомври 2020, Петък


Всеки ще може да се запознае с най-актуалните туристически оферти, денонощно, от всяка точка на света, в безопасна среда

Автор: Десант

На прага на зимния сезон най-голямото туристическо изложение в България ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО предлага още една възможност за туристическия бранш. От 18 до 22 ноември, HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще даде безплатен достъп на всеки желаещ да се запознае с най-актуалните туристически оферти, денонощно, от всяка точка на света, в безопасна среда.

Виртуалното издание на изложението ще позволи на посетителите да разгледат щандовете на участниците, да избират и директно да резервират техните предложения, без да напускат комфорта на домовете си, в изключително лесна за използване среда и завладяващо интерактивно изживяване. Благодарение на най-съвременните технологии изложители и гости ще могат да се възползват от всички възможности на живото събитие, но и още много допълнителни услуги.

HOLIDAY&SPA/Virtual Show събира на едно място туристически компании, хотели и къщи за гости, ски училища, заведения, спа и уелнес комплекси, които ще предложат своите актуални оферти на посетителите. За да предложат максимално близко до реалното преживяване, организаторите от  ПРИМ ЕКСПО в партньорство с технологичната компания URBO, ще дадат възможност на всеки гост да влезе в лоби, да посети изложбена и конферентна зала, да разговаря в чат в реално време с представители на всяка фирма изложител.

„Пресъздали сме максимално реалистично преживяването на едно истинско експо – от представяното на самия бизнес и неговите предложения към крайния клиент, до преговорите с потенциални партньори. Вярваме, че можем да запазим туристическия сектор в България жив, единствено посредством партньорства и въвеждане на нови технологии. URBO за пореден път доказа, че не се страхува да експериментира и да предлага нови решения на пазара в България“, коментира Андрей Лилов, създател на технологичната компания.

На търговците в сферата на туристическите услуги HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще даде възможност да се „срещнат“ с клиентите си, да продават в реално време от свой собствен брандиран щанд, да се включат в каталога на изложението и да се възползват от общата реклама на събитието, на изключително конкурентни цени.

Всички гости на изложението ще могат да се насладят безплатно на виртуална изложба на български фотографи, както и вечерно кино с подбрани филми от International Tour Film Fest – Bulgaria „On the East Coast of Europe“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки