За първи път в Бургас ще се проведат изследвания чрез термографска диагностика


За първи път в Бургас ще се проведат изследвания чрез термографска диагностика
30 Септември 2020, Сряда


Вижте подробностите

Автор: Десант

От 5 до 9 октомври в Бургас за първи път ще се проведат изследвания чрез метода термографска диагностика.

Термографията е напълно безвреден метод, който спомага за диагностицирането на над 70 болести и състояния.  Той може да се използва от всички, дори от бременни, възрастни хора и сърдечноболни.

В условията на коронавирусна пандемия термографският метод има съществени предимства: лекарят не докосва пациента, апаратурата също не влиза в контакт с тялото на изследвания, като разстоянието от камерата до тялото е повече от 1,5 метра.

Има проучвания, които показват, че Covid-19 не се проявява само в дихателната система, а на още много нива. Не са съвсем ясни и късните последствия от това заболяване, въпреки че някои патологии вече се дискутират в медицинските среди – бъбречни усложнения, паренхимна фиброза и др. Поради тази причина трябва да се подхожда интегритивно, да се огледа всеки един пациент от всички възможни аспекти. Термографията е безвреден и добър метод именно в това направление.

Чрез термография може да се проверят здравините рискове на: млечната жлеза, включително жени с гръдни импланти; щитовидната жлеза; сърдечно-съдова система; храносмилателна и отделителна системи; опорно-двигателен апарат и дентално здраве.

По време на изнесения кабинет в Бургас ще се извършва термографско заснемане на най-важните анатомични зони. Цената на изследването е 40 лв. Прегледите ще се извършват в Бизнес Инкубатор Бургас - ул. "Княз Александър Батемберг" 28, залата срещу входа,  с продължителност 30 мин. + 15 мин. подготовка и обсъждане.​ Необходимо е предварително записване на телефон + 359 888 272 888 (д-р Васил Маргаритов).


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки