Депутатите от НФСБ няма да участват в личните битки за власт на Корнелия Нинова


Депутатите от НФСБ няма да участват в личните битки за власт на Корнелия Нинова
13 Август 2020, Четвъртък


Те са категорични, че Парламентът е институция, призвана да взима решения по националните и обществени проблеми и не може да бъде използвана за нечия вътрешна употреба

Автор: Десант

БСП превърна днес Народното събрание в разкалян терен за своите вътрешнопартийни избори. За пореден път Корнелия Нинова използва трибуната на най-висшия законодателен орган за собствени политически цели, в опита си да набере преднина пред останалите кандидати в борбата за това кой да оглави социалистическата партия.

Това се казва в разпространената до медиите позиция на депутатите от НФСБ.

Според тях, цялата отговорност за проваленото заседание днес е на Нинова, която не успя да събере дори собствената си парламентарна група –  пристигнаха 63-ма от общо 78 народни представители на левицата.

От НФСБ напомнят на Корнелия Нинова, че Парламентът е институция, призвана да взима решения по националните и обществени проблеми и не може да бъде използвана за нечия вътрешна употреба.

Депутатите на патриотичната партия заявяват, че няма да участват по никакъв начин в личната й битка за власт. „Народният представител е длъжен да участва в работата и редовните заседания на Народното събрание. Но не и в  личната вътрешнопартийна битка на един провален лидер. А днешното заседание беше точно това" - категорични са те.

Народните представители от Националния фронт изтъкват още, че имат ясна и последователна законодателна програма и ангажименти, които са поели пред избирателите си, и работят за тяхното изпълнение. „Така разбираме работата си" - обобщават от НФСБ.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки