Борисов препратил клипа с „Маджо" на Христо Иванов, за да си видел гузната физиономия


Борисов препратил клипа с „Маджо" на Христо Иванов, за да си видел гузната физиономия
11 Август 2020, Вторник


Тази физиономия казва всичко, оправданията са безмислени!“, коментира премиерът, който през цялото време наричаше Иванов „един мой бивш министър“

Автор: Десант

Премиерът Бойко Борисов инспектира днес напредъка по магистрала „Европа“. В живо предаване, което бе излъчено във фейсбук профила му, той за пръв път коментира и скандалния разговор на лидера на „Да, България“ Христо Иванов с Димитър Ламбовски.

"Той само трябва да се погледне в огледалото. Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш. Още щом видях клипа, му го препратих, не за друго, а да си види гузната физиономия. Тази физиономия казва всичко, оправданията са безсмислени!“, коментира Борисов, който през цялото време наричаше Иванов „един мой бивш министър“.

Николай Нанков, който бе с него в джипа, пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията няколко пъти.

"За разлика от тези, които вече събират CV-та ние имаме да решаваме много неща. Най-голямата финансова политическа криза в света. Но на мои политически колеги им се вижда лесно, като е лесно да са го направили", заяви Борисов и допълни, че хората му споделят колко по-чисто е Черноморието и припомни, колко много пречиствателни станции са направени, които преди години въобще ги нямаше.

Бойко Борисов отбеляза, че скоро ще дойде в Бургаско, за да инспектира как тече ремонтът на прохода Айтос-Провадия. Това по думите му било изключително важен проект за правителството, който до една година щял да бъде завършен.

Припомняме, че докато лидерът на "Да, България" Христо Иванов протестираше около палатковия лагер на Орлов мост на 9 август вечерта и излъчваше подвизите си на живо в социалните мрежи, към него се приближи негов съратник и поиска да се фотографира с него.

„Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва разговора мъжът, разпознат като бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски.

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, напира да му каже Ламбовски, но протестиращият Иванов рязко се дърпа назад видимо смутен. "Чакай сега, че правим лайф", прекъсва го Христо Иванов, но събеседникът му отново настоява да му съобщи новината. "Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“, продължава да упорства Ламбовски. Иванов обаче бърза да приключи разговора, бързо го скастря с "Шшшт " и му дава знак с ръка, че не е времето и мястото да обсъждат подобни неща. „После ще говорим“, съгласява се Ламбовски.

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. Миналото му лъсва, след като в колата му бе поставена бомба. Той е и собственикът на частното гробище в Бояна.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки