Пътна полиция с акция по основните пътни артерии към Черноморието


Пътна полиция с акция по основните пътни артерии към Черноморието
Снимка: Пресцентър на МВР
06 Август 2020, Четвъртък


Ще се засили контролът над мотористите и ще се следи за неправомерно изпреварване, навлизане в лентата за насрещно движение и шофьори, които имат агресивно поведение. Вижте още подробности

Автор: Десант

От 6 до 12 август на територията на страната ще се проведе специализирана полицейска операция по пътната безопасност, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Ще се засили контролът над водачите на дву- и триколесни моторни превозни средства, като целта е  недопускане на пътни инциденти.

Пътните полицаи ще наблюдават основните пътни артерии към Черноморието и ще осъществяват засилен контрол по автомагистралите и пътища от първи и втори клас по посока от вътрешността на страната към черноморските курорти.

В акцията ще бъдат включени всички налични технически средства за контрол на скоростта, обясни инспектор Петър Соколов – Пътна полиция, ГДНП.

Той уточни, че от петък ще има и денонощен контрол на  територията на черноморските курорти за недопускане на управление на моторни превозни средства от неправоспособни водачи, и такива, които са употребили алкохол и наркотични вещества.

Ще се следи и за неправомерно изпреварване, навлизане в лентата за насрещно движение и шофьори, които имат агресивно поведение.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки