Днес българският народ ще разбере как Василев и Божков си партнират с „честни” политици


Днес българският народ ще разбере как Василев и Божков си партнират с „честни” политици
14 Юли 2020, Вторник


Това обявиха от прокуратурата. Очаквайте подробности

Автор: Десант

„В този момент наблюдаващите прокурори от спецпрокуратурата издават разрешение, което ще позволи в следващите часове на българската общественост да станат достояние доказателства за опити на обвиняеми лица за организирана престъпност. Определям ги като безпрецедентни опити за избягване на наказателна отговорност“. Това заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева в изявление в Съдебната палата.

„Наясно бяхме още преди месеци с атаките, на които ще бъде подложена прокуратурата, магистратите и дори техните семейства. Както каза главният прокурор тогава – знаехме срещу кого се изправяме“, посочи Милева.

„Ще бъде публикувано съобщение на спецпрокуратурата за образувано разследване от глава 1 от НК“, допълни говорителят на главния прокурор.

„Налице са доказателства как използвайки справедливите искания на протестиращите, обвиняеми използват протестите, за попречат на работата на прокуратурата и да предотвратят изправянето им пред българския съд“, каза още тя.

„Днес българският народ ще разбере как Василев и Божков си партнират с „честни” политици и „свободни” журналисти", посочи Милева.

„Няма да се откажем и да оставим да бъдем сплашени - ще свършим своята работа като разследваме действащи управляващи, администрацията на президента, както и членове на Министерския съвет“, категорична бе Сийка Милева.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки