„България еър“ с полети до Амстердам, Атина, Цюрих, Берлин и Франкфурт


„България еър“ с полети до Амстердам, Атина, Цюрих, Берлин и Франкфурт
07 Юли 2020, Вторник


Допълнителните рейсове ще се изпълняват през юли и август

Автор: Десант

Националният превозвач „България еър“ продължава да възстановява полетното си разписание, като през юли и август дори добавя нови допълнителни честоти на полетите си до едни от най-предпочитаните трансферни пунктове в Европа. 

През следващите седмици от авиокомпанията ще увеличат полетите си до Амстердам, Цюрих, Берлин, Франкфурт и Атина.

Националният превозвач започва да изпълнява до края на август втори сутрешен полет по линията до Амстердам, като дните на опериране ще се планират според търсенето на пасажерите. Първият от тях ще бъде на 17 юли.

От 18 юли до края на август, всяка събота, „България еър“ ще изпълнява допълнителни полети и до Цюрих, а от 23 юли до 6 август всеки четвъртък ще има нова честота и по маршрута между София и Берлин.  Допълнителните полети до Франкфурт ще се изпълняват в периода от 25 юли до 29 август, всяка събота сутрин.

През август „България еър“ пуска нова честота и до красивата гръцка столица Атина. Допълнителните полети ще се изпълняват всеки понеделник от 3 до 24 август включително. Паралелно с това, авиокомпанята продължава да оперира по линията с редовните си честоти  всеки понеделник, сряда и петък, като пасажерите могат да се възползват и от ежедневни полети до Атина и благодарение на codeshare споразумението на „България еър“ с Егейските авиолинии.

Междувременно националният превозвач е възстановил 65% от честотите на полетите си и оперира редовно до всички вътрешни и международни линии в Европа. Единствените дестинации, до които авиокомпанията е преустановила временно полетите си, заради наложени рестрикции от местните власти, са Русия, Португалия, Израел и Ливан.

За да отговори на нуждите на пасажерите си, „България Еър“ въведе специални хигиенни и организационни мерки и направи носенето на предпазни маски на борда и спазването на дистанцията от 1.5-2 метра задължително. В допълнение, преди и всеки полет се извършва цялостна дезинфекция на всички повърхности и седалки в пасажерския салон и кабината с препарати, които са ефективни 24 часа. Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални въздушни HEPA филтри, а в санитраните помещения на борда са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Междувременно до момента националният превозвач е възстановил 65% от честотите на полетите си и оперира редовно до всички вътрешни и международни линии в Европа. Единствените дестинации, до които авиокомпанията е преустановила временно полетите си, заради наложени рестрикции от местните власти, са Русия, Португалия, Израел и Ливан.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки