Къде отиват милиардите долари, които цял свят дарява за бедните чернокожи в САЩ


Къде отиват милиардите долари, които цял свят дарява за бедните чернокожи в САЩ
16 Юни 2020, Вторник


Журналистът Божидар Божков дава отговор на този въпрос. Негово разследване показва, че „борбата“ срещу расизма, за която смъртта на Флойд е удобен повод, носи печалба на конкретни лица

Автор: Божидар Божков

Мнозина се питат защо нелепата смърт на Джорд Флойд предизвика световна истерия? Всеки ден стават нещастия. Животът на бременните жени, прегазени на пешеходни пътеки от дрогирани шофьори, има значение. Животът на безпомощните стари хора в българските села, ограбени и убити от цигани, има значение. Защо заради тях не избухват всенародни вълнения, защо не се палят магазини и не се мародерства в знак на протест?

Журналистът Божидар Божков дава отговор на този въпрос. Негово разследване показва, че „борбата“ срещу расизма, за която смъртта на Флойд е удобен повод, носи стотици милиони долари, чийто основен бенефициент обаче не са обикновените чернокожи, а охранени политици от Демократическата партия на САЩ, основният организатор на метежите и подпалвач на Америка.

Ето и целия текст:

Гибелта на Флойд отприщи масова вълна от благотворителност. Отиваме на страничката https://blacklivesmatter.com, за да дарим някой лев за бедните негри (снимка 1). Натискаме върху DONATE. Обаче страничката не иска да ни вземе парите, ами ни препраща към друга страничка - actblue.org (снимченце 2). Това е нещо като фондация, която от много години събира пари уж за бедните негри.





За да проверим що за фондацийка е тази, която ще получи парите, които ние даряваме за бедните негри, отиваме на opensecrets.org. Там се съдържат данни за всички дарители и всички получатели на дарени средства за всички фондации в САЩ.

Въвеждаме actblue в търсачката (снимка 3), отваряме резултата и виждаме, че мангизът, който actblue прибира, е скочил до небесата в тази, така плодородна за прибиране на пари уж за бедните негри, година. Общо за всичките години, в които Actblue съществува, са събрали $1,479 милиарда (снимка 4), но най-тлъстите суми са постъпили именно сега.



Твърде добре. Бедните негри имат нужда от пари, защото са онеправдани. Хубаво е, че има организация, която ги набира от дарители, за да им ги раздава. Пак тук се вижда, че почти всичкия милиард те са го и изхарчили вече благополучно. Значи бедните негри са получили парите и ще могат да си купят туй-онуй, за да не се чувстват така бедни.

Кои са дарители не е толкова интересно, защото промити мозъци има по цялото земно кълбо. По-интересно е кои бедни негри получават тези пари. Листваме списъка и виждаме, че 98% от мангиза е отивал за вноски (снимчок 4).



Превъртаме надолу, за да проследим какви пък ще да са тези вноски. Сигурно са вноски в образование, дрехи и храна на бедните негри.

Най-тлъстата вноска от 1 милиард и 57 милиона гущера е отишла за вноски за федерални кандидати (снимчага 5). Вероятно са подпомогнали федерални кандидати негри, които да бъдат избрани и пратени във Вашингтон, за да бранят правата на бедните си събратя...



Въртим надолу, за да видим поименно тези негърски представители. А, изненада - мангизът, който промитите мозъци от цял свят пращат на Blacklivesmatter, които пък го предават на Actblue, се оказва директно курдисан в Демократическата партия (снимче 6).



Черният негър Бърни Сандърс е гушнал едни близо 200 милиона, негърът Байдън фор президент пък е гушнал 120 милионеца. Друга една видна негърка - Елизабет Уорън, е прибрала 93 милиона. Изобщо, даряваш пари за бедните негри, чийто живот е важен, и си спокоен, че те се разпределят правилно по списък, където са все негър до негъра от Демократическата партия.

Тази партия паметник трябва да му издигне на Дерек Човин. Без неговото специално съдействие кога друг път доларчетата на толкова много овце от целия свят ще бъдат насочени към един-единствен паричен поток, вливащ се на най-правилното място...


В категории: Новини , Международна политика , Свят

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА
16.06.2020 19:15:33
0
0
ТЪРГОВИЯ МЕЖДУ МАФИОТИ-Skandalno.net
http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2020&id=10232&p=knigi&title=%D2%DA%D0%C3%CE%C2%C8%DF+%CC%C5%C6%C4%D3+%CC%C0%D4%C8%CE%D2%C8-Skandalno.net
-
http://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10232
-
http://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5233.jpg
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки