Време е за автокино - за начало в десет града


Време е за автокино - за начало в десет града
11 Юни 2020, Четвъртък


Вижте къде може да гледате най-новите български комедии

Автор: Десант

Отново е топло и е време да се насладим на любимия филм от личния автомобил. Време е за български комедиини филми! Време е за Автокино под милион звезди - разбира, се при най-строги мерки за безопасност от COVID-19.

За начало на националното си турне „Автокино” избра Варна и сглобява своя екран точно на 12 юни на полигон „Почивка” за прожекции на най-новите български комедии „Ятаган” и „Екшън”, а през следващите дни ще обиколи десет града.

„Автокино” обикаля страната от 2015 г. и вече цели 5 години подкрепя българското кино. То възражда онази романтична емоция под звездите, която всички познаваме от ретро филмите.

Макар и с новите технологии, емоцията от кино с личния автомобил никога не е ретро, а в трудни дни като днешните, „Автокино” вдъхнови и даде ноу-хау на редица организации за реализация на собствени автокина из цялата страна.

Филмите се гледат от автомобил на екран с размери 5 х 10 метра и на височина от земята 2 м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, изписана на екрана. Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително от сайта на киното. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

За 13-тото си турне „Автокино” ще бъде във Варна, Добрич, Шумен, Русе, Велико Търново, София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Бургас. Прожекциите ще се провеждат от 21:00 и 22:30 ч., а цената на билетите е 10 лв. на човек и 8 лв. за деца до 14 години.

Актуална информация за прожекциите може да проследите ТУК.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки